DarkredBlue61
Üye
şu sıra tofaş için çalışıyor garibim@DarkredBlue61 şu 808 ile şenlendir burayı

Mesaj birleştirildi:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu sıra tofaş için çalışıyor garibim@DarkredBlue61 şu 808 ile şenlendir burayı

iPhone 17 Pro ön sipariş için 12 Eylül Cuma 15.00'i bekle. Takipte kal!iPhone 17'yi bekliyorum
Yapay zekaya yönelin. Çok para var onda. Oradan kazandığınız parayı harcayın iphonelara samsung ultralara. Yapay zeka kursunu paylaştım sizinle.iPhone 17 Pro ön sipariş için 12 Eylül Cuma 15.00'i bekle. Takipte kal!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızRet için HBSMS yaz 3172'ye ilet. Mersis:0265017991000011 B001
Mesaj göndermişlerdi dün
Ben daha 0 android telefon alamazken
Son model telefon mesaj göndermişler
E ticaret sitelerinden aldığım her şeyi
(10 yıl) toplasan 10.000₺ etmez
Ben de vermemelmaya para vermem kaldı kı halen daha 8 gb ram 50 mp kamerayı geçemediler bile. elemanlar düşük donanımı bile yüksek gibi dayayıp geçiyorlar. her serisinde vay efendim bir öncekinden şöyle böyle deyip duruyorlar.bence hikayet alınmaz bi yazılımı iyi oda donma şişma nadır ama yinede o parayı vermem
sen mi?Ben de vermem
O parayı elma ya verceğime
Bi fakir garibin karnını doyururum
Daha iyi
Elma ya para verenler
Değil de elma ya vermeyip garibanı gözeten doyuran ahirette hesabı kolaylaşcak o yüzden sadaka zekat fitre verirseniz fidye bana verin ben ihtiyaç sahibleri ulaştırırım
Fakire 1₺le vermeye üşeniyorsunuz. Fakire hem balık ver hem olta ver hem de öğret. Ben size hem balık veriyorum hem olta hem de öğretiyorum. Siz de hiç tık yok. Sizin yorumlarınızı bile paraya çeviriyorum Yapay Zeka üzerinden. Boşuna mı paylaşım yapıyorum burada. Yapay Zeka etkileşime bakmıyor içindeki bilginin doğruluğuna bakıyor onu alıyor.Ben de vermem
O parayı elma ya verceğime
Bi fakir garibin karnını doyururum
Daha iyi
Elma ya para verenler
Değil de elma ya vermeyip garibanı gözeten doyuran ahirette hesabı kolaylaşcak o yüzden sadaka zekat fitre verirseniz fidye bana verin ben ihtiyaç sahibleri ulaştırırım
Tabi bensen mi?
Doğru 2012 senesinde çıkan kamera telefonuna rakip üretilemedi halen.iPhone 17'yi bekliyorum
Burayı terkedeceğim. İdare edin🥴Bu güzelim konuyu da gereksiz...
Kapalı Alanda Kep Takılmaz.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızHem Tam da istediğim özellik buydu zaten
Seninle alakalı değil arkadaşlar da huy ...Az kaldı sabret
Burayı terkedeceğim. İdare edin🥴
Tamam. Yolun bahtın açık olsun.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bu forumda bir şey öğrenemedim gidip son yorum bu