Tr_SERGEN
Üye
oldu canım görürsem alırım.
Ben 1 aydır kullanıyom kendi görüşlerimi söledim böle saygısızca konuşacaksan hiç yorum yazma
oldu canım görürsem alırım.
rami doldurmazsa sıkıntı olmaz note2 bile gayet akıcı 4.1.2ileHocam, bak Samsung bu dünyada alınacak en son markadır TouchWizz ara yüzü nedeniyle. Arkadaşımda var 3GB toplam ram var fakat boşta ram 700-800MB. O yüzden Lumia 1520 kat kat daha iyi bir deneyim yaşatacaktır size emin olun.
neyse bişi demicem ban yemek istemiyorum.Ben 1 aydır kullanıyom kendi görüşlerimi söledim böle saygısızca konuşacaksan hiç yorum yazma
Saygı göster başka bişeye lüzum yok. Burada şundan cacık olmaz diyenlere bişey dedik mi hayır. Çünkü kişisel fikir bu. Sen ondan memnunsun o adam başkasından.neyse bişi demicem ban yemek istemiyorum.
tamam. Hep karşıma çıkıyorsun ve bu hoşuma gitmiyor :/Saygı göster başka bişeye lüzum yok. Burada şundan cacık olmaz diyenlere bişey dedik mi hayır. Çünkü kişisel fikir bu. Sen ondan memnunsun o adam başkasından.
Ben de sana bayılmıyorum canım benim.tamam. Hep karşıma çıkıyorsun ve bu hoşuma gitmiyor :/
yok be o benim canım canımArkadaşlar Tartışma Çıkmasın![]()

HAHAHAHAyok be o benim canım canım![]()

Facebook, Twitter, malzeme kalitesi, tasarım falan yeter diyorsan neden bu kadar pahalı cihazlara bakıyorsun ki? Lumia 925 bile yeter o halde.
Madem durum öyle 1520 Al ben en kısa zaman da alacağım sana da tafsiye ederimback end ve front end çalıştığım için yolda veya bilgisayar bulamayacağım durumlarda acil birşey olduğunda zor durumda kalıyorum onun için ekranı büyük güçlü bir cihaz gerekiyor onun için note ve 1520 yi tercih ettim , başka tavsiyelerde oldu burda sony gibi onları da inceliyorum. yorumlarınız için teşekkür ederim .