AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Konu sahibindende tık yok ;-)
Cok beklenti icine girmeyin v3 dediginde degisen tek sey tema oda google playda var bu@D.A.R.K.O katdesim sende link koyacaksan koy insanlari umutlandirma

• Beğen
Tepkiler: cadde19

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar internetim gitmişti. Uploada yeni başladım. Bugün gelecek.

cadde19

cadde19

Üye
Kaç saate gelir hocam

xorhanx194

xorhanx194

Üye
Yazi tipide orjinal kalsa bence daha da iyi olurdu dusunmeden yuklerdm ama yinede eline saglik iyi bi calisma olmus

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar upload %50'de :)arkadasl
Cok beklenti icine girmeyin v3 dediginde degisen tek sey tema oda google playda var bu@D.A.R.K.O katdesim sende link koyacaksan koy insanlari umutlandirma
bastada soledıgım gıbı netım yavas ve arada bı upload kesılıyo bırazda bızı anlamaya calısın

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
V3 çıktı!!! Link konuya eklendi.

cadde19

cadde19

Üye
Hocam şimdi bitti vardiyam eve gidiyorum Wifi den çekeceğim

clgnkral

clgnkral

Üye
@D.A.R.K.O dostum rom güzel olmuş eline sağlık :)

ziyatekin33

Üye
hocam linke tıklıyorum download butonuna basıyorum inmiyor, farklı tarayıcılarla denedim yine olmadı

en-sel

en-sel

Üye
@D.A.R.K.O Hocam linke tıklıyorum ama inmiyor malesef neden ki

clgnkral

clgnkral

Üye
Ben rahatlıkla indirdim sorun yoktu büyük ihtimal siteyle alakalı. 30dk sonra tekrar deneyin.

en-sel

en-sel

Üye
Ben rahatlıkla indirdim sorun yoktu büyük ihtimal siteyle alakalı. 30dk sonra tekrar deneyin.
modemi resetledim ancak gene inmiyor zippyshare ye upload etme imkanınız varmı kardeş pc yi herzaman bulamıyorumn bulmuşken indirim diyorum :)

cadde19

cadde19

Üye
Aynen ya bende yazacaktım Mobilden inmiyor hiç bir şekilde

drag10

drag10

Üye
beyler bu temayı yükleyeceğim de hangi cm yi yüklicem nasıl yapcam 2.3.8 yazıyo ?

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Aynen Bende Tıklıyorum Tıklıyorum Bir Türlü İnmiyor Nedendir Acaba Neden Hep Böle Acayip Siteler Kullanıyorsun Kardeşim :) Mega.cz Kullansan bysalih gibi Olmazmı ?

clgnkral

clgnkral

Üye
@D.A.R.K.O hocam romda ilk hatayı aldım play store'dan. İndirirken hata oldu diyor. Playin verilerini sildim fakat düzelmedi. Gmail sıfırlayacaktım maalesef data/system dosyası yok.

Üst Alt