inş. pişman olmasınArkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Cihaz takası konusunda Anlaştık iki gün sonra değişiyoruz cihazları. Söz verildi bugün. İkinci el piyasa baktım. Lumia 1520 1100 tl ye elimden çıkarsam bana yetiyor. Ki şu şartlar da begenmezsem satarım cihazı tekrar Android e geçerim. Batarya ve kamera için geçiyorum umarım pişman etmez ileride görüşlerimi bu konuya eklemeyi düşünüyorum.
emin ol verdiğin karar doğru. plastik kasadan sonra birde polikarbonu denemek lazım. herhangi bi sorun olursa özelden yazabilirsin.Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Cihaz takası konusunda Anlaştık iki gün sonra değişiyoruz cihazları. Söz verildi bugün. İkinci el piyasa baktım. Lumia 1520 1100 tl ye elimden çıkarsam bana yetiyor. Ki şu şartlar da begenmezsem satarım cihazı tekrar Android e geçerim. Batarya ve kamera için geçiyorum umarım pişman etmez ileride görüşlerimi bu konuya eklemeyi düşünüyorum.
O zaman bende mi note 2 verip 1320 bulsam ama 1320 NOTE2 etmez o yüzden 1520 anca değer
Dinleme bunları derken ne yani bir sen doğru söylüyorsun herkes yanlışmı?takas yaparak doğru bir karar vermişsin hayırlı olsun dinleme bunları
herkesDinleme bunları derken ne yani bir sen doğru söylüyorsun herkes yanlışmı?
Ayrıca konu sahibi çoktan kararını vermiş.

O lafın gelişi.Konuya yazanlar ve aksi türde düşünenleri kastettim.herkes![]()
Ama sen dedin daha mantıklı . Ve ekran daha büyük tek eksik kalem yok . Bütün formatlar oynasın . Kamera zaten idare eder . Nete girsin. Yetmez mi zaten Lumia başka neye yarar ki .Bence de takas etme. Note 2 eski olsada sonuçta üst düzey Telefon. 1320 ise giriş seviyesi. Ekran kalitesi, kamera kalitesi falan Note 2ide kesinlikle daha iyi.
note 3 den sonra 1520 sana nasıl geldi merak ediyorum sevdiğin veya sevmediğin özellikleri burada yazarsan diğer kullanıcılar içinde iyi olur geçmek isteyenler falan varsaBiraz öyle oldu kalbimin sesine gittim.pişman olsamda sağlık olsun