[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaslar guzel yorumlar icin tskler cm10.1 v2 cok yakinda yayilamayi planliyorum az kaldi su an kullaniyorum test ediyorum tsklr

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve tayren

en-sel

en-sel

Üye
tayren

tayren

Üye
samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Ustalar benim bi sorunum var siz yabancı değilsiniz size soyliyim dedim .Abim s3 kullaniyodu 2 hafta önce evini su basmiş sabah telefonda yerdeymiş telefon açılmıyo götürmüş telefonu ama bisey olmaz demişler ama bence hala kurtarilma ihtimali var şarj oluyor ama ekran gelmiyor simdi bu telefona ne yapılabilir neler olmuş olabilir ne yapmaliyim bana bilgi verir misiniz ?

tayren

tayren

Üye
Yarin yada sonraki gun olabilir

Yarin yada sonraki gun olabilir
Hadi hayırlısi
Ustalar benim bi sorunum var siz yabancı değilsiniz size soyliyim dedim .Abim s3 kullaniyodu 2 hafta önce evini su basmiş sabah telefonda yerdeymiş telefon açılmıyo götürmüş telefonu ama bisey olmaz demişler ama bence hala kurtarilma ihtimali var şarj oluyor ama ekran gelmiyor simdi bu telefona ne yapılabilir neler olmuş olabilir ne yapmaliyim bana bilgi verir misiniz ?

Cihaz sarj aliyosa yapilma olasiligi olabilir sökup tum parcalarin iyice kurutulmasi ve sonrasinda oksidin tiner ve firca ile temizlenmesi sorunu duzeltmmezsse boardi(anakarti) gitmis demektir gecmis olsun bu arada
Bu arada bi arkadasim wonder i klozete dusurdu actik yikadik kuruttuk hala calisiyor :D

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Eyvallah tayren peki bu telefona bizim yapacagimiz bisey var mi başka ? Peki anakart yandiysa bize ne kadara patlar ?Wonder a bisey olmaz ya :) annemin t20 5.kattan asagiya düştü telefonu almaya gittim taktim bataryayi hic bir şeyi yok Yuh dedim artik :)

tayren

tayren

Üye
Anakart tam emin degilim fakat 500 tl ve 700 tl arasindady di en son serviste ki fiyati tabi telefoncuda bilemem

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Telefonun battaryasını çıkarin pirinç dolu bi kavanozun içine sıkıştırın kapağını kapatın bikaçgün boyunca bekletin dikkat edin hiçbir şekilde hava almasın belki bu sekilde nemini emer pirinç bi çalışma ihtimali olur ki toksiklemede olmuştur şimdi ama şansınızı bu sekilde deneyin.

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Eyvallah tayren peki bu telefona bizim yapacagimiz bisey var mi başka ? Peki anakart yandiysa bize ne kadara patlar ?Wonder a bisey olmaz ya :) annemin t20 5.kattan asagiya düştü telefonu almaya gittim taktim bataryayi hic bir şeyi yok Yuh dedim artik :)

Saglam kaya Wonder:)

clgnkral

clgnkral

Üye
Arkdaslar guzel yorumlar icin tskler cm10.1 v2 cok yakinda yayilamayi planliyorum az kaldi su an kullaniyorum test ediyorum tsklr
Hocam v2 çıksın deneyim hemen :) Daha 1 hafta olmadı rom işine gireli rahat 10 rom yükledim ve bu romda kaldım en son. Şuanlık gayet güzel ama v2 de fotoğraf çekerken ses çıkarmasını kaldırsak ve yeşil olmasını düzeltebilirsen çok güzel olacak :)

tayren

tayren

Üye
Telefonun battaryasını çıkarin pirinç dolu bi kavanozun içine sıkıştırın kapağını kapatın bikaçgün boyunca bekletin dikkat edin hiçbir şekilde hava almasın belki bu sekilde nemini emer pirinç bi çalışma ihtimali olur ki toksiklemede olmuştur şimdi ama şansınızı bu sekilde deneyin.
Onu da yapabilirsin fakat yinede bilen bi telefon tamircisine baktir

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Ya beyler abim yapmis bunu 2 hafta oluyor telefon bu halde su felan yok içinde tekrar ben yapmalı miyim bu pirinç işini?

tayren

tayren

Üye
Hocam v2 çıksın deneyim hemen :) Daha 1 hafta olmadı rom işine gireli rahat 10 rom yükledim ve bu romda kaldım en son. Şuanlık gayet güzel ama v2 de fotoğraf çekerken ses çıkarmasını kaldırsak ve yeşil olmasını düzeltebilirsen çok güzel olacak :)
Salih kardesim bak hadi bekliyoruz sabir kalmadi bizde :D

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
pazartesi vericem servise de ya 500 lira felan verilir mi ya telefonun yari fiyatina bi parca , vermem o kadar para inşallah ucuz olur

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Açma işinden kastiniz ne ? Ya ben actim telin arka kapagindan iste söktüm arka tarafından vidalari söktüm ne yapcam ki ?Board değişirse yandik o zaman.insallah öyle bisey değildir ? Beyler tanidik yok mu İstanbul da bu teknik servisle alakali ?

Üst Alt