Lumia 920 ne zaman türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
valla supermiş ama nokia artık androide kesin yetişemez şuan benim gözümde lumia 920 en kaliteli telefon ve stabil olacağına eminim ama millet android diyor başka birşey demiyor.benim için ne olursa olsun nokia isterse batsın yinede 920yı alacağım o olmasaydı yine başka bir marka kullanmazdim çünkü nokiadan başka bir marka elime aldığım zaman bana oyuncak telefon gibi geliyor.istediği kadar özellikli olsun yinede bana nokiadaki gerçekçiliği sunmuyor bilmiyorum ama en iyi nokia herzaman bunu biliyorum ben yıllardır nokia kullanıyorum ve kullanacağım inşallah
Bence de lumia920'nin kalitesi şuan için tartışılamaz bile sana katılıyorum. Android işletim sistemli telefonların tutulması sırf uygulama bolluğundan kaynaklanıyor, playstore'da her türlü uygulama mevcut yok yok. Lakin birçok kişi Androidi flash desteği için tercih ediyor zaten. Ama maalesef 4.1 jb güncellemesi ile artık flash playerda yok.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı içinde tercih edenler çok ama dediğim gibi nokia kullanan insan gerçekten nasıl bir cihaz olduğunu anlıyor tabi kullanabilen

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bir telefonun tum ozelliklerinden faydalanan biri olarak nokia kadar kullanişli anlaşilir bir cihaz gormedim.samsung iphone kullandim lg ise arkadaşimda var onuda tecrube etme firsatim oldu ne ios ne anginot (android in bendeki adi :)).onlarin olmasi sadece fiyat konusunda yararli yoksa her nokia dan Başka cihaza gectigimde pişman oldugumu hissettim.şimdi hedefte (uzak olsada) 920 var... I love you NokiA <3

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan türkiyedeki ve maxicep üyeleri 920yı sevdiler ve alacak kesimde baya çoğalıyor hadi hayırlısı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar 820 de gorilla glass cam koruma yokmuş galiba öylemi bu çok büyük bir eksik bence c6-01 de bile varken bu telefona koymama mantığı nedir anlamadım yani

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim şu an kullandıkları ekran çok kaliteli

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Çizilmelere karşı da dayanıklımı bari

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Diğerlerinde belirtilmiş ama bunda belirtilmemiş o yüzden soruyorum

- - - Eklendi - - -

bir telefonun tum ozelliklerinden faydalanan biri olarak nokia kadar kullanişli anlaşilir bir cihaz gormedim.samsung iphone kullandim lg ise arkadaşimda var onuda tecrube etme firsatim oldu ne ios ne anginot (android in bendeki adi :)).onlarin olmasi sadece fiyat konusunda yararli yoksa her nokia dan Başka cihaza gectigimde pişman oldugumu hissettim.şimdi hedefte (uzak olsada) 920 var... I love you NokiA <3

yahu bakma sen androidcilere nokia bir başka telefon

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Rakamların olmasa bile GONULLERIN ŞAMPIYONU NOKIA :D

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu şöyle elime aldığım zaman bana gerçekten telefon olduğunu hissettiren nokia yemin ediyorum ciddi söylüyorum kotulemek için asla değil ya kalite ortada yani keşke türk üretimi olsaydı ama bu seferde satış yapamazdı

kingertuz

Üye
nokia yı ne androidli samsung nede ioslu iphone duraklattı.flash player desteksizliği olumsuz etkiledi.ama şimdi şartlar eşit artık flash desteği hiç birinde yok html 5 desteği var.yazılım savaşı şimdi başlıyor.donanım zaten nokia başarılı.808 kullanıyorum.okadar memnunum ki anlatamam.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nokia yı ne androidli samsung nede ioslu iphone duraklattı.flash player desteksizliği olumsuz etkiledi.ama şimdi şartlar eşit artık flash desteği hiç birinde yok html 5 desteği var.yazılım savaşı şimdi başlıyor.donanım zaten nokia başarılı.808 kullanıyorum.okadar memnunum ki anlatamam.
Katılıyorum, güle güle kullan.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Dur bende katılayım :ehe

YkPkY

YkPkY

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Selamun aleykum arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar diliyorum ben symbian3 kullanıcısıyim daha doğrusu nokia kullanıcısıyim asla başka telefon kullanmam ve şu an lumia 920yı bekliyorum acaba tam olarak ne zaman türkiyeye giriş yapar.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazar ise çok memnun kalırım kardeşlerim hepinize çok teşekkür ediyorum hayirli akşamlar diliyorum.

lumia 920 kasımda nokia shopda 1700 lira tanıtım fiyatıyla satışa sunulacak.820nin fiyatını sormadım.ama 920yi elime alıp inceledim.harika
[/SIZE][/COLOR]

ecel54

ecel54

Üye

lumia 920 kasımda nokia shopda 1700 lira tanıtım fiyatıyla satışa sunulacak.820nin fiyatını sormadım.ama 920yi elime alıp inceledim.harika

bence seni kandırmışlar :D nerede inceledin

YkPkY

YkPkY

Üye

bence seni kandırmışlar :D nerede inceledin

nokia shopta inceledim.kandırılma şansım sıfır çünkü elime aldım türkçe destekliydi.
shop mağaza müdürlerine tanıtım olarak verilmiş.elinden aldım inceledim.
kandırılmış olsam ben neyi inceledim peki!!!!!!!!!!!!!!!

ecel54

ecel54

Üye

nokia shopta inceledim.kandırılma şansım sıfır çünkü elime aldım türkçe destekliydi.
shop mağaza müdürlerine tanıtım olarak verilmiş.elinden aldım inceledim.
kandırılmış olsam ben neyi inceledim peki!!!!!!!!!!!!!!!

bilemem neyi incelediğini :D