OttomaN TigeR
Üye
Bence de lumia920'nin kalitesi şuan için tartışılamaz bile sana katılıyorum. Android işletim sistemli telefonların tutulması sırf uygulama bolluğundan kaynaklanıyor, playstore'da her türlü uygulama mevcut yok yok. Lakin birçok kişi Androidi flash desteği için tercih ediyor zaten. Ama maalesef 4.1 jb güncellemesi ile artık flash playerda yok.valla supermiş ama nokia artık androide kesin yetişemez şuan benim gözümde lumia 920 en kaliteli telefon ve stabil olacağına eminim ama millet android diyor başka birşey demiyor.benim için ne olursa olsun nokia isterse batsın yinede 920yı alacağım o olmasaydı yine başka bir marka kullanmazdim çünkü nokiadan başka bir marka elime aldığım zaman bana oyuncak telefon gibi geliyor.istediği kadar özellikli olsun yinede bana nokiadaki gerçekçiliği sunmuyor bilmiyorum ama en iyi nokia herzaman bunu biliyorum ben yıllardır nokia kullanıyorum ve kullanacağım inşallah
).onlarin olmasi sadece fiyat konusunda yararli yoksa her nokia dan Başka cihaza gectigimde pişman oldugumu hissettim.şimdi hedefte (uzak olsada) 920 var... I love you NokiA 

eyvallah abim.