AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar suan JB ve İCS ye yogunlastim onun icin rom biraz aksaya bilir ama sunu bilinki v3 cok fena geliyor en iyi stock rom diyeceksiniz

ÖZELLİKLERİ

14lu statusbardan 5li stocka gecile bilir istenilirse

s4 launchere gecildi

xxlmd den xxlmiye gecildi

anry birds goyu en akici sekilde aciyor

denedigim cogu oyunda kasma yasanmadi

ayarlardaki parlaklik calisiyor statusbarda parlaklik ayari cozuldu gibi

bir cok tweak ve script eklendi

en iyi hale getirildi

simdilik bu kadar :oke:

cadde19

cadde19

Üye
tahmini ne zaman

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
2 hafta icin gelir

emrah166

Üye
Aynen hocam naptin ya heveslenmistik bugun icin :(

tcfb

tcfb

Üye
Kardeşim çalışman iyi güzelde stock üzerine olması beni her zaman itiyor romdan. en azından ics yapsan daha güzel olabilir .

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi

emrah166

Üye
Beni haberdar eder misin denedikten sonra oyun perf. ve sarj konusunda ?bende denemek istiyorumda

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Beni haberdar eder misin denedikten sonra oyun perf. ve sarj konusunda ?bende denemek istiyorumda
kardes 3 ay g-wonderi kullandim emre hocam bence arcodan sonraki en iyi gelistirici romu dusunmeden yukle bence

tcfb

tcfb

Üye
Umarım kardeşim başarılarının devamını diliyorum

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tcfb
themotto

themotto

Üye
kardes 3 ay g-wonderi kullandim emre hocam bence arcodan sonraki en iyi gelistirici romu dusunmeden yukle bence
Darko kardeşim, biliyorsun diğer rom çalışmalarında vs emeğine verdiğim desteği. O nedenle beni yanlış anlamayacağına inanarak birşeyi düzeltmek istiyorum. Arco'nun ligi farklı. O adam linux ortamında kod yazarak rom geliştiren ve cm kaynaklarını wonder da bulunan donanımla uygun halde senkronize eden bir coder. Yani arco bir geliştirici ise (ki öyle ) sizlerin yaptı bu çalışmalar editörlüktür. Ha asla art niyetle söylemiyorum bunu samimiyetinize sığınarak söylüyorum. ama ikisi çok farklı şeyler. :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, Mücteba ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Darko kardeşim, biliyorsun diğer rom çalışmalarında vs emeğine verdiğim desteği. O nedenle beni yanlış anlamayacağına inanarak birşeyi düzeltmek istiyorum. Arco'nun ligi farklı. O adam linux ortamında kod yazarak rom geliştiren ve cm kaynaklarını wonder da bulunan donanımla uygun halde senkronize eden bir coder. Yani arco bir geliştirici ise (ki öyle ) sizlerin yaptı bu çalışmalar editörlüktür. Ha asla art niyetle söylemiyorum bunu samimiyetinize sığınarak söylüyorum. ama ikisi çok farklı şeyler. :)

Kesinlikle harfi harfine katılıyorum basit bir hesap makinesi programı yazmak bile binlerce satır c ve c++ kod içeriyor arconun emeğini burdan anlayabiliriz. Ki adam basit bir hesap makinesi yapmıyor kernel derliyor ki kernelde milyonlarca c++ kernel kodu içerir)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten arcodan sonrakı yazdım :)
Kesinlikle harfi harfine katılıyorum basit bir hesap makinesi programı yazmak bile binlerce satır c ve c++ kod içeriyor arconun emeğini burdan anlayabiliriz. Ki adam basit bir hesap makinesi yapmıyor kernel derliyor ki kernelde milyonlarca c++ kernel kodu içerir)
bende zaten arcodan sonrakı yazdım :)

Üst Alt