[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
İns

erdemgok33

erdemgok33

Üye
arkadaşlar restore etme sorununu çözdüm sanırım zip ten çıkartıgımız clockword klasörün içinde aynı ad altında bi klasör daha var onuda çıkartıp sd kartınıza atın yani tek bi clockword kalasörü içinde backup ve recover versiyonu olacak kaç gündür kuramıyordum sonunda başardımbiraz geç açıldı yanlız onuda söylimm birazz bekleyinn

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Harikasin @erdemgok33

erdemgok33

erdemgok33

Üye
Rica ederim nedemek salih hocam arkadasl
ara faydamiz dokunduysa ne mutlu bana

only4

Üye
allah askıan biri yardımcı olsun adama yazıyorum cevap vermıyor restore yapamadım .s zip dosyasını attım .s bi arkadaş zip in ıcındekını atın demıs hafizaya klasor atamıyorum izin vermiyor telefon acılmıyor bi yardımcı olun .sbeyler bi acılıyo bı acılmıyo acıldıgındada 15 dk sürüyo sonra kapatıp acıyorum yine acılmıyor bilen biri yardımcı olsun lütfen acamıyorumkardeş dediklerini yaptım gene olmadı .s.s.ss

erdemgok33

erdemgok33

Üye
dostumm 4.4.2 nin romunda belki sıkıntı olabilir ben 4.2.2 romunu kurdum gayet iyi çalışıyor ayrıca telefon kartına degil çıkarılabilir hafıza kartına atcaksın bak zipten clockword dosyasını çıkartıntın ya onun içindede clockword dosyası var yani 2 tane iç içe clockword dosyası oyüzden tel okuyamıyor sen tek bir clockword dosyasını hafıza kartına kopyala büyük ihtimalle olması lazım bende kaç gündür ugraşıyordum o şekilde denedim oldu umarım işe yarar

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle

erdemgok33

erdemgok33

Üye
salih usta bu romun finali nezamana yayınlarsın

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Site isiyle ugrasiyom bitince ins

erdemgok33

erdemgok33

Üye
mrb salih dostum bunun finalini heralde geç çıkaracan en azınan bu v1.1 romunu tekrardan temiz bi şekilde yüklesen olmazmı bu romda sıkıntı var çünkü kuruluyor ama açılmıyor sana zahmet bi el atsan

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kardrsim hafta icinde bi aksilik olmassa 4.4.4 romu editlemeyi planliyorum

erdemgok33

erdemgok33

Üye
tamam dostum sagolasın

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

VianDroid

VianDroid

Üye
Rom gercekten guzel fakat google play hatasini duzeltemiyorum tam cozumu nedir ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hesaptan cikis yap tekrar gir

omer durus

omer durus

Üye
v1.0 silinmis gozukuyo
v1.1 denicemv1.1 basarili arayuzu gayet hos ve akici takilmalar neredeyse sifir denecek kadar az eger ben oyun oynamicam sadece internete girip ozelliklerini kullanicam derseniz hic zaman kaybetmeden yukleyin derim

ama benim icin performans onemli cok oyun oynarim ve oynarken kasmamasini isterim derseniz bu rom yerine cm 10.1 final surumunu yuklemenizi tavsiye ederimayrica kucuk bi ipucu sarjin daha cok gitmesini istiyorsaniz pil simgesini gosterge yerine simge halinde tutun farki cok cabuk anlicaksinizrom icin :tşk:

T.serdar

Üye
v1.0 silinmis gozukuyo
v1.1 denicemv1.1 basarili arayuzu gayet hos ve akici takilmalar neredeyse sifir denecek kadar az eger ben oyun oynamicam sadece internete girip ozelliklerini kullanicam derseniz hic zaman kaybetmeden yukleyin derim

ama benim icin performans onemli cok oyun oynarim ve oynarken kasmamasini isterim derseniz bu rom yerine cm 10.1 final surumunu yuklemenizi tavsiye ederimayrica kucuk bi ipucu sarjin daha cok gitmesini istiyorsaniz pil simgesini gosterge yerine simge halinde tutun farki cok cabuk anlicaksinizrom icin :tşk:
Cm10.1 final yani beta 4 oyun bakimindan nasil hangi oyunlari denedinn?

Üst Alt