[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
dadından yenmez eğer yaparsanız :D
Biraz zaman ayirabilsek olacak birseyler ama ancak tlfndan yazmaya vaktim oluyor @sir mordred usta baslarsa bu kernel isine bende nunkun oldugunca zaman ayiririm bu ise

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred

sir mordred

sir mordred

Üye
Cm11 den basla usta testerler de @hasaneness ve @scope_123 olur

Kesinlikle kardeşim cm11'inde bizim cihazlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum bu sebepten dediğin gibi kerneli ilk cm11 tabanında çıkarıcam inşallah.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle kardeşim cm11'inde bizim cihazlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum bu sebepten dediğin gibi kerneli ilk cm11 tabanında çıkarıcam inşallah.
Cm11 uzerinde bende calisma yapiyorum zaman buldukca sarj ve perf acisindan iyi bir kernel bir cok problemi cozecektir bu konuda sana biraz fazla is dusuyor usta cm11 sistem olarak ics ve jb den cok farkli cm11 i iyice taninak icin bayagi caba sarfediyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
lafactorial

lafactorial

Üye
Cm11 uzerinde bende calisma yapiyorum zaman buldukca sarj ve perf acisindan iyi bir kernel bir cok problemi cozecektir bu konuda sana biraz fazla is dusuyor usta cm11 sistem olarak ics ve jb den cok farkli cm11 i iyice taninak icin bayagi caba sarfediyorum
Kernel konusunda ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Xda da mevcut bir kernelim var.

• Beğen
Tepkiler: genco15 ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: genco15, lafactorial, sir mordred ve 1 kişi daha

scope_123

Üye
Her zaman dedim bir kez daha diyecegim cm12 13 u falan geciyorum onlar uzun vadeli. Bizin cihazin kurtulusu adam olmasi tam anlamiyla eksiksiz bir cm11 e bagli. Malum su zaman denen sey olsa cok zaman ayiririm fakat uni nedeniyle bu kadar oluyor. Beraber yardimlasarak herkes bildigini ortaya koyarak samaungun vverecegi guncellemeden cok daha iyisini yapariz. Cm9 rc7 den beri bu piyasadayim memlekette denemedigim rom yoktur son iki aydir granti iki gunde dort kere falan rom degistirir oldum neden en iyisino aradigim icin. Su an cm11 deyim kendime gore editlemelee yaptim biliyorsunuz touchwizciyimdir tam anlamiyla guzel seyler yaptim. Hadi bakalim herkese kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman dedim bir kez daha diyecegim cm12 13 u falan geciyorum onlar uzun vadeli. Bizin cihazin kurtulusu adam olmasi tam anlamiyla eksiksiz bir cm11 e bagli. Malum su zaman denen sey olsa cok zaman ayiririm fakat uni nedeniyle bu kadar oluyor. Beraber yardimlasarak herkes bildigini ortaya koyarak samaungun vverecegi guncellemeden cok daha iyisini yapariz. Cm9 rc7 den beri bu piyasadayim memlekette denemedigim rom yoktur son iki aydir granti iki gunde dort kere falan rom degistirir oldum neden en iyisino aradigim icin. Su an cm11 deyim kendime gore editlemelee yaptim biliyorsunuz touchwizciyimdir tam anlamiyla guzel seyler yaptim. Hadi bakalim herkese kolay gelsin.
touchwiz benimde değişmezimdir

goodhead64

Üye
beyler kernel nasil yapiliyor. derleniyor ? kisaca yazabilirmisiniz ?

bayfeat

bayfeat

Üye
Bu seferde başka bir hata galiba terminal emülatörün çalışmıyor :( kodları doğru girdiğinde şöyle bir görüntüyle karşılaşman gerekiyordu

Maalesef cihazına doğrudan erişimim olmadığı için ve bu sorunla hiç karşılaşmadığım için pek fazla yardım edemeyeceğim :( ama istersen odinle stock kurmayı dene
dogrudur cünki hiç işlem yapmıyor :D HOCAM KERNEL NEZAMAN ÇIKCAK :D

Son düzenleme:
basatoguz

basatoguz

Üye
Dostum romda ART çalışmıyor. Art seçiyorum telefon restart yapıyor ama yine dalvik olarak açılıyor. Sıkıntı ne olabilir.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Dostum romda ART çalışmıyor. Art seçiyorum telefon restart yapıyor ama yine dalvik olarak açılıyor. Sıkıntı ne olabilir.
art kullanacaksan sade cm olması gerekir her uygulama art uyumlu değil malesef

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Laptop'umun servisten gelmesini bekliyorum ne zaman gelir o zaman çalışmalara başlarım :bira:
KARDEŞ ONLAR YATIRIRLAR 1 -2 HAFTA KADAR SONRA SERVİSE GÖNDERİRLER 2-3 GÜN ORDA KALIR DİREK GELİR :D ISRARCI OLURSA DERSENKİ BEN ŞEHİR DIŞINA FELAN ÇIKCAM BİRAZ İLGİLENİRLER KARDEŞ YANLIZ BİŞEY DİCEM SEN ONUN EKRAN DATA KABLOSUNU FELAN DEGİŞTİRTTİN GARANTİ DIŞI OLMADIMI ÇÜNKİ BEN VİDALARDA EZİKLİK GÖRDÜNMÜ DİREK GARANTİ DIŞI BIRAKIYORUM :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
KARDEŞ ONLAR YATIRIRLAR 1 -2 HAFTA KADAR SONRA SERVİSE GÖNDERİRLER 2-3 GÜN ORDA KALIR DİREK GELİR :D ISRARCI OLURSA DERSENKİ BEN ŞEHİR DIŞINA FELAN ÇIKCAM BİRAZ İLGİLENİRLER KARDEŞ YANLIZ BİŞEY DİCEM SEN ONUN EKRAN DATA KABLOSUNU FELAN DEGİŞTİRTTİN GARANTİ DIŞI OLMADIMI ÇÜNKİ BEN VİDALARDA EZİKLİK GÖRDÜNMÜ DİREK GARANTİ DIŞI BIRAKIYORUM :)

Yok yok kardeşim servis derken tamirciyi kastettim öbür türlü zaten laptopu 2011'de almıştım o yüzden garantisi bitti(garanti 2 yıldı) bakalım laptopu abimin yanına bıraktım o da işin ehli bi tamirciye vermiş sorun ekran kartıymış galiba malüm ekran kartlarıda laptoplarda anakarta yapışık,birleşik olunca önceki götürdüğüm adam yapamadı ekran kartını sökmek için ekipmanım yok dedi eğer yaparsam anakarta zarar veririm dedi bu yüzden laptopu aldık işin ehli başka birine teslim ettik bakalım(Laptop ekran kartları,çipleri zor bulunuyormuş galiba türkiyede götürdüğüm adam yurtdışından gelmesibi bekliyorum dedi) ekran kartı: nvidia GT 550M
Sen basla usta benim laptop veririm

Eyvallah kardeşim Ancak şunu anladım küçük bir dikkatsizlik,hata nelere maloluyor(laptopu tamir ederken bataryayı üstünde unutmak :duvar2: :D )

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Yok yok kardeşim servis derken tamirciyi kastettim öbür türlü zaten laptopu 2011'de almıştım o yüzden garantisi bitti(garanti 2 yıldı) bakalım laptopu abimin yanına bıraktım o da işin ehli bi tamirciye vermiş sorun ekran kartıymış galiba malüm ekran kartlarıda laptoplarda anakarta yapışık,birleşik olunca önceki götürdüğüm adam yapamadı ekran kartını sökmek için ekipmanım yok dedi eğer yaparsam anakarta zarar veririm dedi bu yüzden laptopu aldık işin ehli başka birine teslim ettik bakalım(Laptop ekran kartları,çipleri zor bulunuyormuş galiba türkiyede götürdüğüm adam yurtdışından gelmesibi bekliyorum dedi) ekran kartı: nvidia GT 550M

Eyvallah kardeşim Ancak şunu anladım küçük bir dikkatsizlik,hata nelere maloluyor(laptopu tamir ederken bataryayı üstünde unutmak :duvar2: :D )
YOK KARDEŞİM AYAK BAKACAK ONLAR :D AYRICA KARDEŞİM ASUSDA BEN EKRAN ÇİPİ TAMİRİ ÇOK ÇOK ZOR OLUR ÇÜNKİ ADAMLAR ÇOK SAGLAM YAPIYOR ESKİ MAKİNALARINDA ÇİP TAMİRİ OLUYORDU YENİ NESİLLERDE ASUS EKRAN CİPİ SORUNUNU ÇÖZDÜ EKRAN ÇİPİ ÇOK ZOR YANİ ONLARIN GENEL HATASI KUZEY GÜNEY ÇİP OLUYOR KARDEŞİM :D LAPTOBUN HAKKINDA HAYIRLISI AYRICA EKRAN ÇİPİNİ FÖN MAKİNASI İLE 30 DK DA ÇIKARTILIR O ADAM ONU DEMİŞSE İYİKİ TESLİM ETMEMİŞSİN :)

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Hocam arco nun romdaki hataları giderip yayınlanabilir misin ya da nexus özellikleri ağırlıklı bi şekilde? Nexus arayüzü vb.? Samsung kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum içerik olarak :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

Ekran kartı demistim @sir mordred usta

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve sir mordred
drag10

drag10

Üye
arkadaşlar cm11 nasıl stabilitesi falan iyi mi yani cm 9 a göre hangisini yükleyeyim oyunlarda kasmaması için

Üst Alt