N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

betoner

betoner

Üye

Bu dosyayi kullanin sucsed almak isteyenler icin.

benim bu sozlerimi yanlis anlayan Betoner arkadasimizdan ozur diliyorum ben genel olarak konustum ama bana darildini dile getirmesinden uzuntu duydugumu belirtiyor ozur diliyorum yanlis anlasildigim icin :(

evet RM-596 klasorune aticaksiniz ama bir far var ilk once flasinizi update olarak atiyorsunuz bundan sonraki flash'larinizda rubshin yapicaksiniz.

Kırgınlık, üzüntü geldi, geçti bile. Kimsenin kalbini kırmamaya ne kadar özen göstediğinizi bildiğim için bu olayı unutalım. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı bende sizlerden özür dilerim.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtulus abi diger surumlerde ses yukseltilmesi ve berrakliktan bahsediliyo. Bu konuda bisey yapmayi dusunuyo musun?
Bi de abi bu acilista nokia yazio ve 2el cikiyo ya o kisma video eklemek mumkun mu acaba? Mesela kendim bi video ceksem onu koysam?

mucaht

Üye
Orjinal anna nın üstüne burdaki 8 dosyayı indirip flash attım telefon açıldı fakat kilit kodunu ayarlamadınız lütfen ayarlayınız diyor yeni kilit kodunu giriyorum sonra doğrulamamı istiyor aynı şifreleri girmeme rağmen kod hatası diyor nasıl düzeltecem acaba.. Acil yardım edebilir misiniz...

mıttık

Üye
telefona hard format atınca kilit kodu sorunu düzliyor bu bütün 609 sürümlerinde olan kronik bi sorun daha çözebilen yok sadece hard format sonrası düzeliyor

mucaht

Üye
tmm çok sağolun sonunda düzelttim...

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Orjinal anna nın üstüne burdaki 8 dosyayı indirip flash attım telefon açıldı fakat kilit kodunu ayarlamadınız lütfen ayarlayınız diyor yeni kilit kodunu giriyorum sonra doğrulamamı istiyor aynı girmeme rağmen kod hatası diyor nasıl düzeltecem acaba.. Acil yardım edebilir misiniz...
mecburen downgrade yapicaksin anna yukluyceksin belle'ye geciceksin.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Bana cok yardımcı oLan kurtuLus40'a tesekkurLer.. büyüksün abi :) :oke:

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtulus abi diger surumlerde ses yukseltilmesi ve berrakliktan bahsediliyo. Bu konuda bisey yapmayi dusunuyo musun?
Bi de abi bu acilista nokia yazio ve 2el cikiyo ya o kisma video eklemek mumkun mu acaba? Mesela kendim bi video ceksem onu koysam?

kurtuluş abi bana da cevap versen?????

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
10saniye fazla bile yeterki olsun. Merakla bekliyorum özellikle bu telefnun sesini arttrip berraklastirma konusunu cok merak ediyorum

betoner

betoner

Üye
10saniye fazla bile yeterki olsun. Merakla bekliyorum özellikle bu telefnun sesini arttrip berraklastirma konusunu cok merak ediyorum

Öncelikle ses artırma olayını sanırım bahsi geçen cfwde test ettiğimde biraz artmış bulunuyordu ama berraklaştırmada bir değişiklik farkedemedim.

Başlangıçda video olayına gelince ustamız gif olabilir demiş. Yardımcı olmak için şöyle bir yöntem denenirmi bilmem ama movie to gif diye arama sitelerinde yada burada bulup videonu gife çevirebilirsin. Hiç denemediğim için başlangıca atacağın gif boyut olarak ne kadar olur, telefonu ne kadar kasar onu bilmiyorum.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sagol kardesim. Deneme amacli olarak buraya o tùrde gif bi video koyman mumkun mu?

betoner

betoner

Üye
Linkteki dosyada 2 adet gif var. Birinin boyutu çok yüksek onunla sakın deneme. Ben hiçbirini denemedim. Kendi videolarını gife çevireceksen aspect ratio oranlarını telefonun çözünürlüğü gibi değişkenler önemli rol oynadığını bilmelisin.

gfb_10

Üye
arkadaslar ovi magazadayken kewndiliğinden kapatıyor sizdede varmı acaba

betoner

betoner

Üye
şimdiye kadar ovi mağaza kendiliğinden hiç kapanmadı.

dgncnyldz12

Üye
iyi akşamlar. downgrade yi indirdim onu yüklemeyi de öğrendim şimdi
napcm yardım edermisnz lütfen. 609sürümünü kurmak istiyorum actığın konuda linkler çok karışık geldi. Hangi ilklerden neleri indrmem gerekli

ezkey1919

Üye
bencede sabit basit sadece anlatım olan yorum olmayan bir şey yapmanız mümkünmüdür

haqqus

haqqus

Üye
kurtuluş kardeş eline sağlık güzel olmuş şimdi bi kaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim. 1. Si joikuspot 4.0 kurarken ovinotfications eski gibi bişi dio yukletmio 2.si de guncelleme gelince gorurmu yazılım guncellemede gormez ise anna ya nasıl dönebiliriz şimdiden tesekkür ederim kardeş

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Üst Alt