bildirim sorununa gelirsek ben öyle bir sorun yaşamıyorum artık önceden vardı oda ms nin değil yapımcıların hatası idi neyse şuanlık benim kullandığım programlarda skype, whatsapp, facebook, meiller sorun olmadan anında geliyor, sistem olarak konuşmak gerekirse eksikleri var tabiki mesela facebookta bildigim kadarıyla kendi uygulamasında direk telefon gibi karşıdaki kişiyi arama var bizde öyle bir şey yok ama bunlar bazen küçük şeyler ama insanlara faydası oluyor yeri geldimi sizde böyle şeyler bekliyorsanız iyi araştırın derim hatta elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım, instegram hala bizde beta diye geçiyor video eklenemiyor ama 3 parti uygulama ile ekleniyordu sanırsam ben kullanmadığım için tam olarak bilemiyorum, whsapp'da müzik gönderme falan yok oda zaten androidde de şuanda çalışmıyor diye biliyorum ufak tefek bir kaç şey eksik olabiliyor onun dışında bir sürü güzel yanlarıda var ve sen 8.1 gördün mü bilmiyorum baya yeni özellikler geldi yine sistem olarak eksikler olsada şuanki durumda genel olarak uygulama ve uygulama güncellemeleri tamamlanırsa güzel bir sistem olacak oda biraz zaman istiyor tabiki