scope_123
Üye
Ben tekrar baktim galaxy launcher yazinca ikinci sirada cikiyor istedigin launcher.Dostum şu anda ben Stoch rom kullanıyorum öyle yazınca galaxy NOTE 3 Theme diye birşey çıkıyor
Ben tekrar baktim galaxy launcher yazinca ikinci sirada cikiyor istedigin launcher.Dostum şu anda ben Stoch rom kullanıyorum öyle yazınca galaxy NOTE 3 Theme diye birşey çıkıyor
Rica ederim ne demek. Linke tikladiginda tarayici ile mi yoksa play store ile mi acilsin demesi lazim eger direkt store u aciyorsa uygulama yoneticisine git play store a tikla verileri temizle sonra linke.tikla tekrar acmasi lazimHocam ALLAH razı olsun ilgilendin sağol da şu anda linke tıklıyorum play store açılıyor ama desteklenmiyor diyor ya tüh
Hocam ALLAH razı olsun ilgilendin sağol da şu anda linke tıklıyorum play store açılıyor ama desteklenmiyor diyor ya tüh
Yok dostum olmuyor nasıl yükleniyor buraya resim sende görmüş olursun ya
Eger beklersen link vereyim kendim upload etmistim .Yok hocam olmuyor buraya resim nasıl atılıyor göstermek için atayım
Benim verdigim linkteki launcher ben bizzat stock romda kullandim. Uygulama resmi mavi ev icersinde S yaziyor.
Yok hocam olmuyor buraya resim nasıl atılıyor göstermek için atayım
Yok hocam olmuyor buraya resim nasıl atılıyor göstermek için atayım
Verdigim linkteki uygulamaya store da bakiyorum android surumu ile ilgili hicbir ibare yok sen 4 ve ustu calistirmaz nerde gordun bende buna sasirdimVerdiğin linkteki uygulamayı herhangi bir tarayıcıyla aç(chrome,dolphin yada kendi tarayıcısıyla) "ek bilgiler" sekmesinde gereken en duşük android sürümünün 4.0.3 olduğunu göreceksin. Bu sebepten çalışmak için en düşük olarak android 4.0.3 sürümü isteyen bir uygulamayı 2.3.6'da nasıl açmayı ve kullanmayı becerdin gerçekten merak konusu mümkünse screenrecord uygulamalarıyla ekran videosunu çekip paylaşsana bizde görelim verdiğin linkteki launcher'ı stock 2.3.6 romda nasıl kullandığını.
Caps or didnt happen
Olmaması gayet normal kardeşim daha önceki mesajımda neden olmadığını açıkladım. çalışmak için en düşük olarak android 4.0.3 isteyen bir uygulamayı, android 2.3.6 versiyonda kimse çalıştıramaz
Verdigim linkteki uygulamaya store da bakiyorum android surumu ile ilgili hicbir ibare yok sen 4 ve ustu calistirmaz nerde gordun bende buna sasirdim
hocam her stock roma olur değil mi xxlmı bu bir de konuyu çok karıştırdım ama v3 deki yazı tipini nasıl alıp uygularım
Evet tarayicidan girince gozuktu fakat stock roma ben yukledim bunu nasil oluyorsa.Eğer şuan telde isen linke tıkla chrome yada kendi tarayıcısıyla aç(playstore ile değil) daha sonra aşağılarda bir yerde ek bilgiler sekmesini bulacaksın orda gereken en düşük android sürümü ile ilgili bilgi yazıyor
hocam her stock roma olur değil mi xxlmı bu bir de konuyu çok karıştırdım ama v3 deki yazı tipini nasıl alıp uygularım