AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
%87 daha bitmedi miKonu ölmüş ilgilenen yok

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Ya sahi ne oldu darko kardeşim upload iptal mı oldu :/ bekliyoruz hâlâ

cadde19

cadde19

Üye
Kardeşim ne yaptın anlamadım ki yüklemedin gitti

gwonder_13

gwonder_13

Üye
aynen :/

cadde19

cadde19

Üye
Bekle bekle ağaç olduk de bari iptal oldu yada yarım saate yüklenir bizde işimize bakalım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
@D.A.R.K.O kardesim konu actiysan ilgilen ltfn insanlari oyalama yarim saate hazir falan deme bisuru upload sitesi var hicbirinemi yukleyemedin konu ile ilgilenmeyeceksen konuyu acma ltfn

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13, hasaneness, sir mordred ve 3 diğerleri
cadde19

cadde19

Üye
Yuh be kardeşim yuh 2 gün la

sir mordred

sir mordred

Üye
Bekle bekle ağaç olduk de bari iptal oldu yada yarım saate yüklenir bizde işimize bakalım

Yuh be kardeşim yuh 2 gün la

Birader bu konudaki yedekten başka rom yokmuş gibi konuşuyosun(hatta anlamsızca sinirlendiğini görebiliyorum) darko arkadaş yeni versiyon yedeği paylaşmayacaksa sende başka romlara bakarsın bu kadar basit. sadece tek bi roma mı bel bağladın :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
cadde19

cadde19

Üye
Haklısın bu adam her konu da böyle yapıyor hep aynı

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
alattinctn

alattinctn

Üye
Ya valla kısura bakmayın ama arkadaşlar biraz fazla yuklenmiyor.musunuz adama hani arkadas belli ki uğraşıyor ve buna zerre kadar muhtaç değil ve sizi bu roma mecbur edende kimse yok hani. Böyle. Bi sıkıntı çekmişse arakadas vardır bi sebebiAdam mecbur değil isterse hic paylasmayabilir bile muhakkak bi aksilik çıkmıştır adam biseyler geliştiriyor biri ordan diyorki zaten hep böyle yapıyor. Diyor iyi o zaman hic paylasmasın yaptığı seyln sizde beklemeyın yani

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
bilen19

bilen19

Üye
Ve sanki bunu yapmaya mecburmuş gibi.. Stok dan yana degildim ancak yorumlar o kadar emredici geldi ki ikinci versiyonu yayınlarsa (bu kadar laftan sonra) yükleyeceğim. Kolay gelsin.

themotto

themotto

Üye
Ya çok gerilmeye gerek yok aslında. Sonuçta bir sürü rom var. Ama darko dese ki ETA istemeyin hazır olunca yükleyecem zaten kimse sormaz. Darko da yüklemeyi isterse 3 ayda bitirsin kimse birşey demez.yükleme bitince link atar sorun biter. Ama darko kardeşim bir hevesle tüm romlarına gelecek, geliyor, şimdi gelmek üzere felan yazınca insanlar meraklanıyor. (biraz da fazla tepkiler olabiliyor haliyle :) ) Rom bekleyen arkadaşlar biraz sakin olur, darko da biraz sabırlı olup şu yüklemeler bitmeden duyuru yapmazsa bence hiç bir sorun kalmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve cadde19
cadde19

cadde19

Üye
Yok kardeşim siz yanlış anladınız yahu benim tek sıkıntım %87 de dedi bende tamam dedim 2 saat oldu yok dese ki Arkadaşlar rom iptal oldu ya da 2 gün sonra 3 gün sonra 5 gün sonra dese tamam Bekleriz ama cevap vermiyor ki zaten mecbur değil yani haklısınız ha ayrıca ben kötülemiyorum ki hep Darko nun backuplarını seviyorum güzel yapıyor. Belkide sıkıntısı vardır doğru söylüyorsunuz

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
HERKEZDEN ÖZÜRDILERIM UPLOAD BITMIS AMA FARKETMEDIM KONU GUNCELLENDIkonu güncell

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeş attnmı

Son düzenleme:
gwonder_13

gwonder_13

Üye
yeni fark ttm kardeşm saol :)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
gwonder_13