Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)
Sponsorlu Bağlantılar
gwonder_13
Üye
Aslında ram expander ile yapılıyor stok rom da ama orjinal kerneli kabul etmiyor farklı bir kernel yani cow_kernel yani yükleyip denedim oldu ama ısınma yaptı o yüzden sildim bu romun kerneli farklı olmasına rağmen yükledim olmadı ya
cadde19
Üye
Valla hiç bir bilgim yok kardeşim
gwonder_13
Üye
Darko hocam rom çok güzel 6 7 rom değiştirdim bu hafta içinde ama en güzeli bu ama oyunlar da az takılma kasma konu açdim ama sana da sorayım dedim greenify varmı bu rom a göre eğer olursa oyun performansi artar diye düşünüyorum
Darko hocam rom çok güzel 6 7 rom değiştirdim bu hafta içinde ama en güzeli bu ama oyunlar da az takılma kasma konu açdim ama sana da sorayım dedim greenify varmı bu rom a göre eğer olursa oyun performansi artar diye düşünüyorum
eğer romun içine gapps yüklenmemişse bu hatayı veriyor genellikle ve gapps yüklemeden google hesabını kaldır
gwonder_13
Üye
Romu 3 kez silip baştan yükledim hep aynı hata yok gapps bu romun içinde dahildir google talk sistem den kaldırdım şimdi umarım artık hata vermez kardeşim ya
Romu 3 kez silip baştan yükledim hep aynı hata yok gapps bu romun içinde dahildir google talk sistem den kaldırdım şimdi umarım artık hata vermez kardeşim ya