Telefon Tavsiyesi Note 3'ü verip Lumia 1520 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Fenomenon

Fenomenon

Üye
eğer wp istiyorsan takas yap. 1520'nin muazzam pili var.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Windows 8.1 i ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. sistemi beğenmeyen arkadaşların çoğu eminim henüz kullanma fırsatı bulamamıştır. 8.1 de performans ve batarya olarak 8 e göre çok fazla iyileştirme var. sistem şuan ki haliyle senin gibi bi kullanıcıyı kesinlikle çok memnun eder. 1520+ 250 tl de muazzam bi rakam . bence çok düşünmeden takas etmelisin. pişman olmayacağına ve güvenliğinden çok hoşlanacağına eminim...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Cihaz takası konusunda Anlaştık iki gün sonra değişiyoruz cihazları. Söz verildi bugün. İkinci el piyasa baktım. Lumia 1520 1100 tl ye elimden çıkarsam bana yetiyor. Ki şu şartlar da begenmezsem satarım cihazı tekrar Android e geçerim. Batarya ve kamera için geçiyorum umarım pişman etmez ileride görüşlerimi bu konuya eklemeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty, sfgnrl ve bountykiller
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Cihaz takası konusunda Anlaştık iki gün sonra değişiyoruz cihazları. Söz verildi bugün. İkinci el piyasa baktım. Lumia 1520 1100 tl ye elimden çıkarsam bana yetiyor. Ki şu şartlar da begenmezsem satarım cihazı tekrar Android e geçerim. Batarya ve kamera için geçiyorum umarım pişman etmez ileride görüşlerimi bu konuya eklemeyi düşünüyorum.
inş. pişman olmasın

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah :)

bountykiller

bountykiller

Üye
emin ol verdiğin karar doğru. plastik kasadan sonra birde polikarbonu denemek lazım. herhangi bi sorun olursa özelden yazabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Note 3 konusunda kasa sıkıntısı yoktu gerçekten kaliteli bir kasası var ondan yana şikayetim yok

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hayırlısı olsun ama bizi dinlemedin kalbinin sesini dinledin :) ama emin ol wp pismanlik yapar . Inşallah zarar etmeden geri satarsin.

Plastik Kasa olsun ama wp pismanligi olmasın . Cihaz çelik olsun ama o çelik içi boş olsa 2000 tl lik 6 inçlik kutudan farkı yok bence .

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Biraz öyle oldu kalbimin sesine gittim. :) pişman olsamda sağlık olsun

enterneoll

enterneoll

Üye
Geçmiş olsun

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Vallahi bende Android kullanan birisiydim ve Wp geçtiğimden belli zerre kadar pişman olmadım çünkü kendi beklentilerimi bildiğimden ve Wp bunu hayli hayli yerine getirdiğinden hiç sorun yaşamadım. Ama işte bu kişiden kişiye çok farklı olur.
Wpye bir alıştım mı Android ne kadar gereksiz şeylernen dolu olduğunun farkına varıyo insan.
Bence hiç ama hiç pişman olmazsın çünkü bende telefonumu aynı senin gibi kullanıyorum ve hiç sorun olmuyo.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Murat Alper

furkankaya559758

Üye
Ben olsam takas etmezdim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
O zaman bende mi note 2 verip 1320 bulsam ama 1320 NOTE2 etmez o yüzden 1520 anca değer

wpfurkan

wpfurkan

Üye
O zaman bende mi note 2 verip 1320 bulsam ama 1320 NOTE2 etmez o yüzden 1520 anca değer

Bence de takas etme. Note 2 eski olsada sonuçta üst düzey Telefon. 1320 ise giriş seviyesi. Ekran kalitesi, kamera kalitesi falan Note 2ide kesinlikle daha iyi.

rapman

rapman

Üye
takas yaparak doğru bir karar vermişsin hayırlı olsun dinleme bunları

PriZm

PriZm

Üye
takas yaparak doğru bir karar vermişsin hayırlı olsun dinleme bunları
Dinleme bunları derken ne yani bir sen doğru söylüyorsun herkes yanlışmı?

Ayrıca konu sahibi çoktan kararını vermiş.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bence de takas etme. Note 2 eski olsada sonuçta üst düzey Telefon. 1320 ise giriş seviyesi. Ekran kalitesi, kamera kalitesi falan Note 2ide kesinlikle daha iyi.
Ama sen dedin daha mantıklı . Ve ekran daha büyük tek eksik kalem yok . Bütün formatlar oynasın . Kamera zaten idare eder . Nete girsin. Yetmez mi zaten Lumia başka neye yarar ki .

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Biraz öyle oldu kalbimin sesine gittim. :) pişman olsamda sağlık olsun
note 3 den sonra 1520 sana nasıl geldi merak ediyorum sevdiğin veya sevmediğin özellikleri burada yazarsan diğer kullanıcılar içinde iyi olur geçmek isteyenler falan varsa