erolgh itunese baglarsan orda telfnun ozllklernde gorursun versiyonu. restore edersen 3.1.3olmz chz kytli ise hc br sorun olmaz.restore esnasnda sana versiyon sormaz.hc aclmiuor ise mmkun dgl.jbli haliyle servise goturursen garnti disinda kalir ve arizaya gore para odersin.bu arada telefon hic aclmiyorsa zaten restore edemezsin donanimsal bir ariza vardir tek care servis
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ADEM BEY. Benim telefon itunes'a bağlanıyor ama orada telefonun özellikleri çıkmıyor sadece restore yapmanız gerekir diyor. Yani içindeki versiyonun 3.1.2 olup olmadığından emin değilim. Emin olduğum 3.1.3 olmadığı ve restore edince de kendiliğinden 3.1.3 olmasından korktuğum için restore edemedim. Telefonun ekranında usb isareti filan çıkıyor ve itunes'a bağlanabiliyor. Hatta blackra1n ile bağlanıp oradaki çocuk resmi filan da görünüyor ama sonuçta telefonu yeniden başlatamıyor...
Yani ben, restore edersem bu telefon yurtdışından geldiği için sim kartımı görmez de sorun yaşarmıyım?
Bazı yerlerde restore ederken yazılımın otomatik olarak 3.1.3'e yükseltildiği yazılmş onun için korktum.
Bir de ben sim kartı takmadan itunes'a bağlanıp işlem yapmaya çalışıyorum itunes veya başka bir program ile işlem yaparken sim kart içinde takılı olmalı mı?
Farzedelim ki benim yazılım 3.1.3 olarak değişti o zaman cihaz yurtdışından gelmiş ama pasaporta işlenmiş ve de cep operatörüne kayıt edilmiş olsa bile 3.1.3'ün kırılmasını mı beklemek gerekecek?