N8 belle RM-596_111.040.0904_03.01-(Tam turkce) 02-06-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Evet arkadaslar
Yeni taylorun sizdirdigi 111-040-0904 belle tam turkce haliyle

ingilizce modlari hazirlayan
Danku wel
S^4 Xeon
Caba ve ozveri gosterip turkce diline ceviren
tesekkurler
ЯReiS

ve geri kalan islemler icin tesekkurlerim
belco2
......
Farukbekl.​
Dosya konumlama işleri..

yardimi olanlar eklenicek....

inanin kacgundur calisiyorum tam tr olmasi icin en sonunda hazir ;)
Ben az bilgi vereyim
C hafiza 210 mb
Ram acilista 135 mb
maps suit v2
ovi suit son guncel
butun widgetler
nokia drop
T9 tahmin sozluk
mesaj okuyucu aylin
sokial v1,5,215
daha bircok yenilik
Kurulum
Linkteki patlari indirp RM-596 klasorune cikarin
phoenix alt product dosyasina atip
phoenix acip ... noktali yerden euro3 secip
flash atabilirsiniz
Phoenix turkce yama dosyalar icin
alabilirsini Noss_bar tesekkurler.

gerekli resim ve video eklencek...
Buyrun

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mirate, meletim, GeZeGeN20 ve 28 diğerleri

bekir851

Üye
bişey soracam benim telde belle yüklü ama ingilizce türkçeye nasıl çevirebilirim

belco2

belco2

Üye
n8 kulanıcılara hayırlı olsun kurtuluş40 teşekkürler.........

• Beğen
Tepkiler: tarama, kraldost ve ЯReiS
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Teşekkürler,indirip deneyelim bakalım.

- - - Eklendi - - -

bişey soracam benim telde belle yüklü ama ingilizce türkçeye nasıl çevirebilirim

arkadaşım bunu yüklersen telefonun türkçe olacak.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

aseu_39

Üye
yalniz turkcemi? Baska dil yokmu?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Teşekkürler abi deniyorum hemen :oke:

• Beğen
farukbekl

farukbekl

Üye
yaz abi... Farukbekl. Dosya konumlama işleri.. :):):)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtulus abi ve emegi gecen herkese tesekkurler
bikac sorum olck. Bunda da gfv (gizli foto video) klasöru, klasor icine klasor acma dolby fln var mi?
Bi de abim xeon4 te tarayicida telefon donuyor. Bunun uzerinde calisma yaptinz mi ustadim.? Tekrar sagolun

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Ellerinize emeklerinize saglik..nihayet tam turkce oldu..ne kadar zor ve zahmetli bir is oldugunu cok iyi bilirim..umarim herkese faydali olur..sagolsun kurtulus ve diger arkadaslar..

- - - Eklendi - - -

kurtulus abi ve emegi gecen herkese tesekkurler
bikac sorum olck. Bunda da gfv (gizli foto video) klasöru, klasor icine klasor acma dolby fln var mi?
Bi de abim xeon4 te tarayicida telefon donuyor. Bunun uzerinde calisma yaptinz mi ustadim.? Tekrar sagolun

Murat browsere bir sey diyemem ama gfv eger yoksa onu eklemene yardimci olurum klasor icine klasor acma konusundada..simdi bende indirdim aksama denemek istiyorum eger sen once bakarsan haber ver.

• Beğen
Tepkiler: tarama, kraldost ve Kurtuluş40

apache61

Üye
Kurtuluş bey herhalde ilk ben yükledim :) eline sağlık teşekkürler

ЯReiS

ЯReiS

Üye
birde suna dikkat edelim konunun eklenme saatine bakalim sabah saat 5 civari..tekrar tesekkur hocam eline saglik..

apache61

Üye
Şahin bey hacklimi bu acaba?

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sahin ben anca gece eklerm. Smdi is yerindeym. Gfv nasil ekleniyo. Cfw'ye mi gømmek gerek?

kraldost

kraldost

Üye
sev gili dostum ellerine sağlık şuanda indiriyorum denemek için sabırsızlanıyorum
ömrünüz bol ve bereketli olsun inşallah

- - - Eklendi - - -

yükledim gayet hoş gözüküyor şuan için gözüme yabancı bir kelime ilişmedi gayet güzel efekt reisin efekti gibi hantal ama güzel browseri denemedim daha öncekinde çok kasıyordu deneyince yazarım birde özel olarak rica ediyorum bunun klasorlüsünüde yaparmısınız zira bana böyle karışık geliyor
bu hoş ve zahmetli çalişma için tşk ederim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bu gelecek olan FP1'in sızdırması mı oluyor?

tarama

Üye
Kurtuluş kardeşim, tebrik ve teşekkür ederim. Emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ederim. Hem bu çalışmalar gösteriyor ki; bu işi bilenler iş bölümü yapsalar daha orjinal işlere imza atacaklar. Ben böyle bir işbirliği olabileceğinden şimdi daha umutluyum.

• Beğen
Tepkiler: veliahht

MoLeCK

Üye
gerçektn elnze sağlk,mükemmel ama bi kc sy sormak istyrm,hocm güç düğmesı kısayolu mükemmel,fakat ndn yeniden başlat seçeneğni kaldırdınız anlamadm,cok daha güzel olurdu...ayrca tweaks,backup,restore,starter,clocksync ne işe yarıyor,nasıl kullanıyor anlatrsanız sevinirim,son olarak e deki auto install klasörünü nasl kullanıcaz açıklarsanız çok sevinirim,sn bir sey bildirimler başlangıçta çalışmaya başlıyor ve kapanmıyor,şimdiden sağolun hocam

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerçektn elnze sağlk,mükemmel ama bi kc sy sormak istyrm,hocm güç düğmesı kısayolu mükemmel,fakat ndn yeniden başlat seçeneğni kaldırdınız anlamadm,cok daha güzel olurdu...ayrca tweaks,backup,restore,starter,clocksync ne işe yarıyor,nasıl kullanıyor anlatrsanız sevinirim,son olarak e deki auto install klasörünü nasl kullanıcaz açıklarsanız çok sevinirim,sn bir sey bildirimler başlangıçta çalışmaya başlıyor ve kapanmıyor,şimdiden sağolun hocam

Yeniden baslat ses efektlerini bozuyor yani ses duzenini etkiliyor onun icin eklemedim eklenebilir ama degisik sorunlar yaratiyor.

veliahht

veliahht

Üye
teşekkürler abi emeklerine sağlık elinden gelen emeyi geçen herkese çok teşekkürler...
thank you
teşekkürler...

Üst Alt