N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

cyazici

cyazici

Üye
Emeklerin için teşekkürler Kurtulus40. Facebook'tan da takipçinim =)

Bu arada, orjinal emmc dosyası ile kurulan oyunları tekrar kurmaya uğraşmak zor geldiği için eski yöntemlerle 24.001 yüklüyormuş gibi baştan ingilizcesini sonra senin hazırladığım Türkçe'yi yükledim. Sadece core, rofs2, rofs3 ve uda dosyalarını değiştirerek ve refurbish diyerek.
Ne kurduğum programlarda ne de (dijital saat dahil) widgets de bir sorun yok.

Tekrar ellerine sağlık.
Allah Yar ve Yardımcın Olsun...

laplace06

laplace06

Üye
kurtuluş hocam ilk sayfadaki ekranda dead flash sekmesi seçili olcak değil mi bir iki dosyayı silip refurbish yapın yazılmış ama resimde software update yi tıkla yı gösteriyor kafam karıştı nasıl olacak teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam ilk sayfadaki ekranda dead flash sekmesi seçili olcak değil mi bir iki dosyayı silip refurbish yapın yazılmış ama resimde software update yi tıkla yı gösteriyor kafam karıştı nasıl olacak teşekkürler
pardon onlari silmemismiyim.
iki dosyayi sildikten sonra resimdeki gibi update tikla

OzGuRKnowN

Üye
Kurtuluş hocam verdiğim widget düzenlemelerinden sonra güzel bişey çıkıcam gibi geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Omer_07

Üye
wlan bağlantısını kullanamıyorum bir türlü mobil veri de sorun yok fakat modeme bağlanmasına rağmen interneti kullanamıyorum :S

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wlan bağlantısını kullanamıyorum bir türlü mobil veri de sorun yok fakat modeme bağlanmasına rağmen interneti kullanamıyorum :S
Yukleyen arkadaslar lutfen bu arkadasla ilgilenirmisiniz.

SuaT6027

SuaT6027

Üye

omer bey sorununuzu tam olarak yazarmısınız rıca etsem...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben de gayet memnunum akşama evden bir videoda çekerim kısmet olursa kurtuluş kardeş.Ellerine sağlık tekrardan :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Omer_07

Üye

omer bey sorununuzu tam olarak yazarmısınız rıca etsem...
Wlan ı açıyorum bağlantı kuruluyor fakat browser da hiçbir siteye giremiyorum yüklenmiyor, diğer internet kullanan uygulamalarda da bağlantı kurulamıyor yeniden flashlamayı düşünüyorum.

Denedim fakat flash da atamıyorum :S sürekli başa dönüyor şu şekilde

meletim

meletim

Üye
arkadaslar resimler konusunda sorun yaşayan oldumu çoklu ekranda gösteriyor resimleri ama tek o resime tıklayınca kırık çıkıyor resim açılmıyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wlan ı açıyorum bağlantı kuruluyor fakat browser da hiçbir siteye giremiyorum yüklenmiyor, diğer internet kullanan uygulamalarda da bağlantı kurulamıyor yeniden flashlamayı düşünüyorum.

Denedim fakat flash da atamıyorum :S sürekli başa dönüyor şu şekilde
Arkadasim update yapicaksin.

sabera

Üye
Kurtuluş abi yeni bi belle 111.030.0607 in bu widgetler bulunan ve sorunsuz hali yayınlandı.(ovi store hatası da yokmuş) onu türkçeleştirecekmisin ? yasakmı bilmiyorum ama link:

Omer_07

Üye

Arkadasim update yapicaksin.
Evet update yaptım zaten

Neyse dead phone oldu başa döndük :D hocam senin telefon gelene kadar 607 yi kullanmaya devam edicem sanırım. Menu bu şekilde çok karışık geldi bana klasörler olmadan kullanamıycam ben :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet update yaptım zaten

Neyse dead phone oldu başa döndük :D hocam senin telefon gelene kadar 607 yi kullanmaya devam edicem sanırım. Menu bu şekilde çok karışık geldi bana klasörler olmadan kullanamıycam ben :D
klasorlu menu yapma sis dosyasi var dostum klasor sorun degil onun cozumu bir sis dosyasi.

----------Eklendi @ 19:25:40 ---------- Yazıldı @ 19:20:50 ----------

Kurtuluş abi yeni bi belle 111.030.0607 in bu widgetler bulunan ve sorunsuz hali yayınlandı.(ovi store hatası da yokmuş) onu türkçeleştirecekmisin ? yasakmı bilmiyorum ama link:
tamamda bunun udasi bununkiyle ayni bence bir sorun var versiyon bu 609 ordaki 607 udasi 609 neyse bununla ugrasalim baska cozum olursa paylasirim.
turkcelestirme basit aslinda benim konumda mod bolumunde dil kodu var atin kullanin.

egemen1903

Üye
effect değiştiricemde bulamadım yerini :S
nerede?

egemen1903

Üye
resource nin altında apps ve plugin var. x-plore ile bakıyorum :(

Üst Alt