AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye

ve

şöyle yapmak istiyorum stock romu hocam

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye

ve

şöyle yapmak istiyorum stock romu hocam
Yanlis anlamazsan sana kisisel bi soru sorucam :D sen neden stocktasin?
Yani bende stocktayimda icimde catisiyorum suan o yuzden soruyorum.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Anldim yarin link ataeim sana

cadde19

cadde19

Üye
ya sorma en uzun bunla şarj idare ediyor diğerleri hemen bitiyor kırasım geliyor telefonu zaten yakın zaman da windowsphone gececeğim güncelleme gelmesini bekliyorum@Bysalih41 imakanınız varsa bugün atın ben hocam yoksa yarını beklerim ne yapalım

hasaneness

hasaneness

Üye
ya sorma en uzun bunla şarj idare ediyor diğerleri hemen bitiyor kırasım geliyor telefonu zaten yakın zaman da windowsphone gececeğim güncelleme gelmesini bekliyorum
Evet bende kesinlikle stockum sarjini su ana kadar hic bi romda gormedim yani en basit ornegi arka planda o kadar calisan uygulama varken bile uykudayken sarjim 2 saate yuzde 1-2 azaliyor. Ayrica samsung orjinal uygulamalarinida hos buluyorum.
Windoows phonelarin 8.1 guncellemesi harika olucak bende ara sira goz atiyorum bence suan alinicak durumda degil ama guncellemeden sonra bi harika olucak.

cadde19

cadde19

Üye
aynen stock romdan başkası yalan zaten oyun oynamam sadece vardiya bitimime kadar full internet açık olur 9 saat evet lanet olsun artık onu kıs -bunu kıs telefonu doğru düzgün kullanamıyoruz ki mecbur stock rom yapacak birşey yok 8.1 bekliyorum bakalım 14 ünde geliyor betası baktım 10 numara ki öyle olacak geçer baba 1320 ye 3400 mah batarya çimdirir beni :)

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
aynen stock romdan başkası yalan zaten oyun oynamam sadece vardiya bitimime kadar fu ll internet açık olur 9 saat evet lanet olsun artık onu kıs -bunu kıs telefonu doğru düzgün kullanamıyoruz ki mecbur stock rom yapacak birşey yok 8.1 bekliyorum bakalım 14 ünde geliyor betası baktım 10 numara ki öyle olacak geçer baba 1320 ye 3400 mah batarya çimdirir beni :)
Hahaha kamerayla da ilgileniyorsan 1520 nin perfoansi harika duruyordu yani suan ogrenciyim elimden biseu gelmez ama Allah'ın izniyle hepsinin tadina bakmak istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: cadde19
cadde19

cadde19

Üye
:) hocam çok pahalı ama hayırlısı epey konu dışına çıktık

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Hahaha kamerayla da ilgileniyorsan 1520 nin perfoansi harika duruyordu yani suan ogrenciyim elimden biseu gelmez ama Allah'ın izniyle hepsinin tadina bakmak istiyorum :)

İphone'un hayırlı olsun Hasan Enes :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
ya sorma en uzun bunla şarj idare ediyor diğerleri hemen bitiyor kırasım geliyor telefonu zaten yakın zaman da windowsphone gececeğim güncelleme gelmesini bekliyorum@Bysalih41 imakanınız varsa bugün atın ben hocam yoksa yarını beklerim ne yapalım

• Beğen
cadde19

cadde19

Üye
eyvallah hocam @Bysalih41 flaslamamı apk mi

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bunu dene yedek alip

cadde19

cadde19

Üye
muhtemelen bu konu @sir mordred bunu flashladım ama installation aborted hatası aldım ama benim cwm sürümünde problem var belki bu yüzden hata vermiştir flashlanabilir rom yüklerken de hep installation aborted status 7 hatası alıyorum birde sen denesene @hasaneness

hasaneness

hasaneness

Üye
muhtemelen bu konu @sir mordred bunu flashladım ama installation aborted hatası aldım ama benim cwm sürümünde problem var belki bu yüzden hata vermiştir flashlanabilir rom yüklerken de hep installation aborted status 7 hatası alıyorum birde sen denesene @hasaneness
Yeni stock atmistim cwm yuklemedim simdi yukler yedek alir denerim

cadde19

cadde19

Üye
ya benim sürüm desteklemiyor xxlmı yada cwm de problem var benim

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cadde19 ve hasaneness

Üst Alt