Öneri Lumia 1520 vs Note 3 Hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

qstah580

qstah580

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 vs Note 3 Hangisini almalıyım ?
Arkadaşlar merhaba konuyu buraya açmamın sebebi gönlüm lumia 1520 den görünüşü ve telefonun dış kalitesi mükemmel olmuş ama tam emin olamadım herkes alma note 3 al alacaksan diyor . Ama nedense samsung telefonlarının malzemesini sevemedim ayrıca android de hoşuma gitmiyor kitkat efsane olacak diyorlar ama bilemedim kararsızım sonuçta pahalı telefonlar fikirlerinizi almak istedim .

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Hocam, bak Samsung bu dünyada alınacak en son markadır TouchWizz ara yüzü nedeniyle. Arkadaşımda var 3GB toplam ram var fakat boşta ram 700-800MB. O yüzden Lumia 1520 kat kat daha iyi bir deneyim yaşatacaktır size emin olun.

• Beğen
Tepkiler: efeyılmaz
Heimdalll

Heimdalll

Üye
al 1520 arkana yaslan, işletim sistemlerine göre donanımı en yeterli olan 1520 bence uygulama ve oyun sıkıntısıda eskisi gibi değil hem, mevcut oyun ve uygulamalar ihtiyacını karşılıyorsa hiç düşünme

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
az birşey bekle mayıs hazirana kadar wp'nin gidişine göre al

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve Rainesto
qstah580

qstah580

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla uygulama indireceğimi sanmıyorum klasik programlar var zaten face twit vs.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kamera için Alıyorsan Kesinlikle Lumia Eğer Güncelleme Uygulama Ve Donanım İçin Alıyorsan O Zamanda Kesinlikle Xperia Z2 Galaxy'lerden Uzak Dur Sana Tavsiye Rami En Kötü Kullanan Sistem Touchwiz Arayüzü ;)

Yuser21

Yuser21

Üye
Bence de biraz bekle acelen yoksa evet lumia 1520 çok güzel özellikleri var ama şu an windows phone 8 tam oturmuş bir sistem değil. Dosya yönetici dahi yok. Ama 8.1 de çok güzel özellikler var. Bence biraz bekle 8.1 geldikten sonra almayı düşün hem fiyatlar da biraz ucuzlamış olur bende lumia 1520 almayı düşünüyorum ama şu an ki işletim isteminden dolayı almıyorum. Bende şu an lumia 920 var 8.1 i onda incelicem ona göre lumia 1520 ye geçicem. Eğer beğenmezsem bende note 3 almayı düşünüyorum. Kısacası çok aşırı derecede acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim :))

qstah580

qstah580

Üye
    Konu Sahibi
Kamera için almıyorum beni en çok cezbeden görünüşü ve malzeme kalitesi :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
WP8.1 bomba gibi geliyor

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Kesinlikle düşünme 1520 candır

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
1520 ve diğerleri :cool

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer aceleniz yoksa telefon alma planlarınızı 3-4 ay (Hazirana kadar) erteleyin :hmmm

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Esendağlı
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şimdide alsan sonrada alsan bişey farketmicek bence 8.1 ile harika olucak emin ol 1520'yi al derim en başta kasma sorunu diye bişey yok ve hazirandan sonra mobil piyasasına bomba gibi düşcek emin ol.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence 1520 Al ben alacam ama ben 1520 Almam dersen git İphone al artık 6 mı 7 çıktı hatırlayamadım son serisini al
ama 1520 :alkis

karasubasi

karasubasi

Üye
1520 nin özelliklerine baktımda o işletim sistemine o ram o işlemciyle telefon uçmazsa ben bişey bilmiyorum kamerasına görünüşe dencek laf yok zaten kesinlikle 1520 al derim ... Aynı özelliklerdeki androidler için kat kat seri olacaktır emin olYok android alcam diyosan note 3 ü napcan tablet kadar telefon lg g2 xperia z1 veya özelliklerine göre çok uygun fiyat olan nexus 5 öneririm

braayn

braayn

Üye
hayallerimdeki telefon 1520 note seriside güzel kötü diyemem ama işde malzeme kalitesi işletim sistemi stabil çalışması kamera ve pill performansı derken lumia 1520 hep bi tık hatta iki tık önde o nedenle gözün kapalı bence 1520 ...

Invoke

Invoke

Üye
WP seviyorsan WP al, millete ne bakıyorsun. 1520 güzel cihaz.
Ama android alacaksan da Note 3 yerine az bekleyip Z2 almak daha mantıklı olabilir. Kaliteyse kalite. :pro:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Rainesto
braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, Rainesto, ceza87 ve 1 kişi daha
karasubasi

karasubasi

Üye
WP seviyorsan WP al, millete ne bakıyorsun. 1520 güzel cihaz.
Ama android alacaksan da Note 3 yerine az bekleyip Z2 almak daha mantıklı olabilir. Kaliteyse kalite. :pro:
Arkadaş doğru söylüyor katılıyorun

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
samsung 1 yıl sonra amiral gemilerini kaderine bırakıyor dersek yanlış olmaz heralde.ama Windows cephesinde olay çok farklı.illa android dersen htc tavsiye ederim.ama lumia 1520 tavsiye ederim kesinlikle :)