AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Dostum şu anda ben Stoch rom kullanıyorum öyle yazınca galaxy NOTE 3 Theme diye birşey çıkıyor
Ben tekrar baktim galaxy launcher yazinca ikinci sirada cikiyor istedigin launcher.

scope_123

Üye
Link vereyim sana telden baktim

cadde19

cadde19

Üye
Hocam ALLAH razı olsun ilgilendin sağol da şu anda linke tıklıyorum play store açılıyor ama desteklenmiyor diyor ya tüh

scope_123

Üye
Hocam ALLAH razı olsun ilgilendin sağol da şu anda linke tıklıyorum play store açılıyor ama desteklenmiyor diyor ya tüh
Rica ederim ne demek. Linke tikladiginda tarayici ile mi yoksa play store ile mi acilsin demesi lazim eger direkt store u aciyorsa uygulama yoneticisine git play store a tikla verileri temizle sonra linke.tikla tekrar acmasi lazim

cadde19

cadde19

Üye
Yok dostum olmuyor nasıl yükleniyor buraya resim sende görmüş olursun ya

sir mordred

sir mordred

Üye

Yok dostum olmuyor nasıl yükleniyor buraya resim sende görmüş olursun ya

Çünkü uygulama android 4.0.3 ve üzeri sürümlerde çalışıyor senin kullandığın stock rom ise android 2.3.6 o yüzden playstore'da desteklenmiyor diye uyarı veriyor. uygulamayı kullanabilmek için cm yükleyip android sürümünü yükseltmekten başka bir çaren yok

cadde19

cadde19

Üye
Hocam onu biliyorum da bu Stock rom v3 de kullanılan s5 Launcher nedir başka bir Stock rom a geçeceğim ona bu launcer İ eklemek istiyorum o yüzden öğrenmek istiyorum

scope_123

Üye
Benim verdigim linkteki launcher ben bizzat stock romda kullandim. Uygulama resmi mavi ev icersinde S yaziyor.

cadde19

cadde19

Üye
Yok hocam olmuyor buraya resim nasıl atılıyor göstermek için atayım

scope_123

Üye
Ben coktan aticam da teldeyim o yuzden atamadim bir turlu. Ekran goruntusu aldiysan hizliresime git resmi pcden sec islem.bittikten snra forum urlsini kopyala tamamdir

hasaneness

hasaneness

Üye
Eger beklersen link vereyim kendim upload etmistim .
Hem apk hemde zipli sekilde yapilabilir.

Buyur linkler stock icin s5 launcher bizzat kendim kullaniyorum.
Apk :

Zipli :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Benim verdigim linkteki launcher ben bizzat stock romda kullandim. Uygulama resmi mavi ev icersinde S yaziyor.

Verdiğin linkteki uygulamayı herhangi bir tarayıcıyla aç(chrome,dolphin yada kendi tarayıcısıyla) "ek bilgiler" sekmesinde gereken en duşük android sürümünün 4.0.3 olduğunu göreceksin. Bu sebepten çalışmak için en düşük olarak android 4.0.3 sürümü isteyen bir uygulamayı 2.3.6'da nasıl açmayı ve kullanmayı becerdin gerçekten merak konusu mümkünse screenrecord uygulamalarıyla ekran videosunu çekip paylaşsana bizde görelim verdiğin linkteki launcher'ı stock 2.3.6 romda nasıl kullandığını.
Caps or didnt happen :)

Olmaması gayet normal kardeşim daha önceki mesajımda neden olmadığını açıkladım. çalışmak için en düşük olarak android 4.0.3 isteyen bir uygulamayı, android 2.3.6 versiyonda kimse çalıştıramaz

cadde19

cadde19

Üye
@sir mordred hocam bu romdaki v3 de olan launcheri nasıl alırım hani s5 launchere geçildi demiş ya bana o launcher lazım başka bir stock romda kullanacağım da yardımcı olabilirmisin

sir mordred

sir mordred

Üye

Bunun sadece bir yolu olabilir o da 2.3.6 stock rom için yapılan bir mod ile yapılabilir(yani zip dosyası halinde flaşlanabilir s5 tema modu olabilir) Hasan Enes kardeşimizin paylaştığı zipli dosya muhtemelen flaşlanabilir bir mod. onu cwm'den flaşla ve kur istediğini elde etmiş olacaksın

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
Verdiğin linkteki uygulamayı herhangi bir tarayıcıyla aç(chrome,dolphin yada kendi tarayıcısıyla) "ek bilgiler" sekmesinde gereken en duşük android sürümünün 4.0.3 olduğunu göreceksin. Bu sebepten çalışmak için en düşük olarak android 4.0.3 sürümü isteyen bir uygulamayı 2.3.6'da nasıl açmayı ve kullanmayı becerdin gerçekten merak konusu mümkünse screenrecord uygulamalarıyla ekran videosunu çekip paylaşsana bizde görelim verdiğin linkteki launcher'ı stock 2.3.6 romda nasıl kullandığını.
Caps or didnt happen :)

Olmaması gayet normal kardeşim daha önceki mesajımda neden olmadığını açıkladım. çalışmak için en düşük olarak android 4.0.3 isteyen bir uygulamayı, android 2.3.6 versiyonda kimse çalıştıramaz
Verdigim linkteki uygulamaya store da bakiyorum android surumu ile ilgili hicbir ibare yok sen 4 ve ustu calistirmaz nerde gordun bende buna sasirdim

cadde19

cadde19

Üye
hocam her stock roma olur değil mi xxlmı bu bir de konuyu çok karıştırdım ama v3 deki yazı tipini nasıl alıp uygularım

sir mordred

sir mordred

Üye
Verdigim linkteki uygulamaya store da bakiyorum android surumu ile ilgili hicbir ibare yok sen 4 ve ustu calistirmaz nerde gordun bende buna sasirdim

Eğer şuan telde isen linke tıkla chrome yada kendi tarayıcısıyla aç(playstore ile değil) daha sonra aşağılarda bir yerde ek bilgiler sekmesini bulacaksın orda gereken en düşük android sürümü ile ilgili bilgi yazıyor

scope_123

Üye
Eğer şuan telde isen linke tıkla chrome yada kendi tarayıcısıyla aç(playstore ile değil) daha sonra aşağılarda bir yerde ek bilgiler sekmesini bulacaksın orda gereken en düşük android sürümü ile ilgili bilgi yazıyor
Evet tarayicidan girince gozuktu fakat stock roma ben yukledim bunu nasil oluyorsa.

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam her stock roma olur değil mi xxlmı bu bir de konuyu çok karıştırdım ama v3 deki yazı tipini nasıl alıp uygularım

Baseband değişikliği(Xxlmi,xxlb4 vs..) stock romun android sürümünü etkilemez bu sebepten evet her baseband'da olur.

Üst Alt