Telefon Tavsiyesi 920'yi değiştireceğim, Lumia tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

technogamer2345

Üye
950 veya 950 XL bekle mumkunse olmadi 640 XL veya 640 XL LTE bak.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

sahanemir

sahanemir

Üye
farklı olmak güzel. bir duygu bence.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eğer bahsettiğiniz Project Astoria ise Astoria Android uygulamalarının WP'a port edilmesi. Android'e yazılıyor değil Android'te ki işlevlerin Wp ile çalışır hale getirilip portlanmasıdır. Bakınız detaylar Wp 10 piyasada yok derken? Betası var ya. Yüklemek 2,5 saat aldı. Yazılım yüklenmesi ve kurması tam 2,5 saat. Formatlama işlemi de gerek Wp 8'de gerek 8.1 veya 10'da en az 30 dakika sürüyor. Buna uygulamaların yüklenmesi ve kurulum dahil değil. Ben 10'u beğenmedim demedim cümleyi bir daha oku ben işletim sisteminin ağır hareket etmesinden vs bahsettim. Gelmiş burada yanlış bilgi veriyorsun deme bana. Dikkatli bakarsan yazmışım ki "Yarım saat süren formatlama ve 2,5 saatte kurulan Win 10 Beta. İnsanı çıldırtıyor"
Yazılmaya başlandı..
Bunu bizzat microsoft 'a ait web sayfasında okudum..
Geliştiriciler için söylüyor bunu.. ayrıca sadece Android için değil işin için de iOS 'ta var. : ) )

utt2

utt2

Üye
bence windows 10 mobile beklemeye değer bide telefon alacağın zaman 4 çekirdekli al benim önerim lumia 1520,lumia 735,640ve 640 xl tabi bütçene uyuyorsa ya 1520 al yada gelecek olan amiral gemiyi Al. diğer işletim sistemlerinde bence rahat edemezsin.mesela arkadaşım lumia 820 almıştı şimdi s4 kullanıyo lumiayı sattığına pişman s4ten daha iyiydi diyo

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 930 yada 1520 al

Üst Alt