Telefon Tavsiyesi Note 3'ü verip Lumia 1520 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bence tam tersi note serisi dünyada mobil olarak en esnek cihaz hele kalem müthiş birsey . Işlemci o kadar önemli değil hatta exnos bazı testlerde daha üstün tek eksik kapalı kernel . Eğer ip 6 plus ucuz olsa idi o daha iyidir 1520 den arkası sağlam . Ama inan wp lanet birsey bir oyun bile 3 yıl sonra geliyor . DNS bile 10 yıl önceki wp de vardı şimdi yok

enterneoll

enterneoll

Üye
Wp forumuna bi bakın androide çok laf söylüyorlar ama kendilerine bir türlü bakmıyorlar aç biraz oku her taraf şikayet günlük kullanılan programlar bile ya eksik ya yarım çalışıyor 1520 en güçlü cihazıda olsa sistem yetersiz ve note 3 gayet güzel bir telefon

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Wp forumuna bi bakın androide çok laf söylüyorlar ama kendilerine bir türlü bakmıyorlar aç biraz oku her taraf şikayet günlük kullanılan programlar bile ya eksik ya yarım çalışıyor 1520 en güçlü cihazıda olsa sistem yetersiz ve note 3 gayet güzel bir telefon
Evet gerçekten öyle artık Microsoft insanları kandırmak tan bikmali . Kapalı sistem aple işi ms beceremedi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bildirim sorununa gelirsek ben öyle bir sorun yaşamıyorum artık önceden vardı oda ms nin değil yapımcıların hatası idi neyse şuanlık benim kullandığım programlarda skype, whatsapp, facebook, meiller sorun olmadan anında geliyor, sistem olarak konuşmak gerekirse eksikleri var tabiki mesela facebookta bildigim kadarıyla kendi uygulamasında direk telefon gibi karşıdaki kişiyi arama var bizde öyle bir şey yok ama bunlar bazen küçük şeyler ama insanlara faydası oluyor yeri geldimi sizde böyle şeyler bekliyorsanız iyi araştırın derim hatta elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım, instegram hala bizde beta diye geçiyor video eklenemiyor ama 3 parti uygulama ile ekleniyordu sanırsam ben kullanmadığım için tam olarak bilemiyorum, whsapp'da müzik gönderme falan yok oda zaten androidde de şuanda çalışmıyor diye biliyorum ufak tefek bir kaç şey eksik olabiliyor onun dışında bir sürü güzel yanlarıda var ve sen 8.1 gördün mü bilmiyorum baya yeni özellikler geldi yine sistem olarak eksikler olsada şuanki durumda genel olarak uygulama ve uygulama güncellemeleri tamamlanırsa güzel bir sistem olacak oda biraz zaman istiyor tabiki

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Şu an kararsız durumda kaldım. Youtube dan 8.1 izledim çok hoşuma gitti ama kullanmadan bilemem. Bende aynı siz gibi sadexe belirli uygulamalar kullanıyorum. Facebook Whatsapp ınstagram yeter. Instagram a zaten Video atan birisi değilim öyle ufak tefek özellikler önemli değil benim için fazla. Ama yorumunuz gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Android whatsapp plus müzik te yolluyor . Ama line tango viber bunlar 4 dörtlük . Dostlar gerçekten ms sistemi baştan yazması pahalıya patladı . Wm ile çok iyi idi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Android whatsapp plus müzik te yolluyor . Ama line tango viber bunlar 4 dörtlük . Dostlar gerçekten ms sistemi baştan yazması pahalıya patladı . Wm ile çok iyi idi
plus derken ayrı bir uygulamamı yoksa ücret falan ödeyincemi oluyor ben normal bir kullanıcıda denemiştim göndermemişti de merak ettim bunu şimdi
Şu an kararsız durumda kaldım. Youtube dan 8.1 izledim çok hoşuma gitti ama kullanmadan bilemem. Bende aynı siz gibi sadexe belirli uygulamalar kullanıyorum. Facebook Whatsapp ınstagram yeter. Instagram a zaten Video atan birisi değilim öyle ufak tefek özellikler önemli değil benim için fazla. Ama yorumunuz gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler
yakın arkadaşınsa rica et istersen 2 günlüğüne telleri değiştirin o arada her şeyi dene zaten neyin ne olduğu anlarsın ancak şöyle söyliyeyim sistem biraz değişti olumsuz bir şeyle karşılaşırsan ilk olarak foruma yazarsan çözümü varsa hemen yardımcı oluruz yani hemen yok ben bunu istemiyorum falan demeni istemem

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş farklı şehirde anlaşırsak gelecek buraya takas için o yüzden deneme şansı yok dediğim gibi en Son 920 kullanmıştım ilk çıktığı zaman da. Pişman etmişti

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
plus derken ayrı bir uygulamamı yoksa ücret falan ödeyincemi oluyor ben normal bir kullanıcıda denemiştim göndermemişti de merak ettim bunu şimdi
yakın arkadaşınsa rica et istersen 2 günlüğüne telleri değiştirin o arada her şeyi dene zaten neyin ne olduğu anlarsın ancak şöyle söyliyeyim sistem biraz değişti olumsuz bir şeyle karşılaşırsan ilk olarak foruma yazarsan çözümü varsa hemen yardımcı oluruz yani hemen yok ben bunu istemiyorum falan demeni istemem
Mantıklı aslında eğer böyle imkanı varsa .
@4MaGuS
Whatsapp plus ücretsiz ekstra özellikleri olan uygulama apdoide ve alternatif marketlerde var ama blackmart ta girmeyin orası çöktü

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaş farklı şehirde anlaşırsak gelecek buraya takas için o yüzden deneme şansı yok dediğim gibi en Son 920 kullanmıştım ilk çıktığı zaman da. Pişman etmişti
Hiç değişmedi 1-2 olması gereken şey gelmiş yine eksikler içinde yine pişman olursun

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Hiç değişmedi 1-2 olması gereken şey gelmiş yine eksikler içinde yine pişman olursun
İşletim sistemi olarak değil. Tasarım, ekran küçüklügü ve batarya sallanmasi gibi sorunlar pişman etmişti

enterneoll

enterneoll

Üye
İşletim sistemi olarak değil. Tasarım, ekran küçüklügü ve batarya sallanmasi gibi sorunlar pişman etmişti
Ona bişey diyemem o zaman sistemden memnunsan takas yap ama satmak istersen zarar ediceksin unutma telefoncular nokia almıyor bile

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ona bişey diyemem o zaman sistemden memnunsan takas yap ama satmak istersen zarar ediceksin unutma telefoncular nokia almıyor bile
İşte en büyük sıkıntı orda. Merakım gereği 3 ayda bir telefon değiştiriyorum. Hep ikinci el alırım Note 3 bana 1350 ye geldi. Lumia 1100 e gelmiş olacak. Sanırım 3 ay sonra 1100e satılır

enterneoll

enterneoll

Üye
İşte en büyük sıkıntı orda. Merakım gereği 3 ayda bir telefon değiştiriyorum. Hep ikinci el alırım Note 3 bana 1350 ye geldi. Lumia 1100 e gelmiş olacak. Sanırım 3 ay sonra 1100e satılır
Sahibindene bi bak istersen fiyatlar şu an ne alemde ayrıca alıcı bulmak zor unutma

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bence al şarjı 3gün rahat gidiyor diyor kullancıları kasma donma takıntıda bulamazsın ayriyeten nokianın verdiği özel güncellemerde var ve nokia yeni özellikler getiriyor güncelleme ile vede windows phone alacak olmasıda ekstra bir avantaj :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Note 3 varken lumia alınır mı? Sakın yapma öyle bir şey

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

askımm

Üye
aklın varsa alma emin ol 1 ay dayana blirsin :):)::):)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
arayüz güzel lumiada ama kullandıkça kısıtlamaları farkedeceksin ve sonra pişmanlık başlıcak

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
PriZm

PriZm

Üye
Lumia 925 ve Note 2 kullanıyorum bence biraz daha beklemelisin.

Ayrıca Note serisinin özelliklerini ne kadar beklesende Lumia'da bulamazsın.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ortalama günlük bir kullanıcı için ideal. Bildirim sorunu çözüldü diyebiliriz. Kaldı ki wp10 güncellemesini en rahat alacak cihaz 1520. Takas et derim. İkinci eli 1200-1500 arasında idi en son. Şu anda bilmiyorum.
Ha telefonculara iş kalsa ölü fiyatına alıp eşek yükü fiyatına satarlar.
Geçende bir telefoncuda adam İphone 4 için 850 lira vermek istedi 900 dan aşağı olmaz dedi. Adam çıktı gitti. Burada 600 e satan insanlar var. Gel de sövme bu zihniyete.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper