tekrar attım değişen biey yok siz facebook videolarını izleyebiliyormusunuz......
biri efects dosyasının nerde olduğunu söylese iyi olur...
tekrar attım değişen biey yok siz facebook videolarını izleyebiliyormusunuz......

Üstad,rardan çıkan dosyalar 8 tane.Bu 9 dosyayı birarada verebilirmisin.?
Arkadaslar yeni cfw N8 belle RM-596_111.030.0609 surumudur (Taylor danku wel
Maxicep.com-kurtulus40-v21-
widgetler kirmizi led isik
2-turkce aylin
3-RomPacher auto secenegi eklendi
4-Anna ikonlu tuskilidi
5-Ekran koruyucu saat degisti
6-Kinetik kaydirma
7-Ekrandaki programlarin isimleri.
8-Widgetlerin hepsi turkce (calismama durumu yoktur)
9-Ekeloyzer
10-E:Resource/effects ayaralandi
31-12-2012
Rofs2 ve Uda indirmeniz yeterli
11-Ovi store son surum eklendi (son surum)
12-Arama widget eklendi (son surum)
13-Acilis ekrani ve acilis muzugi orjinal.
01-01-2012
14-Ekran hassasligi ilestirildi
15-rehber acilisinda rehber yok duzeltildi
16-Muzik ekran koruyucu eklendi
Acilis tarihi 01-01-2012
Bircok hatalar duzeldi
02-01-2012
1-Reboot eklendi
2-calismiyan mobil veri izleyici duzenlendi
INDIR
Rompacher otomatik artik rofs2 icinde.
Ovi store ve Arama widget eklenmistir
Not: Orjanal widgetli olan surum Burda
buradan rofs2 ve Uda indirebilirsini
03-02-2012
En guncel guncelleme Rofs2 ve Uda burdaki linkten indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan
Suurum burdan devam
1-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia video editor ve fhoto editor.
[video=youtube;kHk7VUxLWeY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kHk7VUxLWeY#![/video]
Versiyon onemli degil kesinlikle Update Software yapin.
Kurtuluş40'ın videoda belirttiği 9 dosya, bunuda ekleyiince tamamlanıyor galiba.Kurtuluş40 üstad bunu onaylıyormusun?9. dosyadan kastın ape onl test dosyası ise alttaki linkden indirebilirsin. Açılış test modu içindir. Flas yükleme sonrası test ekranı çıkmasını sağlar. Başka birşeye yaramaz.

Neden cunku zorla cikarti arkadaslar o resimdeki renleri cesitli renkleride var ama istemediler.hocam oncelikle ellerine ve emeğine sağlık yine uğraşmışsın belli. kurtuluş usta ben bu resimdeki bellenin dosyaları hangisi tam olarak anlayamadım bu verdiğin linklerdeki dosyaları indirdim toplam 8 tane oldu ama bu fm radyo vidgetleri falan resimlerdeki gibi olmadı neden acaba yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekürler.
evet o dosya kullaniliyor ama heralde birseyler ispatlamak isteyen birileri var ben vermedim cunku yukleme sekli farkli oldugu icin suan kullandiklarinizda.Kurtuluş40'ın videoda belirttiği 9 dosya, bunuda ekleyiince tamamlanıyor galiba.Kurtuluş40 üstad bunu onaylıyormusun?![]()
Üstad,videonda belirttiğin 9 dosyayı birarada verebilirmisin?Direk olarak RM-596 klasörüne atacağız onları değil mi?
Neden cunku zorla cikarti arkadaslar o resimdeki renleri cesitli renkleride var ama istemediler.
evet o dosya kullaniliyor ama heralde birseyler ispatlamak isteyen birileri var ben vermedim cunku yukleme sekli farkli oldugu icin suan kullandiklarinizda.
veren arkadasda aciklamamis nasil olucani birseyler paylasiyorsaniz helede kendi konunuz degilse paylastiniz yer herseyi aciklamadan paylasmayin lutfen.
sonra sorun olunca soru sorulunca ortalikta gozukmuyorlar kabak bana patliyor.
çalışıyormu ?
malesef cikmiyor.ikon cikmayinca calismiyormu sessiz mod?merhabalar kurtuluş40 üstad üst bildirimde sessiz ikonu çıkmıyor ilgilenirmisiniz
Sorunu halletti,dün yüklediği webcam programından kaynaklanıyormuş.tel acık olsun tusa uzun basın...
Neden cunku zorla cikarti arkadaslar o resimdeki renleri cesitli renkleride var ama istemediler.
evet o dosya kullaniliyor ama heralde birseyler ispatlamak isteyen birileri var ben vermedim cunku yukleme sekli farkli oldugu icin suan kullandiklarinizda.
veren arkadasda aciklamamis nasil olucani birseyler paylasiyorsaniz helede kendi konunuz degilse paylastiniz yer herseyi aciklamadan paylasmayin lutfen.
kurtuluş40 usta rica etsem bu kare şeklinde olan widgetleri paylaşamazmısın caba
bu konudan alabilirsin.http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/custom-widget-skin-pack-belle-icindir-580225.html#post4153133
kurtuluş40 usta rica etsem bu kare şeklinde olan widgetleri paylaşamazmısın caba
Bu dosyayi kullanin sucsed almak isteyenler icin.9. dosyadan kastın ape onl test dosyası ise alttaki linkden indirebilirsin. Açılış test modu içindir. Flas yükleme sonrası test ekranı çıkmasını sağlar. Başka birşeye yaramaz.
benim bu sozlerimi yanlis anlayan Betoner arkadasimizdan ozur diliyorum ben genel olarak konustum ama bana darildini dile getirmesinden uzuntu duydugumu belirtiyor ozur diliyorum yanlis anlasildigim icin

evet RM-596 klasorune aticaksiniz ama bir far var ilk once flasinizi update olarak atiyorsunuz bundan sonraki flash'larinizda rubshin yapicaksiniz.Üstad,videonda belirttiğin 9 dosyayı birarada verebilirmisin?Direk olarak RM-596 klasörüne atacağız onları değil mi?