Evet bende önceki pro edition temasını çok beğeniyorum.sırf o tema yüzünden bu son güncellemeden geri dönüş yaptım.umarım sis halinde verir kurtuluşÇalışmalarınızı zevkle takip ediyor, emekleriniz için de teşekkür ediyorum. Bir konuyu belirtmek istiyorum: 609 sürümüne geçtiğimden beri web tarayıcısını kullanırken bildirim çubuğunu indirdikten sonra tekrar yukarı kaldırırken kasılmalar oluyor. Böyle birşey önceki sürümlerde olsaydı herhalde gözüme çarpardı diye düşünüyorum. Bir diğer husus da son güncellemeniz ardından yeni tema Scarlett Blood gayet şık ancak bir önceki güncellemede bulunan Pro Edition adlı tema da çok güzeldi. Sonraki çalışmalarınız da bu temayı da ekleyebilirseniz ya da sis dosyası olarak verebilirseniz çok sevinirim. İlave olarak tema çalışması yapıyor musunuz bilmiyorum ancak bu son eklediğiniz Scarlett Blood adlı temada ki kırmızı görev çubuklarını şeffaf hale getirebilirseniz eminim çok daha şık olacaktır. Saygılar...
Çalışmalarınızı zevkle takip ediyor, emekleriniz için de teşekkür ediyorum. Bir konuyu belirtmek istiyorum: 609 sürümüne geçtiğimden beri web tarayıcısını kullanırken bildirim çubuğunu indirdikten sonra tekrar yukarı kaldırırken kasılmalar oluyor. Böyle birşey önceki sürümlerde olsaydı herhalde gözüme çarpardı diye düşünüyorum. Bir diğer husus da son güncellemeniz ardından yeni tema Scarlett Blood gayet şık ancak bir önceki güncellemede bulunan Pro Edition adlı tema da çok güzeldi. Sonraki çalışmalarınız da bu temayı da ekleyebilirseniz ya da sis dosyası olarak verebilirseniz çok sevinirim. İlave olarak tema çalışması yapıyor musunuz bilmiyorum ancak bu son eklediğiniz Scarlett Blood adlı temada ki kırmızı görev çubuklarını şeffaf hale getirebilirseniz eminim çok daha şık olacaktır. Saygılar...
Evet bende önceki pro edition temasını çok beğeniyorum.sırf o tema yüzünden bu son güncellemeden geri dönüş yaptım.umarım sis halinde verir kurtuluş
Buyrun eski siyah themeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler
Buyrun eski siyah themeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üst bildirimlerde sesiz ikonu çıkıyormu
flash sorunu aynen devam ediyor ..her şeyi yaptım ama düzelmedi ..hic bir pro yüklü değil...
ayrıca effects dosyası nerde ...e nin icinde bulamıyorum....
ekran koruyucu saat i beğenmedim orjinal haline flash atmadan nasıl alabilirim....
flashtan sonra format atınca yeni witgetlar ucu vermiş hatta fm radio bile yok ...
şimdilik rastladığım sorunlar bunlar ...
bende hiç bir sorun yok telefona soft format atıp tekrar flashla bence
Versiyon onemli degil kesinlikle Update Software yapin.
Üstad,rardan çıkan dosyalar 8 tane.Bu 9 dosyayı birarada verebilirmisin.?Ensonunda basarili bir flash attim video burda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız