Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamamda bunun udasi bununkiyle ayni bence bir sorun var versiyon bu 609 ordaki 607 udasi 609 neyse bununla ugrasalim baska cozum olursa paylasirim.
turkcelestirme basit aslinda benim konumda mod bolumunde dil kodu var atin kullanin.
Ha onumu ta ozaman ilk mesaja ekledim benden isteyin yeter.
Omer_07
Üye
Çok sağolun hocam. Bir de bu anna da belle 607 de ve bunda hepsinde farklı ekran koruyucular vardı ve bence 3ü de güzeldi acaba 3ünü de aynı anda yüklememiz mümkün mü ?
egemen1903
Üye
Rompacher linki
Nextman
Emekli Yönetici
Kısa oldu ama tv tek olduğu için kavga çıkıcaktı zor sıyrıldım.Bir kez daha teşekkürler emeğin için kardeş
ellerina sağlık kurtuluş. yalnız bende bir sorun var sosyal programı ve doğal olarak widgeti yok benden başka bu sorunu yaşayan var mı? ekteki programların hepsini kurdum ama gözükmüyor. hata nerede hata yaptım acaba.
ellerina sağlık kurtuluş. yalnız bende bir sorun var sosyal programı ve doğal olarak widgeti yok benden başka bu sorunu yaşayan var mı? ekteki programların hepsini kurdum ama gözükmüyor. hata nerede hata yaptım acaba.
indirip kurabileceğim bir link verebilir misin lütfen?
SuaT6027
Üye
flashta hata yapmıssınız sanırım.. veya flashtan sonra format falan atmıssınızdır.. o wıdgetler kurulu gelıyor flashla.. ama proları kendınız kurmak zorundasınız..
esatgelmedi
Üye
flaşhtan önce veri sil yükle ondan sonra da E: yi biçimlendirdim ama flashtan sonra müdahale etmedim. bu kötü oldu nerede hata var acaba. link olsa iyi olurdu çözemezsem tekrar flash atmak zorunda kalacağım. telefon yalama oldu.