doctorrr
Üye
Nokia C6-01 Belle 111.030.609 CFW√
Bütün bir yaz uğraştım ve sonunda böyle bir cfw ortaya çıkardım umarım beğenirsiniz iddialı değilim ama kaptım birşeyler işte belki beğenirsiniz diye paylaşmak istedim
Tamam evet, C6-01 modeli üzerine forumda birçok başarılı cfw var ama ben iddialı değilim sadece bi' fikrinizi almak için bunu paylaşma gereği duydum 
Şimdi öncelikle kurtuluş40, belco2, hakan_710 ve DustoJniK' e teşekkürlerimi bir borç bilirim
Gelelim çalışmama; hazırlamış olduğum CFW 111.030.609 sürümü üzerine kuruludur.
İçeriği nedir bu CFW' nin hemen belirtelim;
*Core' a fp1 stili multitasking, installserver hack,fp1 efektleri birde android stili yeşil avkon2 (batarya simgesi) gömülmüştür
*Rofs2' ye performans modlamaları ve bildiğiniz bir cfwde olması gereken modlamalar, rompatcher+ 3.1, appstop uygulaması, mplayer 17.1.3 beraberinde dolby özelliğiye
ve şu konudaki http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...ni-widgetler-eklendi-10-07-2012-a-603363.html widgetler gömülmüştür.
*Rofs3' ü boş bıraktım kaydadeğer modlar bulursam rofs3' e gömmeyi düşünüyorum orası ayrı
*Uda' ya ise konum widgeti ve dlna oynatıcısı gömülmüştür ve beraberinde tüm gereksiz uygulamalar silinmiştir yani communicator, cnn intl, f-secure gibi gibi...
-Ayrıca şunu da belirtmek isterim keşke başta söyleseydim
rofs2' den gereksiz tüm diller silinmiştir, sadece İngilizce ve Türkçe dilleri bulunmaktadır.
-Ekran görüntüsü ekleme gereği duymadım çünkü ev ekranlarına ne bir duvar kağıdı ekledim yada değiştirdim nede widgetlarla oynadım orjinal bellede nasılsa burdada öyle
Buyrun link;
İyi eğlenceler ...
Tamam evet, C6-01 modeli üzerine forumda birçok başarılı cfw var ama ben iddialı değilim sadece bi' fikrinizi almak için bunu paylaşma gereği duydum 
Şimdi öncelikle kurtuluş40, belco2, hakan_710 ve DustoJniK' e teşekkürlerimi bir borç bilirim

Gelelim çalışmama; hazırlamış olduğum CFW 111.030.609 sürümü üzerine kuruludur.
İçeriği nedir bu CFW' nin hemen belirtelim;
*Core' a fp1 stili multitasking, installserver hack,fp1 efektleri birde android stili yeşil avkon2 (batarya simgesi) gömülmüştür

*Rofs2' ye performans modlamaları ve bildiğiniz bir cfwde olması gereken modlamalar, rompatcher+ 3.1, appstop uygulaması, mplayer 17.1.3 beraberinde dolby özelliğiye
ve şu konudaki http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...ni-widgetler-eklendi-10-07-2012-a-603363.html widgetler gömülmüştür. *Rofs3' ü boş bıraktım kaydadeğer modlar bulursam rofs3' e gömmeyi düşünüyorum orası ayrı

*Uda' ya ise konum widgeti ve dlna oynatıcısı gömülmüştür ve beraberinde tüm gereksiz uygulamalar silinmiştir yani communicator, cnn intl, f-secure gibi gibi...
-Ayrıca şunu da belirtmek isterim keşke başta söyleseydim
rofs2' den gereksiz tüm diller silinmiştir, sadece İngilizce ve Türkçe dilleri bulunmaktadır.-Ekran görüntüsü ekleme gereği duymadım çünkü ev ekranlarına ne bir duvar kağıdı ekledim yada değiştirdim nede widgetlarla oynadım orjinal bellede nasılsa burdada öyle

Buyrun link;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi eğlenceler ...
ama çok amatör bi' çalışma oldu 
elimden geldiğince üzerine koyucam