Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)
Sponsorlu Bağlantılar
ayhan140
Üye
Tesekkurler DARKO arkadaslar netten google playin son surumunu indirip yukleyin duzeliyor
clgnkral
Üye
@D.A.R.K.O kardeş romunu kötülemek değil amacım yanlış anlama ama usb yardımcı uygulamaları ile telefonu pcye bağlarken bi hata daha aldım durum çubuğunu kapattı.
cadde19
Üye
rom görsel olarak çok güzel ve çok hızlı ben beğendim açıkçası ama v2 dede söylemiştim parlaklık çubuğu müdahale de etki yaratmıyor kısmıyor açmıyor bari kaldıralım ya nasıl kaldırılır bu çubuk
Son düzenleme:
Mücteba
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar cubuk basta calisti tele bi kac kez reset atinca gene bozuluyor
cadde19
Üye
Dostum rom çok iyi hiç takılma yaşamadım ancak bazen durum çubuğu çöküyor ve ayrıca örnek olarak kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmek istiyorum orda da ayarlar çöküyor bunları nasıl giderebilirim yardım edebilirmisin
Mücteba
Üye
Konu Sahibi
kılıt resmını galerıden degıstır durum cubunu v4 5lı yapıcagım o zaman duzelcek
geceyol31
Üye
baska bır sıteden upload edebılırmısınız acaba ben ındıremıyorum
K.Serdar12
Üye
kardesım bu s5 temayı paylasabılırmısın dırek telefona nasıl kurucam sana zahmet
cadde19
Üye
Hocam şu s5 temayı nasıl alabilirim ayrıca roma düzenleme Yapacaktınız ne oldu hala hatalar var ya durum cubuğu vs bir yardımcı olsanız da hata olmayan rom paylaşşanız