Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu 10 kişi okuyor ama aralarında kurtuluş yok,ama eminim buralarda biryerlerdedir
Esendağlı
Üye
cfw de ufak bir sorun var galiba
betoner
Üye
Cfw de sorun varmı bilmem ama usta Face'de arkadaşlara yardımcı oluyor.
Esendağlı
Üye
Evet kurtuluş facede,orda bahsetti zaten ufak bir sorunmuş zaten
haqqus
Üye
ufak sorunun hal olması dileği ile sabırsızlık la bekliyoruz
haqqus
Üye
hala cıkmadımı kurtuluş abi ya sorun sıkıntı ne bu gun pazar boştuk ne güzel flaşlardık
KeSeGeN
Üye
arkadaslar sabredin gec olsun guc olmasin
Esendağlı
Üye
Ben dünakşam tele format attım,hafızayı biçimlendirdim kurtuluşun yayınlamasını bekledim,face de ufak bir sorun çıktığını söyleyince tekrar reis arkadaşın cfw si ile flash attım zaten buda sorunsuz vede stabil sırf meraktan flash atacaktım, neyse...
kolay değil kurtuluş arkadaşa allah kolaylık versin.
haqqus
Üye
bu gun olsa iyiydi boşdum kurardım denerdim Çıkan sorun beni cok zor durumda bırakıyor evde internet yok dosyaları cafeden indirip evde flaslıyorum sıkıntı oluo geç saat de
En azından ne zaman vereceksin Kurtuluş abi onu söylede ona göre eve gidiş saatini değiştirelim bekleyelim gerekirse
TurcpoweR
Üye
Kurtuluş abi sağolasın
santiagomuniez9
Üye
Üstad değerini anla bu kadar kişi orjinal belle güncellemesinden bile daha fazla merak ediyor =)
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bugun vericem arkadaslar giremiyorum siteye ufak bir isim var sonra yayinliycam.