AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Aslında ram expander ile yapılıyor stok rom da ama orjinal kerneli kabul etmiyor farklı bir kernel yani cow_kernel yani yükleyip denedim oldu ama ısınma yaptı o yüzden sildim bu romun kerneli farklı olmasına rağmen yükledim olmadı ya

cadde19

cadde19

Üye
Valla hiç bir bilgim yok kardeşim

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Darko hocam rom çok güzel 6 7 rom değiştirdim bu hafta içinde ama en güzeli bu ama oyunlar da az takılma kasma konu açdim ama sana da sorayım dedim greenify varmı bu rom a göre eğer olursa oyun performansi artar diye düşünüyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
Darko hocam rom çok güzel 6 7 rom değiştirdim bu hafta içinde ama en güzeli bu ama oyunlar da az takılma kasma konu açdim ama sana da sorayım dedim greenify varmı bu rom a göre eğer olursa oyun performansi artar diye düşünüyorum

Greenify 2.3 android sürümünde çalışmaz bu romda stock rom olduğu için greenify kurulamaz maalesef

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Anladım kardeşim ve sizde oluyor mu bilmiyorum ama bu rom da google talk hatası alıyorum nasıl duzeltirim lütfen yardım edin :/

brkvegrk

brkvegrk

Üye
Anladım kardeşim ve sizde oluyor mu bilmiyorum ama bu rom da google talk hatası alıyorum nasıl duzeltirim lütfen yardım edin :/
gapps yükle cwm den flaşla sonra reboot at linki sorarsan bende de yok :(

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Aynı hata varmı peki kardeşim

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Hım ben ilk defa bir stok rom dan böyle bir hata alıyorum ya :/

brkvegrk

brkvegrk

Üye
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Romu 3 kez silip baştan yükledim hep aynı hata yok gapps bu romun içinde dahildir google talk sistem den kaldırdım şimdi umarım artık hata vermez kardeşim ya

brkvegrk

brkvegrk

Üye
Romu 3 kez silip baştan yükledim hep aynı hata yok gapps bu romun içinde dahildir google talk sistem den kaldırdım şimdi umarım artık hata vermez kardeşim ya
google talk kaldırmayacaktın :(

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Niye kardeşim ya :/

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Yok google playla alakam yok google 5 talk ile var

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Nasıl yaptın ya backup almıştın inşallah

cadde19

cadde19

Üye
Beyler aranızdan g2 ile ayrıldım müthiş bir telefon eee aynı zamanda bu konulara girmeyeceğim anlamına geliyor herkes hakkını helal etsin iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Helal olsun kardeşim de g2 derken ;)

Üst Alt