Bazı arkadaşlar ben dedim diyebilir. Dün itibari ile lumiayi satmayı bile beklemeden kutuya kaldırdım gittim g3 aldım.
Windows beni gerçekten çıldırttı. Telefondan soğuttu.
Kamera da öyle arada ahım sahim fark yoktu.
Swarmı kullanmadığımdan bilmiyorum. Youtube uygulaması dolu mağazada ve Androiddekinden güzelleri var aslında. Sen hangisini kullandın? Yoksa Microsoft'unkini mi? Mytube var ve çok çok iyi.8.1. Swarm uygulaması istediğim gibi değildi. Tarayıcı sevmedim. Sahininden.com ve youtube uygulaması berbat. Bilmiyorum genel anlamda sevmedim.
androiddeki gibi orjinal yutup uygulaması yok muSwarmı kullanmadığımdan bilmiyorum. Youtube uygulaması dolu mağazada ve Androiddekinden güzelleri var aslında. Sen hangisini kullandın? Yoksa Microsoft'unkini mi? Mytube var ve çok çok iyi.
Ama yoksa genelde beğenmediysen bu tercih meselesi. Neyse hayırlı olsun o zaman g3ün.
androiddeki gibi orjinal yutup uygulaması yok mu
satın almasını istiyodur msninsahibi google olunca tabiiki o da sıkıntı oluyor.
Microsoft android ios ve windows phone için virtual studyo yu geliştirip paylaşırken ; google ise bencilligi tercih ediyr. Buyuk firmalatı anlamak zor...
para ver al uygulamayı gibi bişey bukendisi de uygulamayı güzelce yapıp magazaya ücretli olaeak koyup ordan para kazanabilirdi...satın almasını istiyodur msninpara ver al uygulamayı gibi bişey bu
Microsoftun Google yerine yayınladığı bir uygulama varki o da sadece m.youtube u açmaya yarıyor.androiddeki gibi orjinal yutup uygulaması yok mu
Bunun nedeni arkalarından yetişmek zorunda olan Microsoft, Google değil..sahibi google olunca tabiiki o da sıkıntı oluyor.
Microsoft android ios ve windows phone için virtual studyo yu geliştirip paylaşırken ; google ise bencilligi tercih ediyr. Buyuk firmalatı anlamak zor...
Microsoft'un Google yerine yayınladığı bir uygulama vardı ki o uygulama ile videoları indirmeye kadar istediğiniz şeyi yapabiliyordunuz ama Google ben yapmam sen de böyle yapamazsın dedi Microsoft uygulamayı sadece m.Youtube ye yönlendiren basit ve saçma bir kısayol olarak değiştirdiMicrosoftun Google yerine yayınladığı bir uygulama varki o da sadece m.youtube u açmaya yarıyor.
olay buBunun nedeni arkalarından yetişmek zorunda olan Microsoft, Google değil..
Nedenini söyleyeyim. Microsoft 2 uygulamada da videoları indirme seçeneği sunmuştu ve bu açık bir şekilde Youtube'un politikasına karşı.