Hocam v3gelecek mihocam lınk kırık deıl dropbox fazla ındırmeden dolayı bı sure ındırmeyı kısıyor cumartesı boxa upload edıcem
ARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...Hocam v3gelecek mi
ARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...
:Hocam yeni versiyonda Supremacy Script v3 kolansaniz gercekten gozle gorulur derecede hizlandiriyor v3 sabirsizlikla bekliyorum. Simdiden harcadiginiz emeklerden dolayi tskler![]()
Supremacy Script v3 her surumde var zaten 
Supremacy Script v3 her surumde var zaten
![]()
hocam v3 son hizda geliyorSupremacy Script v3 +geeky engine ben bunları kurdum stock roma cok hızlandı
Hocam bugün geliyormu yoksa bu bekleyiş de boşa mı çıkacak genehocam v3 son hizda geliyor

Hocam ne zaman yayınlıyorsun v3 ühocam v3 son hizda geliyor
Peki hocam bekliyoruzV3 yarına aksadı onun yerine s5 rom geldi (GLadiatOR) cm9 super bu çaalisma oldu aksama yayınlayınlacagım
ARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...
Hocam sabırsızlandirma bizi ne zaman paylasicaksin?V3 yarına aksadı onun yerine s5 rom geldi (GLadiatOR) cm9 super bu çaalisma oldu aksama yayınlayınlacagım
Aynen bro olduk merakktanenoldupost: 6901686' Alıntı:Bu v3ün gelmeye niyeti yok galiba arkadaşlar![]()
Aynen iki haftadir hafta sonunu bekliyorum ama sonu hep hüsrannAynen bro olduk merakktan

Cok buyuk beklenti icindeyiz inss sonu husran olmazAynen iki haftadir hafta sonunu bekliyorum ama sonu hep hüsrann![]()