Lumia 920 ne zaman türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi

Evet "beyaz dengesi" ayarını otomatik yerine manuel ayarlayınca düzeliyormuş sanırım.
Ama otomatikte böyle feci dalgalanmalar olması kötü :hmmm
Heralde bir güncellemeyle çözerler bu işi...

Bu arada haber araştırırken bir sayfaya rastladım.
Birisi Microsoft'un sayfasında can alıcı bir soru sormuş :kıskıs:

wındows phone 8t mı o ne demek oluyorkı sımdı abı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Link öyle çıkmış. Windows Phone 8 TellMe uygulamasına ilişkin bir soru sorulmuş linkte.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bıde lumıa 920t dedıkodusu var abı duydunmu

Duydum ama bizim ülkemizle ilgili olmadığı için çok ilgilenmiyorum.
920T'nin gerçekten öyle bir donanıma sahip olup olmayacağı net değil, netleşse bile sadece Çin'e özel olacak.
Tutup da sırf Adreno 320 için taa Çin'den telefon getirtemem şimdi, elimin alında Türkçe destekli yurtiçi Lumia 920 dururken. :hih:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi

Duydum ama bizim ülkemizle ilgili olmadığı için çok ilgilenmiyorum.
920T'nin gerçekten öyle bir donanıma sahip olup olmayacağı net değil, netleşse bile sadece Çin'e özel olacak.
Tutup da sırf Adreno 320 için taa Çin'den telefon getirtemem şimdi, elimin alında Türkçe destekli yurtiçi Lumia 920 dururken. :hih:

haklısın abı cpu ve oyun grafıgı bıraz daha guclu dort cekırdeklı denılıyor ama bızım 920ler bıze yeterde artar bıle

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

haklısın abı cpu ve oyun grafıgı bıraz daha guclu dort cekırdeklı denılıyor ama bızım 920ler bıze yeterde artar bıle

ondaki işlemci de çift çekirdek ama daha performanslı ve ekran kartı çok çok daha iyi.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bı gelmedı gıttı su nokıa shoplara ya

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yarın bayrampasa nokıa shopa gıdıyorum kapora vermek ıcın cagırdılar sarı lumıa dıye yazdırmıstım llk on tane gelecekmıs 19unda ılk kapora verenlere verılıyormus hemen bende gıdıp vereyım kapora

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
lumıa 920 ne zaman turkıyede?lumıa 920 artık turkıyede tesekkurler maxıcep herkeze tesekkurler arkadaslar

nanotex

nanotex

Üye
1649 TL. Bursa'da bu sabah geldiği gibi bitmiş.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Nokia shop larda kaç para olarak giriş yaptı

valla kardesım bursadakı nokıa shoplarda turkcell lle aynı ıstanbuldakılerde buyuk ıhtımal aynı olacaktır ama ınsallah 1600duz olur sonucta turkcell daha pahalı verıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

valla kardesım bursadakı nokıa shoplarda turkcell lle aynı ıstanbuldakılerde buyuk ıhtımal aynı olacaktır ama ınsallah 1600duz olur sonucta turkcell daha pahalı verıyor
İST 1600 Pendik shop

phantomddl

Üye
1650 TL İzmir.