N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
estagfurullah kardesim. Anlatmak istedigim eger mumkun olsa kurtulus abi hemen ekler geciktirmez zaten.

santiagomuniez9

Üye
estagfurullah kardesim. Anlatmak istedigim eger mumkun olsa kurtulus abi hemen ekler geciktirmez zaten.

Anliyorum seni bnde kurtulus abiyi bekliyorum telefonu yarm yamalak braktm yarn uzun yola ckacm ya yenisini yuklerm yada esksni :)

haqqus

haqqus

Üye
valla bende tester oldum :D Yeşil tema güzel olmuş. Efektlerde çok orjinal cihaz stabil Ovi sorunu var denmişdi ama oviye girip bir pro indirdim ilkinde ovi kapandı geri açdım devam ettim sorun yok yukledi. daha test ediyorum

ana ekrandaki yok olan efekt süper ötesi çok orjinal bir hava katıyor

TurcpoweR

Üye
Benden başka kamerayı açınca telefonu res çeken var mı ?

haqqus

haqqus

Üye
valla ben simdi cıkmayan belleyi kullanıyorum bakdım kurtuluş abi den ses yok bende riski göze alıp bitmeyen surumunu yukledim kamerayı açınca bi sorun yok 3 5 adt foto çekdim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hadi gozunuz aydn yeni cfw yayinlandi

TurcpoweR

Üye
valla ben simdi cıkmayan belleyi kullanıyorum bakdım kurtuluş abi den ses yok bende riski göze alıp bitmeyen surumunu yukledim kamerayı açınca bi sorun yok 3 5 adt foto çekdim

kamera tuşuyla kamerayı açmayı deneyince res çekiyor ... ama menüden girerseniz sorun yok :oke:

sonKURT22

Üye
arkadaşlar acemiyim de bu yeni sürümü yükledim ama ilk sayfada verilen linkteki programları nasıl yüklücez anlamadım. rar dosyasının içinden 4 tane ayrı ayrı dosya çıkıyor ne yapmam gerekiyor

mankurt76

mankurt76

Üye
yeni güvenlik kodu oluştur diyor (daha önce hiç girmedim) doğru girdiğim halde 2 kere kabul etmiyor sorun nedir acaba?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

vazgalli

Üye
yaptım ama galeri, müzik calar falan acılmıyor nden acaba bilen war mı. bi el atın n8 den sogudum yaa

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardsm imzamdaki downgrade kisminda anlatilani yap snra istdgn yazilimi yukle. Tlfnu bicimlendrip soft format at. Ama sakin yedekleme we geri yukleme islemi yapma

Üst Alt