ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

elizkundura

elizkundura

Üye
s.a adem kardeş nasılsın sana şunu sormak istiyorum arkadaşım da 3 g 8 gb var ama yurt dışı 3.1.3 ve hat calışmıyor bunu 3.1.2 yapma şansımız varmı 3.1.2 yaparsak her hatta calışırmı ayrıca 3.1.3 ile 3.1.2 arasındaki fark ney şimdiden saol gözüm

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
elizkundura büyük ihtimal düşüremiyorsun.3.1.3 3.1.2 kırılması sonucu bır ust sürümü olarak çıktı yani apple açıkları kapatmak için çıkardı ancak kısa zamanda 3.1.3de kırıldı jb konusunda. unlock olarak zannetmıyorum oyle bir şey yapılacagını.forumda bu konu ile ilgili açlmış yazılar var mı sen onları bir araştır.

nizam2009

Üye
selam ben iphone 3g 3.1.2 kullanıyordum sımdi 3gs 3.1.3 aldım onceleri program yukluyordum itunes uzerınden sımdi yuklenmiyor hata veriyor neden olabilir acaba...

kemal21

kemal21

Üye
her türlü yardım yapılırr..

en iyi programlar
en iyi oyunlar
en iyi uygulamalar
acemiler için kısa yollar

adoleb arkadaşım acaba bu konularda biraz bilgi verebilirmisin yani en iyi oyun programlar falan hangileri bide acemiler için kısayollar nelerdir:hmmm

sever1

sever1

Üye
adoleb arkadaşım acaba bu konularda biraz bilgi verebilirmisin yani en iyi oyun programlar falan hangileri bide acemiler için kısayollar nelerdir:hmmm
acemiler için kısayolları alttaki linkten bak;:bilmm

en iyi oyunları ve programların isimlerini burda paylaşırsan sevinirim adoleb :op:
bide onları yarış,spor gibi katagori yaparsan daha iyi olur :islik

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en iyi navigasyon bana göre tom tom.en iyi yarış oyunu asphalt 5 , en iyi spor oyunu kişiye gore nba2010pes2010nfs2010, gta tarzı oyun olarak gangster güzel bir oyun , en iyi programlara uygulamalara geldiğimde benim vazgeçilmezlerim eğlence olarak

camera plus=resimlere çeşitli fotoshplar yaparak ayarlayabılıyorsunuz

puff= üflediğinizde bayanların etekler havada mikrofona üflemeniz yeterli ;)

ocarina= sanal bir fülüt mü çalmak istiyorsunuz tam size göre mikrofona üfleyin ve notalara elinizle basın herkes hayretler içinde kalacak

agingbooth= muhteşem bir uygulama. resminizi çekin ve ayarlayın 40 yıl sonraki halinizi göstersin

flip it = güzel bir üç boyut resim programı resimleri çizin ard arda göstersın canlı gibi olsun süper bir uygulama

tabla= bildiğiniz darbuka ekrandaki darbukaya dokunun ve oynayın :)

pianist= güzel bir piano uygulaması ıphonenız ıle çalın pıanoları :D
, pocket gitar = aynı şekil ıphonenızle çalın gitar ...,

face fighter= dövmek istediğiniz kişinin çekin resmini koyun oyunun içinde tekme tokat dövün:D fenerli döv oyunu bilenler için aynısı.sadece arkadaşınız var onun yerinde:D

asleep= geceleri uyuyamıyor musunuz içindeki yüzlerce huzur verici seslerden birini seçin ve zamanı ayarlayın . ayarladıgınız kadar o ses gelsın. örneğin kumsaldaki dalgaların sesi eşliğinde uyumak çok kolay:) ,

3D coaster = güzel bir hız treni oyunu çok eğlenceli .

pacameter= programı başlatın ve günün sonunda size kaç adım kaç metre yol aldıgınızı sözlesin.örneğin bugun 1200 adım 1 km yol aldınız diyor:)

, facefun= arkadaşlarınızın fotograflarını cekin ve fotografta oynayarak şekilden şekle sokun :Dharbiden çok komik oluyor:D

sonar ruler = bu program bildiğiniz metre ölçer . programı yere 45 derecelik arayla tuttugunuzda duvarla arasındaki mesafeyi ölçüyor süper bir program sanal metre diyebiliriz ,

5.0 mpx= bu program ıphonenızın kamerasına 5 mpx özelliği kazandırıyor denemenızde fayda var

ichalky=eglenceli bir uygulama mutlaka deneyin anlatılmaz yaşanır:)

mouthoff = siz konuşuyorsunuz ıphonenın ekranında ağız ona gore hareket edıyor güzel program:)

nfs shift = need for speed shıft güzel bir araba yarışı oyunu

brushes= resimle uğraşanlar için resim çizmekle muhteşem bir program sanal bir ressam seti diyebiliriz süper
repellent = bildiğiniz evlere aldığınız sinek kovar aleti zamanı kuruyorsunuz ve sineksiz geceler :D ,

fat booth = hiç 100 kilo alsam nasıl görünürdüm diye düşündünüz mü ıphone bunuda düşündü fotografı cekin ve ıphone size 100 kilo ekleyerek göstersin yüzünüzü :D

fire place= sanal bir şömine ıphonenızın ekranında yanıyor buyrun :D

. ne kadarda büyük olsam bu uygulamalar ve bu oyunlar vazgecilmezlerim.tavsiye ederim..yeni bir çok oyun çıktı bilmiyorsam affola sizde bana hak verin 6 gün çalışıyorum :D bir teşekkürü çok görmeyelim saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

nizam2009 kardeşim oaly çok basit jblı ıphone değil seninki kardeşim tabi hata verir. ilk sayfada resimlerler linklerle paylaştım jb yapmayı .aynen onları uygula sonra rahatlıkla oyun yukleyebilirsin dostum saygılar...

kemal 21 kardeşim hangi konu hakkında kısa yol istediğini söyleyebilrsen ben sana anında anlatırım . sever1 arkadaşımız sana link göstermıs ordan girerek bütün ıphone hakkında kısa yolları deneye deneye öğrenebilirsin.saygılar..

sever1

sever1

Üye
:oke:teşekkürler adoleb

bide en iyi navigasyon programı igo diye biliyorum( yeni çıkan versiyonu)

sen kullandıysan ikisinide ,,aralarında ne gibi farklar var acaba

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ıgo yu ındırme şansım yani kullanma şansım hiç olmadı ben tom tom kullanıyorum iş yerindekilerde öyle diyor tom tom iyi diyorlar ancak sen internetteki videoları izleyerek bır sonuca varabılırsın ayrıca bu dediğim oyunların hepsinin olduğu adres adresidir girip ara butonuna kopyaladığınızda karşınıza çıkacaktır ...saygılar

arkadaşlar sizden ufak bir isteğim daha var size göre vazgeçilmez en iyi 5 uygulamanızı buraya yazarsanız herkes görerek paylaşabilir. çalıştıgım için yeni çıkan oyunları pek takip edemiyorum şimdiden saygılar...

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
:oke:teşekkürler adoleb

bide en iyi navigasyon programı igo diye biliyorum( yeni çıkan versiyonu)

sen kullandıysan ikisinide ,,aralarında ne gibi farklar var acaba

bencede en iyi navigasyon tom tom ama en iyi oyunlar ise nfs underground,fieldrunners,doodle jump,street fighter 4,angry birds,bai1 ve 2,fake call çok güzel bir uygulama telefonu babam arıyor diye ayarlayıp kaçmak istediğim ortamda programı çalıştırdıktan sonra 1 dakika sonra arıyor bende işim var deyip kaçıyorum,wobble klasik gözleri yada istediğiniz yerleri sallama ile haraket ediyor.heavy gunner da matrix te ziona saldırı sırasında ki makinlerin savunması gibi bir oyun fena değil o da

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler saygılar kıllyoufenerbahçe

linkleride paylaşırsak süper olur kıllyoufenerbahçe kardeşim

bgwnc

Üye
selamlar genpa garantili iphone 3gs sahibiyim.3.1.2 de jailbreak yaptım,geçen kullanırken telefon dondu ve yanlışlıkla restore edip telefonu yükseltmeye çalıştım fakat telefonu itunes'e bağlayınca sim card ın geçersiz olduğuyla ilgili hata veriyor."The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported"

Telefonun ekranında sadece kablo ve itunes işareti var.Ne yapabilirim? teşekkürler...

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
sim kartı yanlış yada düzgün takmamışsındır . aktivasyon işlemini tekrar yap yani restoreyı . nedenını pek anlayamadım ilginç :S

bgwnc

Üye
başka kartlarlada denedim avea vadofone turkcell.doğru taktığıma eminim çünkü pin kodunu kabul ediyor ve diğer iphone uma aynı şekilde taktığımda canavar gibi çalışıyor

kemal21

kemal21

Üye
tekrar teşekkürler adoleb arkadaşım gerçekten çok yardımı oluyor konunun üst konu olmalı

ayrıca server1 dostumada teşekkür ederim bayağı bilgi var verdiği linklerde

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
bgwnc kardeşim bır anda ekran kapandı fılan dedin o zaman mutlaka donanımsal bir arızası vardır.biraz daha araştır bak bakalım başka öyle arızası olan var mı bulamazsan çözüm servise götürmekten başka çare yok . bende bu konuda yetersiz kaldım çünkü.

kemal 21 önemli değil saygılar

arkadaşlar en iyi navigasyon bana göre tom tom.en iyi yarış oyunu asphalt 5 , en iyi spor oyunu kişiye gore nba2010pes2010nfs2010, gta tarzı oyun olarak gangster güzel bir oyun , en iyi programlara uygulamalara geldiğimde benim vazgeçilmezlerim eğlence olarak

camera plus=resimlere çeşitli fotoshplar yaparak ayarlayabılıyorsunuz

puff= üflediğinizde bayanların etekler havada mikrofona üflemeniz yeterli ;)

ocarina= sanal bir fülüt mü çalmak istiyorsunuz tam size göre mikrofona üfleyin ve notalara elinizle basın herkes hayretler içinde kalacak

agingbooth= muhteşem bir uygulama. resminizi çekin ve ayarlayın 40 yıl sonraki halinizi göstersin

flip it = güzel bir üç boyut resim programı resimleri çizin ard arda göstersın canlı gibi olsun süper bir uygulama

tabla= bildiğiniz darbuka ekrandaki darbukaya dokunun ve oynayın :)

pianist= güzel bir piano uygulaması ıphonenız ıle çalın pıanoları :D
, pocket gitar = aynı şekil ıphonenızle çalın gitar ...,

face fighter= dövmek istediğiniz kişinin çekin resmini koyun oyunun içinde tekme tokat dövün:D fenerli döv oyunu bilenler için aynısı.sadece arkadaşınız var onun yerinde:D

asleep= geceleri uyuyamıyor musunuz içindeki yüzlerce huzur verici seslerden birini seçin ve zamanı ayarlayın . ayarladıgınız kadar o ses gelsın. örneğin kumsaldaki dalgaların sesi eşliğinde uyumak çok kolay:) ,

3D coaster = güzel bir hız treni oyunu çok eğlenceli .

pacameter= programı başlatın ve günün sonunda size kaç adım kaç metre yol aldıgınızı sözlesin.örneğin bugun 1200 adım 1 km yol aldınız diyor:)

, facefun= arkadaşlarınızın fotograflarını cekin ve fotografta oynayarak şekilden şekle sokun :Dharbiden çok komik oluyor:D

sonar ruler = bu program bildiğiniz metre ölçer . programı yere 45 derecelik arayla tuttugunuzda duvarla arasındaki mesafeyi ölçüyor süper bir program sanal metre diyebiliriz ,

5.0 mpx= bu program ıphonenızın kamerasına 5 mpx özelliği kazandırıyor denemenızde fayda var

ichalky=eglenceli bir uygulama mutlaka deneyin anlatılmaz yaşanır:)

mouthoff = siz konuşuyorsunuz ıphonenın ekranında ağız ona gore hareket edıyor güzel program:)

nfs shift = need for speed shıft güzel bir araba yarışı oyunu

brushes= resimle uğraşanlar için resim çizmekle muhteşem bir program sanal bir ressam seti diyebiliriz süper
repellent = bildiğiniz evlere aldığınız sinek kovar aleti zamanı kuruyorsunuz ve sineksiz geceler :D ,

fat booth = hiç 100 kilo alsam nasıl görünürdüm diye düşündünüz mü ıphone bunuda düşündü fotografı cekin ve ıphone size 100 kilo ekleyerek göstersin yüzünüzü :D

fire place= sanal bir şömine ıphonenızın ekranında yanıyor buyrun :D

. ne kadarda büyük olsam bu uygulamalar ve bu oyunlar vazgecilmezlerim.tavsiye ederim..yeni bir çok oyun çıktı bilmiyorsam affola sizde bana hak verin 6 gün çalışıyorum :D bir teşekkürü çok görmeyelim saygılar...

nizam2009 kardeşim oaly çok basit jblı ıphone değil seninki kardeşim tabi hata verir. ilk sayfada resimlerler linklerle paylaştım jb yapmayı .aynen onları uygula sonra rahatlıkla oyun yukleyebilirsin dostum saygılar...

kemal 21 kardeşim hangi konu hakkında kısa yol istediğini söyleyebilrsen ben sana anında anlatırım . sever1 arkadaşımız sana link göstermıs ordan girerek bütün ıphone hakkında kısa yolları deneye deneye öğrenebilirsin.saygılar..

arkadaşlar sizden ufak bir isteğim daha var size göre vazgeçilmez en iyi 5 uygulamanızı buraya yazarsanız herkes görerek paylaşabilir. çalıştıgım için yeni çıkan oyunları pek takip edemiyorum şimdiden saygılar...

sorulara 6 saat içinde cevap verilir

rockandrage

Üye
Merhaba arkadaslar elimde bir iphone 3g var versiyonu 2.2.1(5H11) simdi bu alet dubaiden babama gelmis oda pek anlamaz vermis bir kac kişe ne yaptılar bilmiyorum.Cihaz sadece vodafone hatla calısıyor.Simdi buna unlock yapmak istiyorum ama internette bayabi unlock proseduru var simdi alet ilk geldigi halini bilmedigim için ne yaptılar bilmiyorum ama urun turkce ve 2.2.1v uzerinde simdi bunu unlock etmem için yeni versiyon mu yuklemem lazım galia 3.1.3 gibi surum var.Herhalde jailbreak denen sey yapılıyor ama unlock olmuyor sanırım okadar cok sey okudum ki artık hangisisi ne oluyor karıstırdım.Simdi ogrenmek istedigim sen hangi surumle unlock yapılabiliyor.Yapılıyorsa benim en alt surumemi donmem gerekiyor.Bana yolu gosterirseniz gerisini kendim hallederim diye dusunuyorum.Simdiden yardımlar için tskler.

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
rockandrage su anda3.1.2unlck mvct

rockandrage

Üye
Adolep cok tskler.Simdi ben sana yapıcaklarımı anlatıyım bir yanlıslık var ise soylersen sevinirim.Once bir yerden 3.1.2v bulucam.Sonra bunu Pwnage ile cihaza yuklucem.Daha sonra su yuklenen cydia programını calıstırıcam ve odan unlock dosyasını indiricem herhalde kabaca busekilde oluyor diye dusunuyorum.Simdiden tskler.

Reader881

Üye
Arkadaslar bu Iphone nin arka sayfasinda calisanlari nasil kapatiriz.Batariyi cok cobuk yiyor.Bilgisi olan varmi simdiden tesekkürler..

Üst Alt