AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

ayhan140

ayhan140

Üye
Tesekkurler DARKO arkadaslar netten google playin son surumunu indirip yukleyin duzeliyor

clgnkral

clgnkral

Üye
@D.A.R.K.O kardeş romunu kötülemek değil amacım yanlış anlama ama usb yardımcı uygulamaları ile telefonu pcye bağlarken bi hata daha aldım durum çubuğunu kapattı.

cadde19

cadde19

Üye
rom görsel olarak çok güzel ve çok hızlı ben beğendim açıkçası ama v2 dede söylemiştim parlaklık çubuğu müdahale de etki yaratmıyor kısmıyor açmıyor bari kaldıralım ya nasıl kaldırılır bu çubuk

Son düzenleme:
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cubuk basta calisti tele bi kac kez reset atinca gene bozuluyor

cadde19

cadde19

Üye
Dostum rom çok iyi hiç takılma yaşamadım ancak bazen durum çubuğu çöküyor ve ayrıca örnek olarak kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmek istiyorum orda da ayarlar çöküyor bunları nasıl giderebilirim yardım edebilirmisin

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
kılıt resmını galerıden degıstır durum cubunu v4 5lı yapıcagım o zaman duzelcek

geceyol31

Üye
baska bır sıteden upload edebılırmısınız acaba ben ındıremıyorum

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
kardesım bu s5 temayı paylasabılırmısın dırek telefona nasıl kurucam sana zahmet

cadde19

cadde19

Üye
Hocam şu s5 temayı nasıl alabilirim ayrıca roma düzenleme Yapacaktınız ne oldu hala hatalar var ya durum cubuğu vs bir yardımcı olsanız da hata olmayan rom paylaşşanız

58lanet65

58lanet65

Üye
Tablette calisirmi ?????!

58lanet65

58lanet65

Üye
Ole demedim tablet icin rom varmi

cadde19

cadde19

Üye
Benim sorumun cevabını bilen var mı

cadde19

cadde19

Üye
Dostum ben Stock rom için yazıyorum o olur mu acaba 2.3.6 ya

scope_123

Üye
Dostum ben Stock rom için yazıyorum o olur mu acaba 2.3.6 ya
Stock roma o olmaz. Google play de var stock rom icin. Google play e gir galaxy launcher yaz ikinci siradaki nikao yapimcisi onu indir tamamdir.

cadde19

cadde19

Üye
bu romdakinin aynısı mı

cadde19

cadde19

Üye
Dostum şu anda ben Stoch rom kullanıyorum öyle yazınca galaxy NOTE 3 Theme diye birşey çıkıyor

Üst Alt