N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eline sağlık usta:alkis

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar ne flash ne widget ne hiz problemi. Evet bunlarin hcbiri yok. Canavar gbi masallah. Sadece facebook videolari acilmiyo o kadar

betoner

betoner

Üye
tekrar attım değişen biey yok siz facebook videolarını izleyebiliyormusunuz......

biri efects dosyasının nerde olduğunu söylese iyi olur...

Arkadaşım konunun başında yazıyor, gözünden kaçmış olsa gerek.
10-E:Resource/effects ayaralandi

nedim6363

Üye
tekrar attım değişen biey yok siz facebook videolarını izleyebiliyormusunuz......

faceyi denemedim ama youtube videolarını sorunsuz açıyor :)

srgngrbzz

Üye
Ya bende son 2-3 gündür telefonun dokunmatiği algılamama sorunu başladı geçende böyle birşey olmuştu eksik yazılım demişlerdi tekrar mı flash atmam gerek ?

betoner

betoner

Üye
Üstad,rardan çıkan dosyalar 8 tane.Bu 9 dosyayı birarada verebilirmisin.?

9. dosyadan kastın ape onl test dosyası ise alttaki linkden indirebilirsin. Açılış test modu içindir. Flas yükleme sonrası test ekranı çıkmasını sağlar. Başka birşeye yaramaz.

gfb_10

Üye
Arkadaslar yeni cfw N8 belle RM-596_111.030.0609 surumudur (Taylor danku wel
Maxicep.com-kurtulus40-v21-
widgetler kirmizi led isik
2-turkce aylin
3-RomPacher auto secenegi eklendi
4-Anna ikonlu tuskilidi
5-Ekran koruyucu saat degisti
6-Kinetik kaydirma
7-Ekrandaki programlarin isimleri.
8-Widgetlerin hepsi turkce (calismama durumu yoktur)
9-Ekeloyzer
10-E:Resource/effects ayaralandi
31-12-2012
Rofs2 ve Uda indirmeniz yeterli
11-Ovi store son surum eklendi (son surum)
12-Arama widget eklendi (
son surum)
13-Acilis ekrani ve acilis muzugi orjinal.
01-01-2012
14-Ekran hassasligi ilestirildi
15-rehber acilisinda rehber yok duzeltildi
16-Muzik ekran koruyucu eklendi
Acilis tarihi 01-01-2012
Bircok hatalar duzeldi

02-01-2012

1-Reboot eklendi
2-calismiyan mobil veri izleyici duzenlendi

INDIR
Rompacher otomatik artik rofs2 icinde.
Ovi store ve Arama widget eklenmistir

Not: Orjanal widgetli olan surum Burda
buradan rofs2 ve Uda indirebilirsini
03-02-2012

En guncel guncelleme Rofs2 ve Uda burdaki linkten indirin

burdan

Suurum burdan devam

1-

2-

Nokia video editor ve fhoto editor.

[video=youtube;kHk7VUxLWeY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kHk7VUxLWeY#![/video]

Versiyon onemli degil kesinlikle Update Software yapin.
hocam oncelikle ellerine ve emeğine sağlık yine uğraşmışsın belli. kurtuluş usta ben bu resimdeki bellenin dosyaları hangisi tam olarak anlayamadım bu verdiğin linklerdeki dosyaları indirdim toplam 8 tane oldu ama bu fm radyo vidgetleri falan resimlerdeki gibi olmadı neden acaba yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekürler.​

iatis

iatis

Üye
9. dosyadan kastın ape onl test dosyası ise alttaki linkden indirebilirsin. Açılış test modu içindir. Flas yükleme sonrası test ekranı çıkmasını sağlar. Başka birşeye yaramaz.

Kurtuluş40'ın videoda belirttiği 9 dosya, bunuda ekleyiince tamamlanıyor galiba.Kurtuluş40 üstad bunu onaylıyormusun?:hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam oncelikle ellerine ve emeğine sağlık yine uğraşmışsın belli. kurtuluş usta ben bu resimdeki bellenin dosyaları hangisi tam olarak anlayamadım bu verdiğin linklerdeki dosyaları indirdim toplam 8 tane oldu ama bu fm radyo vidgetleri falan resimlerdeki gibi olmadı neden acaba yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekürler.​
Neden cunku zorla cikarti arkadaslar o resimdeki renleri cesitli renkleride var ama istemediler.

Kurtuluş40'ın videoda belirttiği 9 dosya, bunuda ekleyiince tamamlanıyor galiba.Kurtuluş40 üstad bunu onaylıyormusun?:hmmm
evet o dosya kullaniliyor ama heralde birseyler ispatlamak isteyen birileri var ben vermedim cunku yukleme sekli farkli oldugu icin suan kullandiklarinizda.
veren arkadasda aciklamamis nasil olucani birseyler paylasiyorsaniz helede kendi konunuz degilse paylastiniz yer herseyi aciklamadan paylasmayin lutfen.
sonra sorun olunca soru sorulunca ortalikta gozukmuyorlar kabak bana patliyor.

iatis

iatis

Üye

Neden cunku zorla cikarti arkadaslar o resimdeki renleri cesitli renkleride var ama istemediler.

evet o dosya kullaniliyor ama heralde birseyler ispatlamak isteyen birileri var ben vermedim cunku yukleme sekli farkli oldugu icin suan kullandiklarinizda.
veren arkadasda aciklamamis nasil olucani birseyler paylasiyorsaniz helede kendi konunuz degilse paylastiniz yer herseyi aciklamadan paylasmayin lutfen.
Üstad,videonda belirttiğin 9 dosyayı birarada verebilirmisin?Direk olarak RM-596 klasörüne atacağız onları değil mi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bazı arkadaşları flash player dedikleri bu resimdeki olsa gerek.cozumu her video paylasımının bir link var onu tıklayarak izleniyor. Face video sayfada oynatma destegi olmadıgı icin sorun oluyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

santiagomuniez9

Üye
Üstad herşey tamamda 2 3 eksiklik gözüme çarptı 1-Galeride duvar kağıdı yap seçeneği yok 2-Dosya yöneticisinden .sis dosyalarını gönderemiyorsun 3-Geçen versiyondaki kırmızı ledli widgetlar daha estetik ve güzeldi ..Bi yenileme yapacaksan bunları göze almanı isterim ellerine sağlık çok kullanışlı bi cfw yapmışsın =)

egemen1903

Üye
downgrade yapmaya çalışıyorum daha önce defalarca yapmıştım, ama şimdi bir türlü yapamadım. telefonu dead için ne zaman bağlasam açılıyor telefon.

bu son sürümden mi kaynaklı nedir anlamadım, nasıl dead atacaz buna yahu? telefon nokia suit modunda olmayacak mı ve kapalı?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
tel acık olsun tusa uzun basın...

gfb_10

Üye

kurtuluş40 usta rica etsem bu kare şeklinde olan widgetleri paylaşamazmısın caba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kurtuluş40 usta rica etsem bu kare şeklinde olan widgetleri paylaşamazmısın caba
bu konudan alabilirsin.http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/custom-widget-skin-pack-belle-icindir-580225.html#post4153133

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu dosyayi kullanin sucsed almak isteyenler icin.

benim bu sozlerimi yanlis anlayan Betoner arkadasimizdan ozur diliyorum ben genel olarak konustum ama bana darildini dile getirmesinden uzuntu duydugumu belirtiyor ozur diliyorum yanlis anlasildigim icin :(
Üstad,videonda belirttiğin 9 dosyayı birarada verebilirmisin?Direk olarak RM-596 klasörüne atacağız onları değil mi?
evet RM-596 klasorune aticaksiniz ama bir far var ilk once flasinizi update olarak atiyorsunuz bundan sonraki flash'larinizda rubshin yapicaksiniz.

Üst Alt