komando04
Üye
Süper olur ona göre alırız![]()
arkadaslar bu turkcell direk ayın 13ünde eve adrese teslim yapıyor telefonları ama bütün ücreti alıyolar
- - - Eklendi - - -
tabi sipariş verirken
Süper olur ona göre alırız![]()
ucret dedigin 8-10tl kargo ucreti kardeşim![]()
doğrudur abi ama ben sipariş versemmi acaba diye düşünüyorum ne yapayım sence nokıa shopumu bekleyeyım
- - - Eklendi - - -
920ler biter diye korkuyorum hele sarı renkleri tüketmesinler bana da kalsın diye kimseye tavsiye etmiyorum valla
biter bitmez ona bişey diyemem Turkcell her zaman piyasadan 50tl civarinda pahali satmiştir bugune kadar. Ama belli de olmaz. Ben Turkcelk'den aldigim cihazlardan hep memnun kaldim.
telefondan giremezsin pc'den turkcelle girip magazayi actiginda sarı birlumia920 goruceksin. Ona tikladın mı altta urun adedini 1 yapıp sepete ekle deyince odeme sayfasina geciyor gerekli bilgileri girip satin almayi tamamlayabilirsin. Veya en yakin tim veya turkcell extradan da alabilirsin[/
çok tesekkür ederim abi Allah razı olsun bu diğer söylediklerllmide bulabilirmiyi bir yerlerden
telefondan giremezsin pc'den turkcelle girip magazayi actiginda sarı birlumia920 goruceksin. Ona tikladın mı altta urun adedini 1 yapıp sepete ekle deyince odeme sayfasina geciyor gerekli bilgileri girip satin almayi tamamlayabilirsin. Veya en yakin tim veya turkcell extradan da alabilirsin[/
çok tesekkür ederim abi Allah razı olsun bu diğer söylediklerllmide bulabilirmiyi bir yerlerden
turkcell mağazasından alabiliyormuyuz yoksa sadece turkcell online mağaza için mi geçerli
turkcell mağazasından alabiliyormuyuz yoksa sadece turkcell online mağaza için mi geçerli
magazalardan online magaza icin yardimci olurlar. Henuz magazaya gitmedim bir sormak lazim. Sitede bu konuda bir bilgi de goremedim.
ucret dedigin 8-10tl kargo ucreti kardeşim![]()
magazalardan online magaza icin yardimci olurlar. Henuz magazaya gitmedim bir sormak lazim. Sitede bu konuda bir bilgi de goremedim.
sipariş verdim ama havale yapmadım daha mağazalardan olursa daha iyi sakata gelmeyelim az para değil
ne soyledin unuttum neyi bulmaya calişiyorsun.
kargo ücretsiz ben biraz önce sipariş verdim pazartesi günü havale yapıcam toplam yatırılacak tutar 1649 tl yazıyor havale ücreti ne kadar tutar acaba veya alırlar mı?
aksesuarlar da kisa zamanda nokia shoplarda satilmaya başlanicak. Şimdilik sadece kablosuz şarj aparati geliyormuş.
evet dediğinde mantıklı ama sipariş numarasını girebileceğimiz bir ibare olucakmı acaba atm de neyse ben şimdi gideyim bi turkcell mağazasına konuşayım
eft yap iki lira masrafi var. Veya hesabina parayi yatirip hesap kartinla atm'den havale yap o da iki lira civarinda. Eger banka şubesinden havale yaparsan en az 30tl havale ucreti odersin ki bu ucret galiba 1000tl'ye kadar gecerli fazlasi icin daha yuksek ucret odemen gerekebilir.
kablosuz aparatı ve kılıflar icin biraz beklemen gerek. Belki 1 hafta 10 gün kadar. Henüz satışa sunulmadı.
evet dediğinde mantıklı ama sipariş numarasını girebileceğimiz bir ibare olucakmı acaba atm de neyse ben şimdi gideyim bi turkcell mağazasına konuşayım