AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

fuji04

fuji04

Üye
Hocam link kırık acaba yenileme gibi bir imkanınız varmı

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
hocam lınk kırık deıl dropbox fazla ındırmeden dolayı bı sure ındırmeyı kısıyor cumartesı boxa upload edıcem

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Hocam v3gelecek mi
ARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...

en-sel

en-sel

Üye
ARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...
:cool:

osiy

Üye
Hocam yeni versiyonda Supremacy Script v3 kolansaniz gercekten gozle gorulur derecede hizlandiriyor v3 sabirsizlikla bekliyorum. Simdiden harcadiginiz emeklerden dolayi tskler ;)

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yeni versiyonda Supremacy Script v3 kolansaniz gercekten gozle gorulur derecede hizlandiriyor v3 sabirsizlikla bekliyorum. Simdiden harcadiginiz emeklerden dolayi tskler ;)
:tşk: Supremacy Script v3 her surumde var zaten :D

emrah166

Üye
Evet hocam ne zaman geliyor v3 ?

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
V3 yarına aksadı onun yerine s5 rom geldi (GLadiatOR) cm9 super bu çaalisma oldu aksama yayınlayınlacagım

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye

Forum Kuralları

11-Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız, yazmanız durumda mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale edilebilir.

en-sel

en-sel

Üye
Bu v3ün gelmeye niyeti yok galiba arkadaşlar :D

emrah166

Üye

Üst Alt