Remoter ile PC yi kontrol ediyorum..Bişiy değil kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu banaremoter iile neyi kontrol ediyorsun?
----------Eklendi @ 01:52:21 ---------- Yazıldı @ 01:51:49 ----------
bu arada verdiğin bilgi için tekrardan teşekkür ederim mağaza işi halloldu![]()
Onu kurtuluş arkadaşımız biliryeniden başlat ayarlanabilirmi?

Remoter ile PC yi kontrol ediyorum..Bişiy değil kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
----------Eklendi @ 01:57:43 ---------- Yazıldı @ 01:54:09 ----------
Onu kurtuluş arkadaşımız bilir![]()
(Sesler hariç)düzgün çalışıyorslovoed düzgün (özellikle sesleri) çalışıyormu?

Yav dostum sana cok tesekkur ediyorum mesajlari tek tek cevapladin icin gercekten.(Sesler hariç)düzgün çalışıyor![]()

sayende
Yav dostum sana cok tesekkur ediyorum mesajlari tek tek cevapladin icin gercekten.
Ama buradada hava atiyorsun gibime geldi![]()
eline sağlık hrzamanki gibi güzel iş çıkardın.bizde keyfini sürüyoruz işte
patlatmışın yine dostum herdaim,eline sağlıkArkadaslar yeni cfw N8 belle RM-596_111.030.0609 surumudur (Taylor danku wel
Kurulum anlatimi
Not:Sadece burdan indiriceniz dosyalari kullanicaksiniz.
Baska dosya kullanilmiycak.
Turkcede eksiklikler olabilir en kisa zamanda duzenlenecektir.
Dosyalari RM-596 icinde phoenix alt klasorune atin.
Phoenix acin options tiklayin kirmizi gorunenleri silin.
Ok deyip tiklayin.
bazi widgeds ingilizcedir.
turkce yazi dili eklendi
H-a-ck-lidir
Eksik olupda silinen programlar ovi,maps hepsi burda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekrandaki programalin isimlerini cikmasini isteyenler:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hizli kaydirma icin dosya:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Update Software yapin.
Yeni bir arkadasa team ben kendim attim ve denedim.
Link duzeltildiEkrandaki programalin isimlerini cikmasini isteyenler:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurtulus40 linki kontrol edebilirmisin?
Tesekkurler dostum.
patlatmışın yine dostum herdaim,eline sağlık
Biliyorumda benim ekran degil benim ekran yarin insalla gelicek.resimde dikkatimi çeken birşey olmuş.ekran alt seçenekler ikonu temaya göre renk değiştirmiş sanırım.benim e6'da hep sabit siyah duruyor ne renk tema koyarsam koyayım.doğrumudur.n8'dede öylemiydi.ana tema core.fpsx dosyasından silinip başka tema eklenince o yüzden flash sonrası açmıyor.uğraştığım olay bilirsin kurtuluş'um
var ama bilmiyorum denemedim nasil iyimidir degilmidir.E7 icin varmi bole birsey forumda hazirlayan
Biliyorumda benim ekran degil benim ekran yarin insalla gelicek.
Ama N8 renk degisiyor biliyorum onu.
sende kaldir dostum isimleri oyle dene olmazmi?iş
seninde şu telin gelsede bi rahatlasak artık.yarın olurda telin gelirde çakarsan flash o ekran alt menü seçenekler
şeridine bi dikkat ette bana bi söle kardeşim.benim E6 mal gibi oldu.ata kelebek konmuş gibi yarım santimden kalın siyah şerit çakıldı kaldı öyle.internet tarayıcıda o şerit durduğu için ekran k.çım kadar oldu.renkde değişmiyor.
/FONT]
Keske elimizde olsada yatirim yapsak.Su forumda n8 kadar birazda e7 ye yatirim yapin yahu![]()
eline sağlık üstad![]()

hocam biz de bekliyoruz telefonunu..
Telefon olmadan ancak bukadar oldu.