bgwnc kardeşim bır anda ekran kapandı fılan dedin o zaman mutlaka donanımsal bir arızası vardır.biraz daha araştır bak bakalım başka öyle arızası olan var mı bulamazsan çözüm servise götürmekten başka çare yok . bende bu konuda yetersiz kaldım çünkü.
--------------- Ekleme ---------------
kemal 21 önemli değil saygılar
arkadaşlar en iyi navigasyon bana göre tom tom.en iyi yarış oyunu asphalt 5 , en iyi spor oyunu kişiye gore nba2010pes2010nfs2010, gta tarzı oyun olarak gangster güzel bir oyun , en iyi programlara uygulamalara geldiğimde benim vazgeçilmezlerim
eğlence olarak
camera plus=resimlere çeşitli fotoshplar yaparak ayarlayabılıyorsunuz
puff= üflediğinizde bayanların etekler havada mikrofona üflemeniz yeterli
ocarina= sanal bir fülüt mü çalmak istiyorsunuz tam size göre mikrofona üfleyin ve notalara elinizle basın herkes hayretler içinde kalacak
agingbooth= muhteşem bir uygulama. resminizi çekin ve ayarlayın 40 yıl sonraki halinizi göstersin
flip it = güzel bir üç boyut resim programı resimleri çizin ard arda göstersın canlı gibi olsun süper bir uygulama
tabla= bildiğiniz darbuka ekrandaki darbukaya dokunun ve oynayın
pianist= güzel bir piano uygulaması ıphonenız ıle çalın pıanoları

, pocket gitar = aynı şekil ıphonenızle çalın gitar ...,
face fighter= dövmek istediğiniz kişinin çekin resmini koyun oyunun içinde tekme tokat dövün

fenerli döv oyunu bilenler için aynısı.sadece arkadaşınız var onun yerinde
asleep= geceleri uyuyamıyor musunuz içindeki yüzlerce huzur verici seslerden birini seçin ve zamanı ayarlayın . ayarladıgınız kadar o ses gelsın. örneğin kumsaldaki dalgaların sesi eşliğinde uyumak çok kolay

,
3D coaster = güzel bir
hız treni oyunu çok eğlenceli .
pacameter= programı başlatın ve günün sonunda size kaç adım kaç metre yol aldıgınızı sözlesin.örneğin bugun
1200 adım 1 km yol aldınız diyor
, facefun= arkadaşlarınızın fotograflarını cekin ve fotografta oynayarak şekilden şekle sokun

harbiden çok komik oluyor
sonar ruler = bu program bildiğiniz metre ölçer . programı yere 45 derecelik arayla tuttugunuzda duvarla arasındaki mesafeyi ölçüyor süper bir program sanal metre diyebiliriz ,
5.0 mpx= bu program ıphonenızın kamerasına 5 mpx özelliği kazandırıyor denemenızde fayda var
ichalky=eglenceli bir uygulama mutlaka deneyin anlatılmaz yaşanır
mouthoff = siz konuşuyorsunuz ıphonenın ekranında ağız ona gore hareket edıyor güzel program
nfs shift = need for speed shıft güzel bir araba yarışı oyunu
brushes= resimle uğraşanlar için resim çizmekle muhteşem bir program sanal bir ressam seti diyebiliriz süper
repellent = bildiğiniz evlere aldığınız sinek kovar aleti zamanı kuruyorsunuz ve sineksiz geceler

,
fat booth = hiç 100 kilo alsam nasıl görünürdüm diye düşündünüz mü ıphone bunuda düşündü fotografı cekin ve ıphone size 100 kilo ekleyerek göstersin yüzünüzü
fire place= sanal bir şömine ıphonenızın ekranında yanıyor buyrun
. ne kadarda büyük olsam bu uygulamalar ve bu oyunlar vazgecilmezlerim.tavsiye ederim..yeni bir çok oyun çıktı bilmiyorsam affola sizde bana hak verin 6 gün çalışıyorum

bir teşekkürü çok görmeyelim saygılar...
nizam2009 kardeşim oaly çok basit jblı ıphone değil seninki kardeşim tabi hata verir. ilk sayfada resimlerler linklerle paylaştım jb yapmayı .aynen onları uygula sonra rahatlıkla oyun yukleyebilirsin dostum saygılar...
kemal 21 kardeşim hangi konu hakkında kısa yol istediğini söyleyebilrsen ben sana anında anlatırım . sever1 arkadaşımız sana link göstermıs ordan girerek bütün ıphone hakkında kısa yolları deneye deneye öğrenebilirsin.saygılar..
arkadaşlar sizden ufak bir isteğim daha var size göre vazgeçilmez en iyi 5 uygulamanızı buraya yazarsanız herkes görerek paylaşabilir. çalıştıgım için yeni çıkan oyunları pek takip edemiyorum şimdiden saygılar...
sorulara 6 saat içinde cevap verilir