N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tama duzenleme verilecektir.
ayrica yeni saatleri bulabileceginiz ya ben yine birsey yaptim ama bilmem iste bakin :D

Link

• Beğen
Tepkiler: cyazici

the.reds

the.reds

Üye
bu htc tarzı dijital saatler mükemml olmuş elinize sağlık daha yeni kurdm gerçktn cok güzel

nosteam1

Üye
arkadaslar dead ile flash atmanıza qerek yok

the.reds

the.reds

Üye
kurtuluş abi senin 3,5 deki bellenin şeffaf saat olmayanı varmı ya onu yüklicektim şeffaf saatler pek hoşuma gitmedi

YkPkY

YkPkY

Üye
dostum benim ekran işte böyle.alttaki barhep siyah.tarayıcıda her yerde.hödük gibi ekranda.N8lerdedemi böyle.ne tema koyarsan koy renk değişmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
nik82

nik82

Üye
mechanic saat için buyrun link

c dizinine kurmanız yeterli

• Beğen
Tepkiler: dogan64
mh.

mh.

Üye
valla ne yaptımsa olmadı. v11.5 döndum sonra belle 3.5 yuklrdim ve sonra bunu yukledim ve update yaptım ama yinede olmadı ve haritalar ovi falan hepsi gitti.
arkadaşlar acaba bu versiyonu sadece update yapanlar nasıl yaptı hiçbir şey gitmeden kısaca anlatırmısınız.

umutap

umutap

Üye
olmayan ne teli açmayı başarmışsın işte :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
resimde dikkatimi çeken birşey olmuş.ekran alt seçenekler ikonu temaya göre renk değiştirmiş sanırım.benim e6'da hep sabit siyah duruyor ne renk tema koyarsam koyayım.doğrumudur.n8'dede öylemiydi.ana tema core.fpsx dosyasından silinip başka tema eklenince o yüzden flash sonrası açmıyor.uğraştığım olay bilirsin kurtuluş'um
Resimler benim ekrandan,ama çok sağol ben buna hiçmi hiç dikkat etmemiştim şimdi senin yazını okuyunca dikkat ettim de evet temaya göre renk değişiyormuş,harika olmuş,tekrar teşekkürler

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi havadurumu widget'ı kendini güncellemiyo abi ?

wratH!

wratH!

Üye
kurtuluş abi rastladığım 1-2 sorunu söyliyeyim en büyük sorun fm radio da açıyorsun dinlemey başlıyorsun 2 dk.sonra telefon reset atıyor. 2si photove video editor olmaması genel optimizasyon iyi aklıma gelenler bu kadar abi değerlendirirsen sevinirim.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bende de havadurumu güncellemiyo yav :allalla:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YkPkY

YkPkY

Üye
Resimler benim ekrandan,ama çok sağol ben buna hiçmi hiç dikkat etmemiştim şimdi senin yazını okuyunca dikkat ettim de evet temaya göre renk değişiyormuş,harika olmuş,tekrar teşekkürler

vallahamı.benim ekran mal gibi.sadece her temada arka fon değişiyor birde seçnekler yazı arka fontu.gıcık oldum nefret etmiştim belleden.şimdi başka bi tema yüklersen arkadaşım değişecekmi,bi deneyip söylermisin

hakyol2

Üye
kurtuluş abi rastladığım 1-2 sorunu söyliyeyim en büyük sorun fm radio da açıyorsun dinlemey başlıyorsun 2 dk.sonra telefon reset atıyor. 2si photove video editor olmaması genel optimizasyon iyi aklıma gelenler bu kadar abi değerlendirirsen sevinirim.

Sadece belle için foto ve video düzenleyici sis var internetten bulabilirsin

----------Eklendi @ 21:52:11 ---------- Yazıldı @ 21:33:08 ----------

Ayrıca az önce fm radyoyu 12 dakika dinledim sorun yok kulaklık sorunlu olabilirmi? sende

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

vallahamı.benim ekran mal gibi.sadece her temada arka fon değişiyor birde seçnekler yazı arka fontu.gıcık oldum nefret etmiştim belleden.şimdi başka bi tema yüklersen arkadaşım değişecekmi,bi deneyip söylermisin
bence kesin degismesi gerekiyor uyumlu bir theme bulmak lazim.

Anqer-X

Anqer-X

Üye
Arkadaşlar cfw.nin kralı burda:::link_(http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?739950-N8-Belle-RM-596-quot-HEARTBREAKER-quot-Version-(111-030-0607)-on-14-12-2011)......birde türkçe olsa tadından yenmez bence... ben baya bi inceledim google çeviride türkçeleştirip..mükkemel olmuş arkadaslar tek yapılması gereken ...turkceleştirilmesi sanırımm...:oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cfw.nin kralı burda:::link_(http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?739950-N8-Belle-RM-596-quot-HEARTBREAKER-quot-Version-(111-030-0607)-on-14-12-2011)......birde türkçe olsa tadından yenmez bence... ben baya bi inceledim google çeviride türkçeleştirip..mükkemel olmuş arkadaslar tek yapılması gereken ...turkceleştirilmesi sanırımm...:oke:
Tamam benim konumda var dil kodu yapin yayinlayin bizde faydalanalim ne dersiniz.
ayrica baska site linkini acikta vermek yasak.

Üst Alt