N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Konuyu 10 kişi okuyor ama aralarında kurtuluş yok,ama eminim buralarda biryerlerdedir:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
cfw de ufak bir sorun var galiba

betoner

betoner

Üye
Cfw de sorun varmı bilmem ama usta Face'de arkadaşlara yardımcı oluyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet kurtuluş facede,orda bahsetti zaten ufak bir sorunmuş zaten

haqqus

haqqus

Üye
ufak sorunun hal olması dileği ile sabırsızlık la bekliyoruz

haqqus

haqqus

Üye
hala cıkmadımı kurtuluş abi :( ya sorun sıkıntı ne :( bu gun pazar boştuk ne güzel flaşlardık :(

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar sabredin gec olsun guc olmasin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben dünakşam tele format attım,hafızayı biçimlendirdim kurtuluşun yayınlamasını bekledim,face de ufak bir sorun çıktığını söyleyince tekrar reis arkadaşın cfw si ile flash attım zaten buda sorunsuz vede stabil sırf meraktan flash atacaktım, neyse...

seyfi aga

Üye
kolay değil kurtuluş arkadaşa allah kolaylık versin.

haqqus

haqqus

Üye
bu gun olsa iyiydi boşdum kurardım denerdim Çıkan sorun beni cok zor durumda bırakıyor evde internet yok dosyaları cafeden indirip evde flaslıyorum sıkıntı oluo geç saat de :(

En azından ne zaman vereceksin Kurtuluş abi onu söylede ona göre eve gidiş saatini değiştirelim bekleyelim gerekirse

TurcpoweR

Üye
Kurtuluş abi sağolasın

santiagomuniez9

Üye
Üstad değerini anla bu kadar kişi orjinal belle güncellemesinden bile daha fazla merak ediyor =)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugun vericem arkadaslar giremiyorum siteye ufak bir isim var sonra yayinliycam.

Uzgun oldumu belirtiyorum gecikmeden dolayi ozur dilerim herkezden.

santiagomuniez9

Üye
Sabrszlanyorum hersey hazr siteye koymani bekliyorm =))

----------Eklendi @ 22:24:35 ---------- Yazıldı @ 21:53:30 ----------

2 saat oldu üstad nerede kaldı =)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşım heycanını anlıyorum da adama baskı yapma ekliycek sabret. bak ben nasıl sabrediyom :)

santiagomuniez9

Üye
Gereksiz bi soru ama sorcm simetri hastalgm var :) neden sinyal siddetinin son cubugunu kesik gosteriyor :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtuluş abi gelcek bugün diyorsa gelir kardeşim

santiagomuniez9

Üye
kurtuluş abi gelcek bugün diyorsa gelir kardeşim

Kurtulus abiden yna bi sorun yok sadece bnm zamanimn olmayisi bugun gelirse gelir yoksa 1 hafta evde degilim acelem ondan bi kusur yaptysak affola

Üst Alt