Lumia 920 ne zaman türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ne zaman türkiyede
[COLOR=""][SIZE=""]Selamun aleykum arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar diliyorum ben symbian3 kullanıcısıyim daha doğrusu nokia kullanıcısıyim asla başka telefon kullanmam ve şu an lumia 920yı bekliyorum acaba tam olarak ne zaman türkiyeye giriş yapar.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazar ise çok memnun kalırım kardeşlerim hepinize çok teşekkür ediyorum hayirli akşamlar diliyorum.[/SIZE][/COLOR]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Selamun aleykum arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar diliyorum ben symbian3 kullanıcısıyim daha doğrusu nokia kullanıcısıyim asla başka telefon kullanmam ve şu an lumia 920yı bekliyorum acaba tam olarak ne zaman türkiyeye giriş yapar.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazar ise çok memnun kalırım kardeşlerim hepinize çok teşekkür ediyorum hayirli akşamlar diliyorum.[/SIZE][/COLOR]

Daha önceki konularda belirtmiştik tahminlerimizi ama tekrar yazalım.
İşletim sistemi "WP8" Ekim ayı sonunda resmen çıkacağı için cihazların bu tarihten önce piyasaya çıkması mümkün değil.
Bu yüzden genel tahminler; Bir aksilik olmazsa Kasım ayının ilk haftasından itibaren cihazların dağıtıma çıkacağı yönünde.
Muhtemelen Kasım ayının sonlarına doğru da Türkiye'ye gelecektir.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]teşekkür ediyorum kardeşim[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hani Kasım'da olmasa bile Aralık'ı da geçmez.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]şimdi bazı konuları okudum daha erkende gelebilir kasım ortası gibi[/SIZE][/COLOR]

kadem115

kadem115

Üye
bence 2012 biter sonra gelir

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]yok be kardeşim kasımda türkiyede bak görürsün[/SIZE][/COLOR]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windowsphone8 gold surume ulasti ve resmi olarak aciklandi. Bu demektir ki yazilim su anda uretici firmalara gonderiliyor. Firmalarin yazilimi telefon modellerine entegresi ve flashlamasi 4-5 hafta civarinda surer yani ekimin 20sinde cihazlar wp8 final surumu yuklu olarak sevkiyata hazir hale gelir. At&t abd bu cihazi ilk satisa cikaricak firma olur yine ve 21ekim ile 2kasim tarihleri arasinda kesin satisa cikmis olur. Bu da demek oluyor ki cihazlarin ulkemize gelmesi 10-20kasim tarihleri arasidir. Yurt disindaki ozellikle de avrupadaki talep cok fazla olursa arz durumuna gore bir hafta daha sarkabilir.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
kasımda gelsin hemen alınacak bir telefon ama kesin aradan 5ay filan geçsin nokia bundan daha iyi işlemcili ve kamerası mükemmel bir wp çıkarır mesela adreno320 12megapixel 64gb 4.6inç 1280x800 çözünürlüğü kuvvetli 4çekirdekli bir telefon gelir bence ve tasarımıda buna benzer olur 2500mah batarya ile de tam süper olur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu şekilde hep bir sonraki ürüne odaklanmış oluruz.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kasımda gelsin hemen alınacak bir telefon ama kesin aradan 5ay filan geçsin nokia bundan daha iyi işlemcili ve kamerası mükemmel bir wp çıkarır mesela adreno320 12megapixel 64gb 4.6inç 1280x800 çözünürlüğü kuvvetli 4çekirdekli bir telefon gelir bence ve tasarımıda buna benzer olur 2500mah batarya ile de tam süper olur
nezaman nokıa bahsettiğin gibi hangi telefona tam manasıyla ful gereksinimleri koyduki ya kamerasını yüksek tutup cpu dan çaldı ya işlemciyi hızlandırıp kamerayı düşürdü 41 mp tel çıkarıp hemen ardından 8 mp insanlarla adeta dalga geçiyorlar 920 ye neden koymamış 41 mp tabi bütün güzel özellikleri birarada yapsa başka tel almayız hepsinin politikası aynı olanlar hep bize iphone tüm ülkelere çıkartılırken biz en sona o yüzden hepsinden soğudum 2. ele düşüp fiyatı yarıya inmeden tel almayacagma söz verdim 1200 tl verdiğim n8 şimdi 350 tl sömürülmek bu olsa gerek

hidayet02

hidayet02

Üye
nezaman nokıa bahsettiğin gibi hangi telefona tam manasıyla ful gereksinimleri koyduki ya kamerasını yüksek tutup cpu dan çaldı ya işlemciyi hızlandırıp kamerayı düşürdü 41 mp tel çıkarıp hemen ardından 8 mp insanlarla adeta dalga geçiyorlar 920 ye neden koymamış 41 mp tabi bütün güzel özellikleri birarada yapsa başka tel almayız hepsinin politikası aynı olanlar hep bize iphone tüm ülkelere çıkartılırken biz en sona o yüzden hepsinden soğudum 2. ele düşüp fiyatı yarıya inmeden tel almayacagma söz verdim 1200 tl verdiğim n8 şimdi 350 tl sömürülmek bu olsa gerek

Daha 808 Çıkalı 2-3 Ay Oldu. Nokia Kalkıp Yeni Çıkaracağı Telefonlara 41 MP Koysa, 808 Alanlar Kalkıp Nokia'ya Küfür Etmezmi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye

Daha 808 Çıkalı 2-3 Ay Oldu. Nokia Kalkıp Yeni Çıkaracağı Telefonlara 41 MP Koysa, 808 Alanlar Kalkıp Nokia'ya Küfür Etmezmi?

808 e niye donanım koymamış diye biz nokia ya küfür etsek.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
das gibi tel

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu lumia 920hakkında baya bir dedikodu duyuyorum yok kamera performans testlerinde video çekimlerinde hileler kullanılıyor diye ama bence lumia gerçekten iyi çekim yapıyor ve renkler yeterince dolgun ve çözünürlük mükemmel 808den daha güzel çekim yaptığının kanısındayim sadece 808den tek eksiği keşke xenon flashida olsaydı neden koymamışlar acaba 920 şu an piyasadaki ve çıkacak olan tüm üst segment akıllı telefonlardan daha fazla çözünürlüğe ve hd ekrana sahip bir telefon

SheFy

SheFy

Üye
arkadaşlar bu lumia 920hakkında baya bir dedikodu duyuyorum yok kamera performans testlerinde video çekimlerinde hileler kullanılıyor diye ama bence lumia gerçekten iyi çekim yapıyor ve renkler yeterince dolgun ve çözünürlük mükemmel 808den daha güzel çekim yaptığının kanısındayim sadece 808den tek eksiği keşke xenon flashida olsaydı neden koymamışlar acaba 920 şu an piyasadaki ve çıkacak olan tüm üst segment akıllı telefonlardan daha fazla çözünürlüğe ve hd ekrana sahip bir telefon

tasarimdan dolayi olabilir. ama gerek yok . karanlikta cok iyi cekim yapiyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 920 pureview teknolojisinin en güncel versiyonunu içeriyor. Gelişmiş değişken odaklı mercek teknolojisini kullanan kamerasıyla diğer akıllı telefonlara göre flaşsız 5 kat daha fazla ışık alabiliyor. Böylece hem geceleri hemde karanlık ortamlarda parlak fotoğraflar ve videolar çekiyor. Aynı zamanda OIS özelliği ile fotoğraf ve video çekerken hareketten kaynaklanan titremelerin yarattığı etkiyi gideriyor.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
valla supermiş ama nokia artık androide kesin yetişemez şuan benim gözümde lumia 920 en kaliteli telefon ve stabil olacağına eminim ama millet android diyor başka birşey demiyor.benim için ne olursa olsun nokia isterse batsın yinede 920yı alacağım o olmasaydı yine başka bir marka kullanmazdim çünkü nokiadan başka bir marka elime aldığım zaman bana oyuncak telefon gibi geliyor.istediği kadar özellikli olsun yinede bana nokiadaki gerçekçiliği sunmuyor bilmiyorum ama en iyi nokia herzaman bunu biliyorum ben yıllardır nokia kullanıyorum ve kullanacağım inşallah

- - - Eklendi - - -

samsungda nokia gibi her bütçeye uygun telefon çıkarıyor ama nokia gerçekten kaliteli abi hakkını yememek lazım şarj konusunda çok iyi diğer telefonlara göre ve kamerada çığır açmış zaten şu işletim sistemi gerçekten sevilen kullanılan bir işletim sistemi olsaydı symbiandan bahsediyorum hızlı menü olabilir ama tarayıcı ve donmaları olmasaydı şimdi liderdi yine. bakalım artık lumialarda nasıl bir yol izleyecek Teknosada ben nokia 920 alacağım diyorum oradakiler de nokia alma pişman olursun diyorlar nokianin hali kötü şu an en çok sipariş rekoru kırılan iphone 5ve en çok satılan marka samsung diyorlar lumialarda çok az bir sipariş var oda yıllardır nokia kullanan nokiacıLAR DIYORLAR AMA BENDE NOKIACI OLDUĞUM IÇIN SONUNA KADAR NOKIA UMUYORUMki düzelecek durumu