esatgelmedi
Üye
ALLAH senden razı olsun gece gece büyük sıkıntıdan kurtardın beni. takıntılı adamım sabaha kadar yatamazdım. Eyvallah kardeş.Sanırsam buydu

ALLAH senden razı olsun gece gece büyük sıkıntıdan kurtardın beni. takıntılı adamım sabaha kadar yatamazdım. Eyvallah kardeş.Sanırsam buydu

o sekılde sorun yasayabılırsınız ama.. cunku yazılım yapanlar programların veya wıdgetlerın kullanım yollarını degıstırebılıyorlar.. eger oyle bır durum soz konusu ıse kı kesın oyledır buyuk sorunlar yasayabılırsınız...arkadaşlar ben 3.5 versiyonunun tam çalışan udasına bu yeni sürüm udayı kopyaladım...şimdi widget,ofis vs hepsi var..
başlığı okusan zaten verdiğini türkçeleştirdi Kurtuluş abi kardeşim.. biraz incele konuyu!! ilk sayfaya bak!!!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurtuluş hocam orijinal ve tüm porogramlar var bir incelermisiniz türkçeleştirirseniz mükemmel olacakgibi şimdiden teşekkürler
aha adam bugün yayınlamış düzenleyerektamam bu orjinal ve tüm porogramlar var video editör foto düzenleyici gibi bu linkteki ful orjinal
.. saol.. keşke baştan yazsaydın düzenlenmiş diye.. biraz daha düzenleme yapmış adam.. iyi
saol bilgilendirdiğin için..
Rompacher kurda dene bakalim.
evet bu orjinal adam fazla bir ekleme yapmamış halini yayınlamış sanırsam orjinal Fw nin hacklenmiş halini yyınlamış.. yükledim belle edition gibi değil.. sadece birkaç özellik var.. mesela o saast widgeti yok içinde, en basitinden.. Kurtuluş abi nin bu türkçeleştirdiğini kullanın bence.. tekrar burdan saygılar Kurtuluş abiye..tamam bu orjinal ve tüm porogramlar var video editör foto düzenleyici gibi bu linkteki ful orjinal
butun kalbimle katiliyorumpolluxea♪;4128885' Alıntı:dostum tema dedigin ne ki degişir o onu takma sen...geri kalan gayett ii ama kurtulus abi editledkten snra daha da ii olcaktr merak etme idare et smdilikk![]()

Evet çalışmayan bişiy yok şuanda çok şükür
Bende Contact,Group ve bir önceki kurtuluş beyin bellesinde çalışan şeffaf dijital saat sis dosyası çalışmadı.
Mobil veri tuşu çalışmasına rağmen perde de açılıp kapandığını göstermiyor, sadece tuşun durumuna dikkatlice bakınca belli oluyor, halbuki diğer Bluetooth ve Wi-Fi tuşları açılınca aşağısında bildirim ekranında gösteriyor, bu bir önceki kurtuluş beyin bellesinde çalışıyordu.
----------Eklendi @ 10:13:38 ---------- Yazıldı @ 10:05:23 ----------
Biliyorumda benim ekran degil benim ekran yarin insalla gelicek.
Ama N8 renk degisiyor biliyorum onu.
Doğru şimdi okuyunca farkettim.Dediğiniz gibi oluyor, bu bir önceki belle sürümünde yoktu.
----------Eklendi @ 10:15:59 ---------- Yazıldı @ 10:13:38 ----------
Wlan ı açıyorum bağlantı kuruluyor fakat browser da hiçbir siteye giremiyorum yüklenmiyor, diğer internet kullanan uygulamalarda da bağlantı kurulamıyor yeniden flashlamayı düşünüyorum.
Denedim fakat flash da atamıyorum :S sürekli başa dönüyor şu şekilde
Flasf atarken Update Software ye basıyorsun değilmi, refubish olmuyor.
----------Eklendi @ 10:17:56 ---------- Yazıldı @ 10:15:59 ----------
Evet update yaptım zaten
Neyse dead phone oldu başa döndükhocam senin telefon gelene kadar 607 yi kullanmaya devam edicem sanırım. Menu bu şekilde çok karışık geldi bana klasörler olmadan kullanamıycam ben
![]()
Kendin klasör aç düzenle hem de kafana göre özgürce daha iyi değilmi hemde basit.