Lumia 920 ne zaman türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
gereksiz laf kalabalığına gerek yok.ben gördüğümü ve edindiğim bilgilerimi paylaştım.
bu kadar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur kardeşim gelince alacağım harika olduğunu biliyorum ama nokia shop derken Nasıl göndermişler türkiyeye anlamadım

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ecel54

ecel54

Üye
doğrudur kardeşim gelince alacağım harika olduğunu biliyorum ama nokia shop derken Nasıl göndermişler türkiyeye anlamadım

bende anlamadım. Nokia shoplara dağtılıyor, kullanılıyor ama biz wp 8 ve lumia 920 hakkında herşeyi bilmiyoruz :D

YkPkY

YkPkY

Üye
nokia shop müdürünün çekmecesinde duruyordu.aldılar gösterdiler.bende ellerinden aldım inceledm.rengi mavi ve türkçeydi.
yanlız arayüz süperdi.resimler slayt şekilde ikonlarda kayıyordu.

- - - Eklendi - - -

spot altında ekranda hiç parlama yoktu ve her yönden ekran çok net görünüyodu

Placebo-

Placebo-

Üye

nokia shop müdürünün çekmecesinde duruyordu.aldılar gösterdiler.bende ellerinden aldım inceledm.rengi mavi ve türkçeydi.
yanlız arayüz süperdi.resimler slayt şekilde ikonlarda kayıyordu.

- - - Eklendi - - -

spot altında ekranda hiç parlama yoktu ve her yönden ekran çok net görünüyodu

Lumia 900'dür diyeceğim ondada türkçe dil desteği yok... :hmmm

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 920 gecikecek gibi duruyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Türkiye'de bilmem ama yabancı ülkelerin çoğunda Kasım'ın 23'ünden önce çıkmak zorunda.

Bilirsiniz yabancıların thanksgiving (şükran günü) dedikleri bir bayram var.
Her yıl Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanır.
Özellikle Amerika'da o gün ve hemen ertesi günü çok önem taşır.
Şükran gününün ertesi günü, mağazalarda büyük indirimler olur ve o gün inanılmaz bir alışveriş çılgınlığı yaşanır.
İnsanlar sabahın 5'inde 6'sında mağazaların önünde kuyruklar oluşturmaya başlarlar.

İşte bu alışveriş çılgınlığının yaşandığı Cuma gününe "Black Friday" (Kara Cuma) adı verilmiştir.
Her yıl aynı sahneler yaşanır.

Bu yıl şükran günü 22 kasım'a, dolayısıyla Kara Cuma da 23 kasım'a denk geliyor.
Nokia'nın şu an için en büyük hedefi 23 Kasım öncesinde Lumia 920'nin raflardaki yerini almasını sağlamak.
Bizim ülkede Aralık ayına sarkar mı bilinmez ama yabancı ülkerdeki çıkış sürecinin kasım ayında tamamlanacağına kesin gözüyle bakıyorum. (Nokia, kara cuma ile başlayıp noel ve yılbaşına kadar sürecek olan alışveriş yoğunluğu sürecini fırsata çevirmek isteyecektir)

Umarım bize de Kasım ayı içerisinde gelir.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
inşallah abi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şukran gununden sonra hristiyanlarin en buyuk alişveriş cilgina daldigi donem gelir ki o da paskalya tatili. Zaten abd gibi buyuk pazarlarda yilin en verimli donemi kasim ayinin ikinci yarisiyla aralik ayinin son haftasina kadar olan donemdir. Zaten nokia ve microsoft da oyle bir zamanlama yaptilar ki cihazin cikişi ve reklamlarin donmeye başlamasiyla oluşan popularite bu donemde buyuk satiş rakamlari getirebilir.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
yabancı ülkelerde dediğiniz gibi çıktı sıra türkiyede artık gelsin

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Daha çıkmayan bir çok Avrupa ülkesi varmış.. Örneğin Norveçe de 26 sında mı ne geliyormuş, yalnız degiliz yani..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Norvec ve danimarkaya 29 kasimda gidecek.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
evet hele filandiyaya bile çıkmamıs ama bize cıkmasını biz diğer ülkelerden daha cok bekliyor ve istiyoruz

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ana vatanlarinda bile çıkmamış :) gelse şu teknoloji mağazalarına da incelerem bi :)

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
gelince ilk inceleyen kim olacak acaba