Html sayfalarda yazım dili ile ilgili.Yani kodun bir etkisi yok sayfadaki karakterlerin hangi dili yansıtacağı ile ilgili.Bulunduğu tarayıcıda sağ klik yap kaynağı göster de aynısı çıkar kardeş
Yeni sorun, girişe birşey eklenmiyor
kurtulus hocanın telefonu beklemek gerek
en basitinden mesajları ana ekrana atayım dedim olmadı
Ben şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım,mesajlarda gayet rahat ev ekranına ekleniyor
Kurtuluş arkadaşımızın bellesi vardı,cihaza hiç format atmadım,E hafızayı falanda biçimlendirmedim bu yeni dosyaları RM-596 klasörüne attım,opsiona tıklayarak kırmızı olan 2 adet dosyayı sildim ve UPDATE SOFTWARE yi tıkladım çok kısa sürede vede sorunsuz olarak işlem gerçekleşti,sonra ilk sayfada kurtuluş arkadaşımızın verdiği linktedi programları ekledim ve sonuç harika.şim bu yazıyı yazarken playTo uygulaması sorunsuz yüklendi yani Qt sorunu falanda yokgüzel sevindim
peki yükleme biçimin nasıl oldu?
Eskiden hangi sürüm vardı? Ve refurbish mi yaptın yoksa update software mi?
galiba var,bende indiremedim ama böylesi daha iyi şimdilikEkrandaki programalin isimlerini cikmasini isteyenler:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkte sorun mu var?

Kurtuluş arkadaşımızın bellesi vardı,cihaza hiç format atmadım,E hafızayı falanda biçimlendirmedim bu yeni dosyaları RM-596 klasörüne attım,opsiona tıklayarak kırmızı olan 2 adet dosyayı sildim ve UPDATE SOFTWARE yi tıkladım çok kısa sürede vede sorunsuz olarak işlem gerçekleşti,sonra ilk sayfada kurtuluş arkadaşımızın verdiği linktedi programları ekledim /QUOTE]
ben de öyle yaptım, bi soft format atayım tekrar deneyeyim
teşekkür ederim
sende dijital saat çalışıyor mu?
Evet çalışmayan bişiy yok şuanda çok şükürKurtuluş arkadaşımızın bellesi vardı,cihaza hiç format atmadım,E hafızayı falanda biçimlendirmedim bu yeni dosyaları RM-596 klasörüne attım,opsiona tıklayarak kırmızı olan 2 adet dosyayı sildim ve UPDATE SOFTWARE yi tıkladım çok kısa sürede vede sorunsuz olarak işlem gerçekleşti,sonra ilk sayfada kurtuluş arkadaşımızın verdiği linktedi programları ekledim /QUOTE]
ben de öyle yaptım, bi soft format atayım tekrar deneyeyim
teşekkür ederim
sende dijital saat çalışıyor mu?
Evet çalışmayan bişiy yok şuanda çok şükür
esendagli arkadasimin uyarisına tesekkur ediyorum
soft format attım ve nedenini anlamadığım widget sorunumu çözdüm
herkesten özür diliyorum. WidgeT sorunu yokmuş.tesekkur esendaglı
yaw ovi mağazayı kuramadım ben yüklenemedi diyor
Rica ederim,güle güle kullanesendagli arkadasimin uyarisına tesekkur ediyorum
soft format attım ve nedenini anlamadığım widget sorunumu çözdüm
herkesten özür diliyorum. WidgeT sorunu yokmuş.tesekkur esendaglı