hocam çok özür dilerim peki yazı tipini nasıl alır kendi romuma uygularım
ama yazı tipini kendi romuna nasıl uygulayabileceğin konusunda bir fikrim yok maalesef bysalih41 kardeşimize sorabilirsin yardım edeceğinden eminimEger beklersen link vereyim kendim upload etmistim .
Hem apk hemde zipli sekilde yapilabilir.
Buyur linkler stock icin s5 launcher bizzat kendim kullaniyorum.
Apk :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zipli :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Stock romuma yukledim sikinti cikmamisti apk ile de yukleyebilirsin sonra varsayilan tarayici yap ve s5 launcherin olsunhocam ikisinde de META-INF ve system dosyaları var romu yükledim ardından bunu flashladım adam insallation oborted status 0 hatası veriyor yardımcı ol lütfen
İki link verdim ustteki sadece apkverdiğin linklerde apk yok
eminmisin indirsene bi meta ınf dosyaları çıkıyor
Cm surumlerinicin xda da biseyler var ama stock icin soruyorsan bende ogrenmek istiyorum.hay ALLAH razı olsun şimdi oldu tam olarak . birşey soracağım roma 14 lü statüs barı nasıl eklerim
Buna benziyor gb yaziyor cwm surumu farketmez sanirim. Denersen haber verebilirmisin?evet stock için toggles 14 lü
edit: bu mu acabaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet flashlanacak ikinci link gingerbread linki ama flashlamadan once nandroid backup alin diyor. Ve systemui.apk bilgisayarina yedekle diyor.@hasaneness acaba flaslanacak mı bı yoksa başka birşey mi
İstedigin yazi fontunu indir root explorer uygulamasi ile system fonts icine atÖzür dilemene gerek yok kardeşim sen sor elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım benama yazı tipini kendi romuna nasıl uygulayabileceğin konusunda bir fikrim yok maalesef bysalih41 kardeşimize sorabilirsin yardım edeceğinden eminim
Bildirim cubuguyla ilgili cok sey var ama bildirim ekraniyla ilgili xposed de hic rastlamadim.yopk olmuyor ya @hasaneness xposed installer de bu mod varmı acaba