eliz kundura kardeşm hçbr sorun olmaz kesnlkle restore yprsan jb sılınır garantısı devam eder.şmdi sana jb ile ilgili şöyle diyeyim ypmak yada yapmamak sana kalmş bir şey ancak yprsan milyarlarca uygulama oyun prgram her seyi ykleyeblr ve faydalanablrsn yapmazsan sadece appstoredekı demolar bedeva sklde kllnrsın buda emn ol ıphone telefonun nrml bır tlfndn frklı klmıyor.bosuna almş olrsun.jbnın tabıkı ıphoneye zararıda vardır diyelmkı ı phonen 15 ayda bozlcak arızalancak jb lı bır ıphone 13 ayda arızalanablr. işlmcisini temalar vb zorlar . ama mlyrlarca uglama içn degr bnmde ıphone 3 gs var ve jblı tabıkı. bu arada benım adım adem .
--------------- Ekleme ---------------
retired ağ arızaları kullandıgın hattan ıntrnetn hızından jb yada dnanmsal yuzunden cıkalbyr.oncelkle telefnunu restore et . jb ypmadan kllnmayı dene . egr sorun hala dvm edrse sorun kllandıgın hatta olablr onuda denedkten sonra sorun buyuk ıhtımal donanmsal olblr işten anlayan birine gostereblrsın gotur derse servısıne gotr. gorsem daha net çözm bulablrm . iş yernde sorar sana yarn daha net bır sey soyleyebılırım
elizkundura ıphonenın içndeklerı kopyalar her seye krşılk korumak içn eğer telefnun dolu ıse uzun sureblr sabırla bekle her seyi silp her seyini geri yukleyecektır. ıphone restore etmek arada iyi olur telefonu rahatlatmak için. ayrıca ömrünüde uzatır. ıphona yeni doğmuş bir bebek gibi bakmalısınız.bn 6 aydır ıphone sahibiyim. yeni doğmuş bebek gibi bakıyorum.her gün siler uğraşır sorun var mı diye kntrol ederim.sizede tavsilerim bu yönde olacaktır.kullanmasını bılırsenız eger ıphonenunz uzun ömrlü olablr. allaha şükür henüz bende hiçbir sorun yok.parasını sonuna kadar hak eden telefondur tamamen.bir telefona o kadar para verilirmi güzel telefon değil diyenler hayatlarında ıphone mu tutmuşlar.1 bucuk senedir telefonların içinde büyüdüm en iyisi . sadece tek diyeceğim keşke abd malı olmasa daha iyi olurdu ama olsun hak eder ..sözüm bu konuyu okuyan herkesedır saygılar .adem....
tiabloo siteden kaynaklanan bir şey bakımda olabilir.ıphone sorunları için yazın lütfen ..