Bende bugün fırsatım olursa Anıtkabir'den sonra Ankamall'e gideceğim. Ordaki Turkcell şubesine ve mağazalara bir bakayım son durum neymiş. Eğer teşhir ürünü varsa yakından görüp incelemek istiyorum.
-----
Bu arada belki yeri burası değil ama ölümünün 74. yılında Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.
10 Kasım'a dair etkileyici video. İzlemenizi tavsiye ederim.
[video=youtube;lnRyhAaIWR0]http://www.youtube.com/watch?v=lnRyhAaIWR0[/video]
bugün gittim mağazaya net bir tarih veremeyiz ama 21 inden sonra gelebilir dedi bende ön siparişi iptal edin vaz geçtim almıyorum dedim çıktım gittim. online mağazaya parayı yatırdım salı yada çarşamba cihaz elimde
eyvallah abi tesekkur ederım sagolasın
- - - Eklendi - - -
konusunca bızede haber ver kardesım bende bakayım bır
En iyisini yapmışsın, yarın benim yapacağım şey bu olacak
bugün gittim mağazaya net bir tarih veremeyiz ama 21 inden sonra gelebilir dedi bende ön siparişi iptal edin vaz geçtim almıyorum dedim çıktım gittim. online mağazaya parayı yatırdım salı yada çarşamba cihaz elimde
Tarih ve fiyat yoksa siparişte yok.Şimdiden hayırlı olsun

Evet oluyormuş, 12 taksitle alan vardı sanırım forumda.
Şimdiden hayırlı olsun
Kredi kartından taksit filan olabiliyor mu bilginiz varmı?
En iyisini yapmışsın, yarın benim yapacağım şey bu olacakTarih ve fiyat yoksa siparişte yok.
valla kardesım bakarsınız nokıa shoplar daha pahalıya gelır 1699 gıbı bır fıyatta valla bende öyle yapacagım sankı

Evet ama sanki Nokia Shop'ta 1699 TL olcakmış gibi bir izlenim oluştu hem, 1649 TL süper o yüzden, ben sanmıyorum 1600'den çıkacağını Nokia Shop'ta. Yani fiyat ve tarih vermiyorlarki devlet sırrı sanki.
50 lira fazla olsun ne olucak beklemekten kafayı yemektense
Muhtemelen de öyle olacak.
Turkcell'den aşağı olmayacağına kesin gözüyle bakıyorum ben.
Ancak 21 Kasım'dan sonra teknoloji mağazalarına ve online alışveriş mağazalarına düştüğünde daha uygun fiyatlar göreceğimizi düşünüyorum.![]()
eve mi geliyor bu kargo bayiden gidip alsak olmuyormuş
valla abıcım en iyisl turkcellden almak geliyor bana göre bekleyecek sabır kalmadı o yuzden 50 tele fazla olsun temiz ve tez olsun

Benim param zaten 20'sinden sonra hazır olacağı için farketmiyor.
İstesem de acele edemiyorum
20'sinden sonraya da zaten tüm mağazalara gelmiş ve fiyat oturmuş olur.
O zaman bakarım artık.
O değil de şu kamerada renk dalgalanması işi canımı sıktı yaa.
Nokia'nın hemen bir düzeltme ve güncelleme getirmesi lazım buna.![]()
Benim en büyük sorunum telefonumu sattığımdan dolayı telefon ihtiyacım olmasıo yüzden biraz aceleciyim bu konuda. Malum, nişanlım kızıyor whatsapp'a falan gelemiyorum diye.
abi bence öyle bir hata yoktur ya yani kullanıcının yapacagı kamera ayarı ile duzelecegını umuyorum cunku n8 dede tuhaf bır cekım ve goruntu bozuklugu vardı ben ayarlarıyla oynadım duzeldı yanı sorun varsa bıle kesın ufak caplı bır guncelleme ile duzeltılır sonucta yazılımsal sorundur bence onun icın endıselenmeye gerek yok dıye dusunuyorum abı