[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

tayren

Üye
Bence sökme sen ufak parcalar var ekrana bagli soket on kamera soketi hoparlor ve ahize baglatilari sensor elinde vRsa malzeme sıkıntı olmas yoksa zorlanirsin

Tepkiler: WMuharremW
Yok bisey yapmadim söktüm tekrar taktim ama nafile artik pazartesi goturcem. Yarin acil oluyor mu Samsung teknik servisleri bir bilginiz varmi ?

tayren

Üye
Tanidik yok ama ist umraniye ve sarigazide var servisler google a samsung servis yaz ist cikar
Yok bisey yapmadim söktüm tekrar taktim ama nafile artik pazartesi goturcem. Yarin acil oluyor mu Samsung teknik servisleri bir bilginiz varmi ?
Pazar kapali diger gunler acik ama pazartesi gotur daha iyi

Ümraniye yi biliyorum wonder i oraya iki kere goturdum adamlara telefonu kotuliyorum ekrani degistiriyolsr bataryayi yeniliyip veriyorlar super bi durum tavsiye ederim ) ben simdi bu s3 ü yarin gotursem hiç su mevzusunu soylemesem mi ? Soyliyimmi ya da ? Ben telefon bi anda kapanmis bi daha da acilmamis diyecektim ama ne yapsam ?

Yalan söylediğin hemen anlaşılır telefonun içinde gizlenmis bi parca varmis ona bakınca sudan bozuldugu belli oluyo hem sen telefonu açmışsın garantisi bitti artık garanti dahilinde açılmamış ve garanti belgene işlenmemis o yüzden garantiden ümidini kes

Telefonu actigimi basil anlasinlar hic bisey yapmadim aldim vidalari söktüm tekrar taktim olay bu .ben su işini soylerim

Hocam belli oluyor daha önce açılıp açılmadığı vidalardan istersen götür ama sana kullanıcı hatası olduğunu rapor şeklinde verceklrr

Konu Sahibi
Salih kardesim bak hadi bekliyoruz sabir kalmadi bizde
Upload ediliyor Biraz bahsedeyim romdan google play baglanti hatssi giderildi kamera uygulamasi degisti problem yok status bar transparan yapildi sarj iyilestirmeleri yapildi build prop duzenlemeleri yapildi luncher ve temayi degidtirmedim en iyisi cunku bence s4 ekran kilidi ve boot animasyonu eklendi

Tepkiler: hasaneness ve tayren

tayren

Üye

oy oy oy eline yüreğine sağlık kardeşim

tayren

Üye

her harükarda su işleyen cihaz bellidir yada düşen ya da hasar gören
aynen
Sagol seninde kardesim
sağol kardeşim ben bişe yapamadım ki

Tepkiler: Bysalih41
    Konu Sahibi
her harükarda su işleyen cihaz bellidir yada düşen ya da hasar gören

aynen
sağol kardeşim ben bişe yapamadım ki
Yapmiyacagin anlamina gelmez test et cikicak romu yeter hata bildisen yeter benim icin

Tepkiler: tayren

tayren

Üye
Yapmiyacagin anlamina gelmez test et cikicak romu yeter hata bildisen yeter benim icin

adamsın
müzik çalar da ve internette kendinden çıkma hatası alıyodu cihaz bazen galba ram sıkışınca oluyo o da

Salih abi cm10.1 tabanlı romun yeni versiyonu ne zaman çıkacak?

Telefonu actim yani normal olarak gece ugrastim ekran gozukuyo ama cok dusuk bi oranilr yani zar zor ekran gozukuyo islem yapabildim bunun ekrani gitmis yani icinde ki film mi degisecek ne degisir ?

tayren

Üye
Telefonu actim yani normal olarak gece ugrastim ekran gozukuyo ama cok dusuk bi oranilr yani zar zor ekran gozukuyo islem yapabildim bunun ekrani gitmis yani icinde ki film mi degisecek ne degisir ?

Ekran filmi degisebilir biliyosun ekranlar 2 tabakadan meydana geliyor ön panel touch arka panel iletken