Lumia 920 ne zaman türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ucret dedigin 8-10tl kargo ucreti kardeşim:D

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi

doğrudur abi ama ben sipariş versemmi acaba diye düşünüyorum ne yapayım sence nokıa shopumu bekleyeyım

- - - Eklendi - - -

920ler biter diye korkuyorum hele sarı renkleri tüketmesinler bana da kalsın diye kimseye tavsiye etmiyorum valla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

doğrudur abi ama ben sipariş versemmi acaba diye düşünüyorum ne yapayım sence nokıa shopumu bekleyeyım

- - - Eklendi - - -

920ler biter diye korkuyorum hele sarı renkleri tüketmesinler bana da kalsın diye kimseye tavsiye etmiyorum valla

biter bitmez ona bişey diyemem Turkcell her zaman piyasadan 50tl civarinda pahali satmiştir bugune kadar. Ama belli de olmaz. Ben Turkcelk'den aldigim cihazlardan hep memnun kaldim.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi

biter bitmez ona bişey diyemem Turkcell her zaman piyasadan 50tl civarinda pahali satmiştir bugune kadar. Ama belli de olmaz. Ben Turkcelk'den aldigim cihazlardan hep memnun kaldim.

ya abi alayım diyorsun yani ya turkceli aradım bir türlü baglanamadım vodafone olduğum içinmi acaba abi sipariş vermek istesem nasıl vereceğim acaba sana zahmet linki filan varmı sende

- - - Eklendi - - -

bide abi deri kılıf ekrana jiletin ve kablosuz sarj aparatını almak istiyorum nerwden alabilirim acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefondan giremezsin pc'den turkcelle girip magazayi actiginda sarı birlumia920 goruceksin. Ona tikladın mı altta urun adedini 1 yapıp sepete ekle deyince odeme sayfasina geciyor gerekli bilgileri girip satin almayi tamamlayabilirsin. Veya en yakin tim veya turkcell extradan da alabilirsin

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
telefondan giremezsin pc'den turkcelle girip magazayi actiginda sarı birlumia920 goruceksin. Ona tikladın mı altta urun adedini 1 yapıp sepete ekle deyince odeme sayfasina geciyor gerekli bilgileri girip satin almayi tamamlayabilirsin. Veya en yakin tim veya turkcell extradan da alabilirsin[/
çok tesekkür ederim abi Allah razı olsun bu diğer söylediklerllmide bulabilirmiyi bir yerlerden

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne soyledin unuttum neyi bulmaya calişiyorsun.

barbin3900

barbin3900

Üye
telefondan giremezsin pc'den turkcelle girip magazayi actiginda sarı birlumia920 goruceksin. Ona tikladın mı altta urun adedini 1 yapıp sepete ekle deyince odeme sayfasina geciyor gerekli bilgileri girip satin almayi tamamlayabilirsin. Veya en yakin tim veya turkcell extradan da alabilirsin[/
çok tesekkür ederim abi Allah razı olsun bu diğer söylediklerllmide bulabilirmiyi bir yerlerden

turkcell mağazasından alabiliyormuyuz yoksa sadece turkcell online mağaza için mi geçerli

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

kablosuz aparatı ve kılıflar icin biraz beklemen gerek. Belki 1 hafta 10 gün kadar. Henüz satışa sunulmadı.

barbin3900

barbin3900

Üye

kargo ücretsiz ben biraz önce sipariş verdim pazartesi günü havale yapıcam toplam yatırılacak tutar 1649 tl yazıyor havale ücreti ne kadar tutar acaba veya alırlar mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aksesuarlar da kisa zamanda nokia shoplarda satilmaya başlanicak. Şimdilik sadece kablosuz şarj aparati geliyormuş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

kargo ücretsiz ben biraz önce sipariş verdim pazartesi günü havale yapıcam toplam yatırılacak tutar 1649 tl yazıyor havale ücreti ne kadar tutar acaba veya alırlar mı?

eft yap iki lira masrafi var. Veya hesabina parayi yatirip hesap kartinla atm'den havale yap o da iki lira civarinda. Eger banka şubesinden havale yaparsan en az 30tl havale ucreti odersin ki bu ucret galiba 1000tl'ye kadar gecerli fazlasi icin daha yuksek ucret odemen gerekebilir.

barbin3900

barbin3900

Üye

eft yap iki lira masrafi var. Veya hesabina parayi yatirip hesap kartinla atm'den havale yap o da iki lira civarinda. Eger banka şubesinden havale yaparsan en az 30tl havale ucreti odersin ki bu ucret galiba 1000tl'ye kadar gecerli fazlasi icin daha yuksek ucret odemen gerekebilir.
evet dediğinde mantıklı ama sipariş numarasını girebileceğimiz bir ibare olucakmı acaba atm de neyse ben şimdi gideyim bi turkcell mağazasına konuşayım

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi

kablosuz aparatı ve kılıflar icin biraz beklemen gerek. Belki 1 hafta 10 gün kadar. Henüz satışa sunulmadı.

eyvallah abi tesekkur ederım sagolasın

- - - Eklendi - - -

evet dediğinde mantıklı ama sipariş numarasını girebileceğimiz bir ibare olucakmı acaba atm de neyse ben şimdi gideyim bi turkcell mağazasına konuşayım

konusunca bızede haber ver kardesım bende bakayım bır

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende bugün fırsatım olursa Anıtkabir'den sonra Ankamall'e gideceğim. Ordaki Turkcell şubesine ve mağazalara bir bakayım son durum neymiş. Eğer teşhir ürünü varsa yakından görüp incelemek istiyorum. :)
-----
Bu arada belki yeri burası değil ama ölümünün 74. yılında Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.
10 Kasım'a dair etkileyici video. İzlemenizi tavsiye ederim.

[video=youtube;lnRyhAaIWR0]http://www.youtube.com/watch?v=lnRyhAaIWR0[/video]

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve gdervisoglu