N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_2425

Üye
yeni flash attım 50 nci sayfadaki videolarda flash sorunu veriyor :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çalışmalarınızı zevkle takip ediyor, emekleriniz için de teşekkür ediyorum. Bir konuyu belirtmek istiyorum: 609 sürümüne geçtiğimden beri web tarayıcısını kullanırken bildirim çubuğunu indirdikten sonra tekrar yukarı kaldırırken kasılmalar oluyor. Böyle birşey önceki sürümlerde olsaydı herhalde gözüme çarpardı diye düşünüyorum. Bir diğer husus da son güncellemeniz ardından yeni tema Scarlett Blood gayet şık ancak bir önceki güncellemede bulunan Pro Edition adlı tema da çok güzeldi. Sonraki çalışmalarınız da bu temayı da ekleyebilirseniz ya da sis dosyası olarak verebilirseniz çok sevinirim. İlave olarak tema çalışması yapıyor musunuz bilmiyorum ancak bu son eklediğiniz Scarlett Blood adlı temada ki kırmızı görev çubuklarını şeffaf hale getirebilirseniz eminim çok daha şık olacaktır. Saygılar...
Evet bende önceki pro edition temasını çok beğeniyorum.sırf o tema yüzünden bu son güncellemeden geri dönüş yaptım.umarım sis halinde verir kurtuluş

betoner

betoner

Üye
life pro teması rehberde no ile aramalarda ve mail başlıklarında yazılar ve arkaplan beyaz olduğundan hiçbir yazı gözükmüyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çalışmalarınızı zevkle takip ediyor, emekleriniz için de teşekkür ediyorum. Bir konuyu belirtmek istiyorum: 609 sürümüne geçtiğimden beri web tarayıcısını kullanırken bildirim çubuğunu indirdikten sonra tekrar yukarı kaldırırken kasılmalar oluyor. Böyle birşey önceki sürümlerde olsaydı herhalde gözüme çarpardı diye düşünüyorum. Bir diğer husus da son güncellemeniz ardından yeni tema Scarlett Blood gayet şık ancak bir önceki güncellemede bulunan Pro Edition adlı tema da çok güzeldi. Sonraki çalışmalarınız da bu temayı da ekleyebilirseniz ya da sis dosyası olarak verebilirseniz çok sevinirim. İlave olarak tema çalışması yapıyor musunuz bilmiyorum ancak bu son eklediğiniz Scarlett Blood adlı temada ki kırmızı görev çubuklarını şeffaf hale getirebilirseniz eminim çok daha şık olacaktır. Saygılar...

Evet bende önceki pro edition temasını çok beğeniyorum.sırf o tema yüzünden bu son güncellemeden geri dönüş yaptım.umarım sis halinde verir kurtuluş

Buyrun eski siyah theme

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
betoner

betoner

Üye
Son sürüm süper olmuş.
Siyah tema için ayrıca teşekkürler.
609 sürümüne geçtiğimden beri bu son versiyonda dahil, kendi haritasını kurduğumda E:'ye kurmaya kalksamda C:'de 30 Mb alan harcıyor. Bunu bir çaresi varmıdır?

idris-tolar

idris-tolar

Üye
flash sorunu aynen devam ediyor ..her şeyi yaptım ama düzelmedi ..hic bir pro yüklü değil...

ayrıca effects dosyası nerde ...e nin icinde bulamıyorum....

ekran koruyucu saat i beğenmedim orjinal haline flash atmadan nasıl alabilirim....

flashtan sonra format atınca yeni witgetlar ucu vermiş hatta fm radio bile yok ...

şimdilik rastladığım sorunlar bunlar ...

chill35

chill35

Üye
flash sorunu aynen devam ediyor ..her şeyi yaptım ama düzelmedi ..hic bir pro yüklü değil...

ayrıca effects dosyası nerde ...e nin icinde bulamıyorum....

ekran koruyucu saat i beğenmedim orjinal haline flash atmadan nasıl alabilirim....

flashtan sonra format atınca yeni witgetlar ucu vermiş hatta fm radio bile yok ...

şimdilik rastladığım sorunlar bunlar ...

bende hiç bir sorun yok telefona soft format atıp tekrar flashla bence

laplace06

laplace06

Üye
diger sorunlari bilmiyirum ama formati flsh tan once atacaksin sonra degil

sevilay3434

sevilay3434

Üye
ELİNİZE SAĞLIK KURTULUŞ40 ÇOK GÜZEL OLMUŞ. YALNIZ üst bildirimlerde sesiz ikonu ÇIKMIYOR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİZ.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
bende hiç bir sorun yok telefona soft format atıp tekrar flashla bence

tekrar attım değişen biey yok siz facebook videolarını izleyebiliyormusunuz......

biri efects dosyasının nerde olduğunu söylese iyi olur...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
kurtuluş abi dün flashladım teli . yüklediğim widget ler görünmüyor . sence ne yapmalıyım ..?

vcihan

vcihan

Üye
bu 609 da bir türlü office pro yu çalıştıramadaım tekrar 607 ye dönmek zorunda kaldım acaba hata bendemi

[alikan]

[alikan]

Üye

Versiyon onemli degil kesinlikle Update Software yapin.

Şimdi hangisini yapıcaz kafam karıştı. öncekiler gibi dosyaların yerini değiştirip refurbish mi yoksa update software mi. Birde update software resminde Dead Phone flash seçeneği tıklı oda kafamı karıştırdı.

gfb_10

Üye
arkadaslar bu widgetler bwende kare şeklinde çıkmıo neden acaba esisi gibi gosterio

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ensonunda basarili bir flash attim video burda

Lugia

Lugia

Üye
Benim telefonum çok yavaşladı, yüklemeyi yaptıktan sonra :ağlarım:

Üst Alt