Vay kardeşim benim ya, helal olsun. :alkis
doctorrr Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Vay kardeşim benim ya, helal olsun. Genişletmek için tıkla ... bi' yerden başlamak lazım devamı gelecek inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Vay kardeşim benim ya, helal olsun. Genişletmek için tıkla ... bi' yerden başlamak lazım devamı gelecek inşallah
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: bi' yerden başlamak lazım devamı gelecek inşallah Genişletmek için tıkla ... aynen söylediğin gibi bir yerden başlamak gerek. Tekrar tebrik ediyorum seni kardeşim.
ynsemrekose' Alıntı: bi' yerden başlamak lazım devamı gelecek inşallah Genişletmek için tıkla ... aynen söylediğin gibi bir yerden başlamak gerek. Tekrar tebrik ediyorum seni kardeşim.
doctorrr Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: aynen söylediğin gibi bir yerden başlamak gerek. Tekrar tebrik ediyorum seni kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi
OttomaN TigeR' Alıntı: aynen söylediğin gibi bir yerden başlamak gerek. Tekrar tebrik ediyorum seni kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi
doctorrr Üye Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: Teşekkürler.İşe yarar kesinlikle. Genişletmek için tıkla ... rica ederler
doctorrr Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: Teşekkürler Yunus paylaşman iyi oldu Genişletmek için tıkla ... rica ederim ilk sana danıştım zaten senden öyle bi' cevap çıkınca dedim paylaşıyım
nsekiz' Alıntı: Teşekkürler Yunus paylaşman iyi oldu Genişletmek için tıkla ... rica ederim ilk sana danıştım zaten senden öyle bi' cevap çıkınca dedim paylaşıyım