arkadaslar dead ile flash atmanıza qerek yok

bunda saatler seffaf degilki.kurtuluş abi senin 3,5 deki bellenin şeffaf saat olmayanı varmı ya onu yüklicektim şeffaf saatler pek hoşuma gitmedi
kime dediniz cevap yazarken alinti seklinde yazarsaniz kime yazdiniz belli olsun lutfen.olmayan ne teli açmayı başarmışsın işte![]()
Resimler benim ekrandan,ama çok sağol ben buna hiçmi hiç dikkat etmemiştim şimdi senin yazını okuyunca dikkat ettim de evet temaya göre renk değişiyormuş,harika olmuş,tekrar teşekkürlerresimde dikkatimi çeken birşey olmuş.ekran alt seçenekler ikonu temaya göre renk değiştirmiş sanırım.benim e6'da hep sabit siyah duruyor ne renk tema koyarsam koyayım.doğrumudur.n8'dede öylemiydi.ana tema core.fpsx dosyasından silinip başka tema eklenince o yüzden flash sonrası açmıyor.uğraştığım olay bilirsin kurtuluş'um
Valla bilemiycem.polluxea♪;4130807' Alıntı:bende de havadurumu güncellemiyo yav![]()
Resimler benim ekrandan,ama çok sağol ben buna hiçmi hiç dikkat etmemiştim şimdi senin yazını okuyunca dikkat ettim de evet temaya göre renk değişiyormuş,harika olmuş,tekrar teşekkürler
kurtuluş abi rastladığım 1-2 sorunu söyliyeyim en büyük sorun fm radio da açıyorsun dinlemey başlıyorsun 2 dk.sonra telefon reset atıyor. 2si photove video editor olmaması genel optimizasyon iyi aklıma gelenler bu kadar abi değerlendirirsen sevinirim.
kurtuluş abi rastladığım 1-2 sorunu söyliyeyim en büyük sorun fm radio da açıyorsun dinlemey başlıyorsun 2 dk.sonra telefon reset atıyor. 2si photove video editor olmaması genel optimizasyon iyi aklıma gelenler bu kadar abi değerlendirirsen sevinirim.
bence kesin degismesi gerekiyor uyumlu bir theme bulmak lazim.
vallahamı.benim ekran mal gibi.sadece her temada arka fon değişiyor birde seçnekler yazı arka fontu.gıcık oldum nefret etmiştim belleden.şimdi başka bi tema yüklersen arkadaşım değişecekmi,bi deneyip söylermisin

Tamam benim konumda var dil kodu yapin yayinlayin bizde faydalanalim ne dersiniz.Arkadaşlar cfw.nin kralı burda:::link_(http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?739950-N8-Belle-RM-596-quot-HEARTBREAKER-quot-Version-(111-030-0607)-on-14-12-2011)......birde türkçe olsa tadından yenmez bence... ben baya bi inceledim google çeviride türkçeleştirip..mükkemel olmuş arkadaslar tek yapılması gereken ...turkceleştirilmesi sanırımm...![]()