Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anliyorum seni bnde kurtulus abiyi bekliyorum telefonu yarm yamalak braktm yarn uzun yola ckacm ya yenisini yuklerm yada esksni
haqqus
Üye
valla bende tester oldum Yeşil tema güzel olmuş. Efektlerde çok orjinal cihaz stabil Ovi sorunu var denmişdi ama oviye girip bir pro indirdim ilkinde ovi kapandı geri açdım devam ettim sorun yok yukledi. daha test ediyorum
ana ekrandaki yok olan efekt süper ötesi çok orjinal bir hava katıyor
TurcpoweR
Üye
Benden başka kamerayı açınca telefonu res çeken var mı ?
haqqus
Üye
valla ben simdi cıkmayan belleyi kullanıyorum bakdım kurtuluş abi den ses yok bende riski göze alıp bitmeyen surumunu yukledim kamerayı açınca bi sorun yok 3 5 adt foto çekdim
valla ben simdi cıkmayan belleyi kullanıyorum bakdım kurtuluş abi den ses yok bende riski göze alıp bitmeyen surumunu yukledim kamerayı açınca bi sorun yok 3 5 adt foto çekdim
kamera tuşuyla kamerayı açmayı deneyince res çekiyor ... ama menüden girerseniz sorun yok
sonKURT22
Üye
arkadaşlar acemiyim de bu yeni sürümü yükledim ama ilk sayfada verilen linkteki programları nasıl yüklücez anlamadım. rar dosyasının içinden 4 tane ayrı ayrı dosya çıkıyor ne yapmam gerekiyor
tekrar versiyonu v11.07 dusurup anna sonra belle sorun kalmaz
vazgalli
Üye
yaptım ama galeri, müzik calar falan acılmıyor nden acaba bilen war mı. bi el atın n8 den sogudum yaa
KeSeGeN
Üye
kardsm imzamdaki downgrade kisminda anlatilani yap snra istdgn yazilimi yukle. Tlfnu bicimlendrip soft format at. Ama sakin yedekleme we geri yukleme islemi yapma