AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
HERKEZDEN ÖZÜRDILERIM UPLOAD BITMIS AMA FARKETMEDIM KONU GUNCELLENDIkonu güncell

umarım bir daha yedeğinin yeni versiyonunu daha upload etmeden önce "geliyor" gibi ifadelerle herkese söylemezsin. ilk önce upload et daha sonra herkese duyurursun

bu arada hayırlı akşamlar herkese :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Mücteba

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
umarım bir daha yedeğinin yeni versiyonunu daha upload etmeden önce "geliyor" gibi ifadelerle herkese söylemezsin. ilk önce upload et daha sonra herkese duyurursun

bu arada hayırlı akşamlar herkese :)
:D

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ben backubu daha çok sewyorum hocam ama sen blrsn nasıl istersn

gwonder_13

gwonder_13

Üye
tamm kardeşm başarılar

cadde19

cadde19

Üye
Kardeşim konuşmaları okuduysan sakın yanlış anlama sadece verdiğin söz geçikiyor insanlar bekliyor o yüzden ayrıca senin backuplarını seviyorum benMd5 missmatch hatası alıyorum backup yüklerken

gwonder_13

gwonder_13

Üye
hadi ya bnde daha yüklemeden beklenen hayaller suya mı düştü ya :/

cadde19

cadde19

Üye
Bende o hatayı verdi birde sen yükle

gwonder_13

gwonder_13

Üye
tamam kardeş yükleynce haber verrm ama bnm pc dropboxdan yükleyemyo yarn gdp cafeden yüklerm artk ama umutlarm krldı braz ya :/

cadde19

cadde19

Üye
kardeş en sonunda yükledim hata yok görsellik çok çok iyi

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Bak bu sevindirici oldu :) nasıl yükledin ayrıca performans ve sarj nasıl bu gün yükleyeceğm ama yinede sonuncu bildirirsen sevinirim kardeşim

• Beğen
cadde19

cadde19

Üye
Muhtemelen zip dosyasının 4 MB eksik varmış ayrıca ben hafıza kartına atmışım backup ı hata o yüzden ayrıca ben pek oyun oynamam o yüzden performans la işim yok önemli olan şarj ama rom u gece yükledim şarj a taktım o yüzden şarj hakkında birşey diyemem şimdilik ama görsellik iyi keşke 14 lü çubuk olsaydı daha iyi olurdu

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen zip dosyasının 4 MB eksik varmış ayrıca ben hafıza kartına atmışım backup ı hata o yüzden ayrıca ben pek oyun oynamam o yüzden performans la işim yok önemli olan şarj ama rom u gece yükledim şarj a taktım o yüzden şarj hakkında birşey diyemem şimdilik ama görsellik iyi keşke 14 lü çubuk olsaydı daha iyi olurdu
14lu xxlmıde devamlı hata verıyodu 5lı en ıyı en ıyı stock rom oldugunu goreceksın
Bak bu sevindirici oldu :) nasıl yükledin ayrıca performans ve sarj nasıl bu gün yükleyeceğm ama yinede sonuncu bildirirsen sevinirim kardeşim
angry bırds goyu kasmadan actı gerısını sen dusun sarzda sabah 8den berı kullanıyorum suan %67
kardeş en sonunda yükledim hata yok görsellik çok çok iyi
eywallah
Kardeşim konuşmaları okuduysan sakın yanlış anlama sadece verdiğin söz geçikiyor insanlar bekliyor o yüzden ayrıca senin backuplarını seviyorum benMd5 missmatch hatası alıyorum backup yüklerken
flsahlanabılır yaparsam xdada paylasmıyı dusunuyorum bu yuzden artık GladıatOR rom GlaXperıa rom ve yenıcerı romunda fınallerını verıp hatasız sekılde calısmalarımı artık ıon desteklı romlarda ve flashlana bılır yapıcam boylesı dahada hayırlı olur ınsallah

• Beğen
Tepkiler: cadde19
coskunay

coskunay

Üye
Google play den uygulama indiremiyorum hata veriyo ne yapmam gerekiyo

avaresi

Üye
Kurdum, herhangi bi sorun yok. Görsel olarak farklı, hız ve ram kulllanımı açısından bi fark göremedim.

cadde19

cadde19

Üye
Buna supremacy Script yükleyelim mi gerek var mı

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Bende yükledim kardeşim rom güzel ama performans benim için önemli oyunlar da kasma var biraz nasıl giderirz swap olur mu

cadde19

cadde19

Üye
Oyuna girmeden ram ı boşalt

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Kardeş öyle yapıyorum ama ağır oyunlar için söyledim swap bunda yapsam sorun olur mu ve nasıl yapılır

Üst Alt