[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
@sir mordred Usta bu aralar kernel isine vakit ayirabilirmisin seni bekliyorum iyi bir kernel bekliyorum senden ise koyulalim bir an once arco bizi cok bekleticek gibi
Benım Wonder Telefonumda Nokıa 3210 Imesı Var Bır Sıkıntı Cıkartırmı Ama Telefona Herhangıbır Superuser Gıbı Uygulama Kurulmamıs Veya Rootda Yok Cevap Beklıyorum Sıkıntı Yoksa Kurucam... Şimdiden Başarıların Devamını Dilerim.
Sıkıntı yaratabilir deneme meni tavsiye ederim sebeke problemi yasayabilirsin

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
@sir mordred Usta bu aralar kernel isine vakit ayirabilirmisin seni bekliyorum iyi bir kernel bekliyorum senden ise koyulalim bir an once arco bizi cok bekleticek gibi

acaba tam olarak bır bılgı varmıdır bunla ılgılı normalde s3 ve dıger cıhazlarda denedım kurtarabılıyordum arıza patch ıle ama bunda ole bısey atabılecegım bı yer yok cunku telefona format attıgın zaman bıle gıtmıyor ımeı nede program dırek beyne gomulmus galıba

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
acaba tam olarak bır bılgı varmıdır bunla ılgılı normalde s3 ve dıger cıhazlarda denedım kurtarabılıyordum arıza patch ıle ama bunda ole bısey atabılecegım bı yer yok cunku telefona format attıgın zaman bıle gıtmıyor ımeı nede program dırek beyne gomulmus galıba
Modem dosyasi senin imi gormez ve problem yasarsin diye tahmin ediyorum senin tlf ile bir pach cikmissa bile sadece o romu kullanabilirsin

tayren

tayren

Üye
Ama uygulamalar falan gidecek kim uğraşacak şimdi onunla bişey olmaz şimdilik kalsın böyle :)

Kardesim tek sorun o olsun appcontrol yukle ama play store da yok galba google yaz uygulama yedeklerini al ya da yedekleme pro indir yedeklerini dauma hafiza kartnda bulundur android asistan olmasi lazm gplayde yedek alabilirsin tavsiyem appcontrol hep kullandigim uygulama bluetooth ile yollama widget yedek alma var
Eyvallah bilgilendirme için ama kamerayı açmadı derken "kameraya bağlanılamadı" türünden bir hatamı verdi? Ayrıca eğer varsa bu hatayı sadece reboot etmek çözüyor bilgin olsun yani bu hatayla karşılaştıktan sonra sorunu gidermek için bir yeniden başlatma yeterli

Mümkünse "camera360 ultimate" uygulamasın indirip denermisin?
İndirip denedm sorun yok

clgnkral

clgnkral

Üye
Kardesim tek sorun o olsun appcontrol yukle ama play store da yok galba google yaz uygulama yedeklerini al ya da yedekleme pro indir yedeklerini dauma hafiza kartnda bulundur android asistan olmasi lazm gplayde yedek alabilirsin tavsiyem appcontrol hep kullandigim uygulama bluetooth ile yollama widget yedek alma var
İndirip denedm sorun yok
Titanium backup var zaten hacı ama zahmetli iş ya üşengeç birisiyim :)

sir mordred

sir mordred

Üye

Bilgisayarımın gelmesini bekliyorum ama gelir gelmez hemen ubuntu kurar kernel çalışmalarıma başlarım elimden geleni yapıcam emin olabilirsin

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Teşekkür Ederim Usta Şimdiden İnşallah Olur Gerçekten Değişmesini İstiyorum Görünümün İçeriğin Herşeyin :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
sir mordred

sir mordred

Üye

Deneyebilirsin ama ilk önce clockworkmod recovery'nin en son sürümünü(cwm 6.0.4.5) yükle daha sonra nandroid yedek al(backup) backup ile efs klasöründe yedeklenmiş olacak(efs klasörü içinde imei vs vs. telefonsal özelliklerin depolandiği klasördür eğer bu klasör silinirse telefonun telefonsal özellikleri çalışmaz örneğin arama yapma/alma sms gönderme vb.)

clgnkral

clgnkral

Üye
Deneyebilirsin ama ilk önce clockworkmod recovery'nin en son sürümünü(cwm 6.0.4.5) yükle daha sonra nandroid yedek al(backup) backup ile efs klasöründe yedeklenmiş olacak(efs klasörü içinde imei vs vs. telefonsal özelliklerin depolandiği klasördür eğer bu klasör silinirse telefonun telefonsal özellikleri çalışmaz örneğin arama yapma/alma sms gönderme vb.)
hocam cwm nin son sürümü biraz yavaş bana mı öyle geldi

tayren

tayren

Üye
Factory reset ve cache ve restore kisimlarina agir giriyo normal bence tarama yaptigindan diye dusunuyorrum

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam cwm nin son sürümü biraz yavaş bana mı öyle geldi

Sorun olmasında varsın yavaş olsun mesela 1 ay önce normal şekilde rom yüklüyordum bütün temizliği yaptım(wipe'lar ve formatlar) install zip'den romu flaşlarken flaşlama yarıda kaldı(recovery dondu) daha sonra telefonu açmaya çalıştığımda samsung logosunda kalıyordu telefon ama birkaç işlem,deneme ile ve bilgilerim dahilinde sorunu aştım şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

tayren

tayren

Üye
Sorun olmasında varsın yavaş olsun mesela 1 ay önce normal şekilde rom yüklüyordum bütün temizliği yaptım(wipe'lar ve formatlar) install zip'den romu flaşlarken flaşlama yarıda kaldı(recovery dondu) daha sonra telefonu açmaya çalıştığımda samsung logosunda kalıyordu telefon ama birkaç işlem,deneme ile ve bilgilerim dahilinde sorunu aştım şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
Aynen gec olsun temiz olsun

clgnkral

clgnkral

Üye
Tabiki hiç olmamasından iyidir

drag10

drag10

Üye
Soylediginde haklisin ama test etme sansim azliyor bu sefer kur tekrar bak kur tekrar bak olmuyor bu nedenle backup tan yayinliyorum ayrica ayarlari da yapmis oluyorum
Zipten hata vermeden sorunsuz cikardin mi
Kapanis animasyonundan kastin nedir
Evet cikardim zaten cm9 a dondum bide touchwizi kurdum ohh miss bide bu xperia kilidi cok hosuma gidiyor sony hastasiyim da biraz bidaki tel im spny olacak inş. Bu kilidi editleyebilirmiyiz sadece kilidi

visali

visali

Üye
Gerçeten çok güzel bi room eline sağlık emeğine sağlık devamını bekliyoruz salih kardeş :thumbup:

tayren

tayren

Üye

Guzel resim uygulamalari tavsiyemGoogleplayden edinebilirsinz

Üst Alt