ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

retired

Üye
Merhaba telefonum 3gs 32 ilk çıktığında spririt ile jb yaptım normal kullanıyorum ancak jb yapmadan önce telefonu modem olarak kullanabiliyordum şimdi ise ayarlar/ağ da o seçenek yok, ayarları sıfırla dediğimde bazen geliyor ama hiçbir işlem yapamadan kayboluyor. Program çakışması olabilirmi yoksa başka bir sebebi mi var.

elizkundura

elizkundura

Üye
restore ye astım i şey cıktı ende ileri dedim ne olacak şimdi restore cok mu uzun sürüyor u arada

tiabloo

Üye
arkadaşlar iphone uygulamalar linki gözükmüyor bendemi hata oldu yoksa kaldırıldımı

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
eliz kundura kardeşm hçbr sorun olmaz kesnlkle restore yprsan jb sılınır garantısı devam eder.şmdi sana jb ile ilgili şöyle diyeyim ypmak yada yapmamak sana kalmş bir şey ancak yprsan milyarlarca uygulama oyun prgram her seyi ykleyeblr ve faydalanablrsn yapmazsan sadece appstoredekı demolar bedeva sklde kllnrsın buda emn ol ıphone telefonun nrml bır tlfndn frklı klmıyor.bosuna almş olrsun.jbnın tabıkı ıphoneye zararıda vardır diyelmkı ı phonen 15 ayda bozlcak arızalancak jb lı bır ıphone 13 ayda arızalanablr. işlmcisini temalar vb zorlar . ama mlyrlarca uglama içn degr bnmde ıphone 3 gs var ve jblı tabıkı. bu arada benım adım adem .

--------------- Ekleme ---------------

retired ağ arızaları kullandıgın hattan ıntrnetn hızından jb yada dnanmsal yuzunden cıkalbyr.oncelkle telefnunu restore et . jb ypmadan kllnmayı dene . egr sorun hala dvm edrse sorun kllandıgın hatta olablr onuda denedkten sonra sorun buyuk ıhtımal donanmsal olblr işten anlayan birine gostereblrsın gotur derse servısıne gotr. gorsem daha net çözm bulablrm . iş yernde sorar sana yarn daha net bır sey soyleyebılırım

elizkundura ıphonenın içndeklerı kopyalar her seye krşılk korumak içn eğer telefnun dolu ıse uzun sureblr sabırla bekle her seyi silp her seyini geri yukleyecektır. ıphone restore etmek arada iyi olur telefonu rahatlatmak için. ayrıca ömrünüde uzatır. ıphona yeni doğmuş bir bebek gibi bakmalısınız.bn 6 aydır ıphone sahibiyim. yeni doğmuş bebek gibi bakıyorum.her gün siler uğraşır sorun var mı diye kntrol ederim.sizede tavsilerim bu yönde olacaktır.kullanmasını bılırsenız eger ıphonenunz uzun ömrlü olablr. allaha şükür henüz bende hiçbir sorun yok.parasını sonuna kadar hak eden telefondur tamamen.bir telefona o kadar para verilirmi güzel telefon değil diyenler hayatlarında ıphone mu tutmuşlar.1 bucuk senedir telefonların içinde büyüdüm en iyisi . sadece tek diyeceğim keşke abd malı olmasa daha iyi olurdu ama olsun hak eder ..sözüm bu konuyu okuyan herkesedır saygılar .adem....

tiabloo siteden kaynaklanan bir şey bakımda olabilir.ıphone sorunları için yazın lütfen ..

poestt

Üye
ya benım sole bı sorunum var . cydia dan ındırdıgım oyun-programları sılemıyorum bunları nasıl sılebılırım ??????

enesuzel

Üye
3gs 3.1.3*bb5.12 unlock çıkarmı bro sence bu ay bi fikrin varmı dev-team felan bişey yazmadı hala bi fikir varmıdır

cum023

cum023

Üye
Merhaba Aceba bu yurt dışı için mutlaka bir çözüm bulunacakmı

maktama

maktama

Üye
ya benım sole bı sorunum var . cydia dan ındırdıgım oyun-programları sılemıyorum bunları nasıl sılebılırım ??????
cydiadan indirdiğin herşeyi cydiadan silebilirsin. cydia-manage-packages kısmından cydia ile kurduğun uygulamaları görebilisin.

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
poestt cydia-manage-packages ksımından sıleblrsın yada pc ye bagla ıtunesı smgelerden sıl deyıp sync yaparsan sıleblrsın

unlock soran ardaşlarım bunun için bnmde hala bir bilgim yok yanlzca bırcok ıphone kullanıcısı bklıyor unlock bence pek yakında internete düşebilir.şu an için bir şey yok .beklemek zorundasınız

cum023 arkadaşım mutlaka bir çözüm blunması zor gibi görünüyor. şu an için yok beklemek zorundasınız ...üzgünüm

poestt

Üye
3g de wi-fi yok dıyor hıc bır turlu baglanmıyoo gormuyoo napabılırım ??? surum:3.1.3

elizkundura

elizkundura

Üye
adem kardeşim eyvallah her şeye yetişiyosun allah sana kolaylık versin ben de arkadaşımın 3 g 8 gb iphone var yurt içi garantili ona retore etmeden jb yapabilirmiyim bide restore ne oluyor cokmu uzun sürüyor 3 g s 16 gb iphone ye restore etmeden jb yaptım süper oldu bundada olurmu bide arkadaşımla örnegin fifa oyun oynayabilirmiyiz karşılklı multiplayer ile şimdeden ellerine saglık

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
poestt kardsm wifi ayarlaini kntrl et bglndgn modemi kntrol et

elizkundura karxsm onclkle ilk tesekkur edenlerdensin hic onemli degil.simdi sorularina geleyi
restore iphoneye format atmak demektir.jb yapmadan once restore ypmak zorunludur diye bir sey yok.tabiki su an butun iphonelere jb yapilabilir.yapabilirsiniz jb.forumda paylasiyorlar ordan bakarak yapabilirsiniz.oyuna gelince bildigim kadariyla oynanabiliyor.sorunlariniza elimden geldigince yardim ederim..simdiden sagolun

poestt

Üye
ama wi-fi ye hıc dokunulmuyo silik gıbı yanı o yuzden bı cozum lazım napmam gerek ??

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
poest donanımsal bir arıza olabılır.restore et.

poestt

Üye
restore ettım olmadı bence de donanımsal bır arza pekı bunu nerde ve ne kadara yapabılırız ??

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
garantisi var ise poest gotur.bittyse en ykn trksel bayii yada nerden aldiysan oraya gdrsen seni yonlendirier oldgn yere en ykn yere.fiyat ile ilgli br sey diyemem arizaya gore degisir

sever1

sever1

Üye
şuan da iphone 3gs 16gb ın türkcell bayisinde satış fiyatı nedir ve 4g çıktığında 3gs 16gb ve 4g nin sıfır fiyatı ne olur :D sorum biraz farklı oldu ama cevaplarsanız sevinirim

elizkundura

elizkundura

Üye
selam adem kardeş eyvallah şimdi elimde 3g 8 gb var iphone jb yapıcam restore etmeden yapacam ama restore cok mu uzun sürer uzun sürecekse restore yapmadan yapacam y

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
su an iphone 3gs satis fiyati 1500 4g cktgnda 200 ile300arasi duser 3gs.4g kntratsiz olarak 16ligi 1900filan olck gbi goruntu

eliz kundura kardesim telefonun doluluguna gore suresi uzalir.fazla vaktini almaz 8gb .jb restore ypmadanda rhtlikla yapablrsin kolay glsin kardesim....

elizkundura

elizkundura

Üye
eyvallah restore etmeden jb yaptım oldu saolasın adem gözümsün kolay gelsin

Üst Alt