AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

emrah166

Üye
Aynen :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cok buyuk beklenti icine girmek dogru olmaz su anadek yapilan romlarin uzerine extra bisey konulamaz zaten sadece uygulama eklenir yada cikartilir tema degistirilir sarj yada perfmta bir degisiklikolmasi munkun degil malesef bu nedenle arco yu beklemek gerek yapatsa o yapar sozlerom yanlis anlasilmasin ltfn

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve themotto
kuzey79

kuzey79

Üye
linkte sorun var error

themotto

themotto

Üye
Cok buyuk beklenti icine girmek dogru olmaz su anadek yapilan romlarin uzerine extra bisey konulamaz zaten sadece uygulama eklenir yada cikartilir tema degistirilir sarj yada perfmta bir degisiklikolmasi munkun degil malesef bu nedenle arco yu beklemek gerek yapatsa o yapar sozlerom yanlis anlasilmasin ltfn
Çok doğru bir mesaj. @Bysalih41 in de dediği gibi büyük beklenti içine girilmesi için ortada bir yazılım işi olması lazım. Yani işte romun eski sürümüne şu şu işlevleri ekledim vs gibi denebilmesi için. Yada direk performans değilde görsellik vs için bir yazılım olabilir. ( mesela darkcm deki active display özelliği gibi )

Yani beklentiyi çok yükseltmeyin ki yeni sürüm geldiğinde hem sizin hevesiniz kırılmasın hem romu hazırlayan arkadaşımızın hevesi kırılmasın. O yüzden sakin kalıp ne gelirse şansa demekte hayır var :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Çok doğru bir mesaj. @Bysalih41 in de dediği gibi büyük beklenti içine girilmesi için ortada bir yazılım işi olması lazım. Yani işte romun eski sürümüne şu şu işlevleri ekledim vs gibi denebilmesi için. Yada direk performans değilde görsellik vs için bir yazılım olabilir. ( mesela darkcm deki active display özelliği gibi )

Yani beklentiyi çok yükseltmeyin ki yeni sürüm geldiğinde hem sizin hevesiniz kırılmasın hem romu hazırlayan arkadaşımızın hevesi kırılmasın. O yüzden sakin kalıp ne gelirse şansa demekte hayır var :)
Amacim rom cikaracak arkadasi karalanak degil gercekci olmak tabiki bende desteklerim

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar iki romda bitti ama upload etme bitmedi netim 3mbps siz dususunun bide

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

emrah166

Üye
Ne zaman biter upload islemi ?

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
belli deil suan %30da

emrah166

Üye
Upload olmadi mi hala?

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam sabah kesin geliyor

emrah166

Üye
Bekliyoruz yinede tesekkurler

cadde19

cadde19

Üye
Sen gelmez oldun.

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
upload ederken hata veriyor.

cadde19

cadde19

Üye
Ee ne olacak şimdi o kadar bekledik :-)Dostum ne zaman olacak ya bari bir haber ver de ona göre bekleyelim

cadde19

cadde19

Üye
Dostum bekle bekle adamın canı sıkılıyor tam bir tarih verilse içim yanmayacak

cadde19

cadde19

Üye
Konu sahibindende tık yok ;-)

Üst Alt