ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

muhammet7095

Üye
yaaa kardeşim bana yurt dışından iPhone 3gs geldi bende bunaa müzik ve foto atmak için pcye bağladım sonra itunese bağladım telefonu restore tıkladım biraz bekledikten sonra telefonun ekranında itunes simgesi ver usb koblosunun resmi taıkılı kaldı hep ondan başka bişey çıkmıyor bide acil arama yapma yerii çıkıyoo napmaLıyımm ??

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
evde yada kapalı alandaysan gostermez yada telefonun cekmıyosa..

--------------- Ekleme ---------------

telefonu formatlmak ıcın restore demıssın snrada buyuk ıhtımal yarıda kesmıssın.telefon yurt dısından gldıgı ıcın eger kayıt ettrmdysen telefon hapı yutmus yanı unlock lazım demektır .yada pasaportlu bırıne kayıt ettrmen gerekır.

erolgh

Üye
Benim yurtdışından gelmiş kayıt ettirilmiş ve telefon olarak 4 aydır kullandığım 3GS iphone açılmıyor ve restore etmem gerektiğini bu anlatılanlardan anladım.. Ama

hatırladığım kadarı ile 3.1.2 versiyonu idi.. (Bu versiyonun ne olduğunu nasıl veya hangi program ile anlarım?)
Restore edersem cihazın 3.1.2 olan versiyonu 3.1.3 olur mu ? Olursa da kırılmasını beklemek zorunda kalır mıyım?

Restore sırasında bana hangi versiyonu istiyorsun diye sorar mı?

Sorunumu restore etmeden aşmam yani telefonun itunes vs yardımı ile açılması mümkün mü?

Şu hali ile servise götürsem yurt dışından gelmiş jb yapılmış bunu yapmayız derler mi?

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
erolgh itunese baglarsan orda telfnun ozllklernde gorursun versiyonu. restore edersen 3.1.3olmz chz kytli ise hc br sorun olmaz.restore esnasnda sana versiyon sormaz.hc aclmiuor ise mmkun dgl.jbli haliyle servise goturursen garnti disinda kalir ve arizaya gore para odersin.bu arada telefon hic aclmiyorsa zaten restore edemezsin donanimsal bir ariza vardir tek care servis

erolgh

Üye
erolgh itunese baglarsan orda telfnun ozllklernde gorursun versiyonu. restore edersen 3.1.3olmz chz kytli ise hc br sorun olmaz.restore esnasnda sana versiyon sormaz.hc aclmiuor ise mmkun dgl.jbli haliyle servise goturursen garnti disinda kalir ve arizaya gore para odersin.bu arada telefon hic aclmiyorsa zaten restore edemezsin donanimsal bir ariza vardir tek care servis

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ADEM BEY. Benim telefon itunes'a bağlanıyor ama orada telefonun özellikleri çıkmıyor sadece restore yapmanız gerekir diyor. Yani içindeki versiyonun 3.1.2 olup olmadığından emin değilim. Emin olduğum 3.1.3 olmadığı ve restore edince de kendiliğinden 3.1.3 olmasından korktuğum için restore edemedim. Telefonun ekranında usb isareti filan çıkıyor ve itunes'a bağlanabiliyor. Hatta blackra1n ile bağlanıp oradaki çocuk resmi filan da görünüyor ama sonuçta telefonu yeniden başlatamıyor...

Yani ben, restore edersem bu telefon yurtdışından geldiği için sim kartımı görmez de sorun yaşarmıyım?

Bazı yerlerde restore ederken yazılımın otomatik olarak 3.1.3'e yükseltildiği yazılmş onun için korktum.

Bir de ben sim kartı takmadan itunes'a bağlanıp işlem yapmaya çalışıyorum itunes veya başka bir program ile işlem yaparken sim kart içinde takılı olmalı mı?

Farzedelim ki benim yazılım 3.1.3 olarak değişti o zaman cihaz yurtdışından gelmiş ama pasaporta işlenmiş ve de cep operatörüne kayıt edilmiş olsa bile 3.1.3'ün kırılmasını mı beklemek gerekecek?

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
erolgh kardesm telefonunu yudtdisindan getirdiysen ve kayit ettirdiysen hic bir korkun olmadan restore yPa ilirsin.versiyo. onemli degil sen iphoneni tak pcye ve sonra rstore tusuna tikla ileri de . hattin takili olmadanda restore yapabilirsin.onemli uyarim eger telefonun kayitli degilse turkiyede o zaman yapabilcegin hic bir sey yok unlock bekliceksin.

kemal21

kemal21

Üye
şu anda iphone için hero of sparta hd diye bi oyun indiriyorum iphone 3gs bunu açarmı yoksa hd olmayanınımı indirmeliydim

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
kemal21 ıphone adı altında paylasılan butun oyunları 3 gs mutlaka acar .için rahatlıkla indirebilrsin

uqur .

Üye
3gs. kulaklık takılı gibi davranıyor. her yolu denedim ancak düzelmedi bir türlü.restore ettim , kulaklık kısmını temizledim ama bir türlü düzelmedi.

ipod özelliğinde dışarıya ses vermiyor, biriyle konuşurken sesim gitmiyor;hoparlorle konuşmak zorunda kalıyorum bu da beni deli ediyor.bazen kendiliğinden düzeliyor sonra yine kendiliğinden bozuluyor.
Forumu araştırdım başkalarınında başına gelmiş ancak net bir çözüm göremedim.

kemal21

kemal21

Üye
kemal21 ıphone adı altında paylasılan butun oyunları 3 gs mutlaka acar .için rahatlıkla indirebilrsin
saol:oke:

umarım sorularımla sıkmıyorumdur sizi ama bende daha telefona adapte olma aşamasındayım o yüzdende yardıma ihtiyacım oluyor mazur görün lütfen
acaba düşük boyutlarda bir gps uygulaması yokmu bu telefon için

poestt

Üye
iphone 3g jb lı . . sorunum su wi-fi bazen agı gormuoo bazen goruo kendı kendıne kesılıooo ve artı olarak wi-fi sadece en alttakı serıt yanıoo yanı sınyal cok az . . bazen ıse oluoo msn yada face gırmeye kaktıgımda ya en aza ınıo sınyal yada ag dan kopuoo 2 kere restore ettım ama olmadı bu neden olabılır ??

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
uqur donanimsal bir ariza iphone yazilimi tkli klms gbi gorunuyor kulaklk mdunda.servsten bska care yk frmlarda care arama kardesm

kemal21 onmli dgl istdgn kdr soru sorabilirsin.malesef dsk boyutta olnlari pk kllnsli dgl bn tom tom adli gps uygulamasini kllnyrm sana tvsiyem o olacaktir

poest klasik wife sorunu.bglnmaya. clstgn yerde ariza olblr yda tlfnunda ariza olablr bu knu ile ilgili pek blgim yok anck forumlarda sikca soruluyo ordan bulBilirsin .goremedigim icin boyle yardm etmem pek mumkun degil .saygilar

erolgh

Üye
erolgh kardesm telefonunu yudtdisindan getirdiysen ve kayit ettirdiysen hic bir korkun olmadan restore yPa ilirsin.versiyo. onemli degil sen iphoneni tak pcye ve sonra rstore tusuna tikla ileri de . hattin takili olmadanda restore yapabilirsin.onemli uyarim eger telefonun kayitli degilse turkiyede o zaman yapabilcegin hic bir sey yok unlock bekliceksin.

Dediğiniz gibi restore yaptım ama telefon ancak acil aramalara açık ekranını getirdi. (Cihazın imei numasından sorguladım ve Telemominikasyon Kurumu sitesinde KAYITLI yolcu beraberi diye yazıyor)

Cihaz itunes bağlanınca ise benim sim kartımın desteklenmediğini söylüyor...

Birde benim telefonun versiyonu 3.1.3 olmuş şimdi unlock filan mı yapmam lazım? Yapılacaksa hangi program ile yapılıyor ? Yoksa ben de unlock beklemek zorunda olan "unlock kurbanları" arasına mı girdim?

Acaba ben ne yapacağım da telefonum sim kartı tanıyacak? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

tzutzu

tzutzu

Üye
Mrblar,eger yardimci olabilirseniz...

Sabah telefonumu(iphone 3g) lavabonun altinda birakmisim ve yuzumu yikarken uzerine 4 5 damla su sicramis ve uzerinde 10 15 dk kalmisti. Elime aldigimda keylock u actim ve tam kapatcagim zaman beyaz ekran geldi ve oylece kaldi telefonu kapatamadim bile.
Su an beyaz ekranda yok… ekran komple gitti.

I tunes e bagladigimda pc aligiliyo icine girebiliyorum hersey gayet normal ekran fotosu cekebiliyo sarj olabiliyo seslerini duyuyorum fakat ekran yok…
Nasil yardimci olabilirsiniz ???

Tesekkurler.

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
erolgh telefonu türk pasaportuyla getırıp burda kayıt ettırmedıysen evet esnde unlock madurları arasına gırdın ayrıca unlock için bir program yoktur ve binlerce kişi unlock beklemektedir.hepsininde telefonu kutularının içinde duruyor hiç bir şey yapamıyorlar.

tzutsu kardesım ıphonenın kullanma klavuzunda ozellıkle yazar suyla temas ettırmeyın dıye oncelıkle bebek gıbı davranman gereken bır telefonu neden lavaboya koyarsın anlamıyorum mılyarlık bır oyuncak bu sonucta.dokunmatık ekranı su ıle temas ettıgı ıcın ıc devrelerı zarar gormus ekran cokmustur anlıcağın. boyle forum sitelerinde ona buna sorarak malesef çözülecek bir hata değil.servise yada en yakın ıphone tamırcısıne goturmen gerekir.ekran değiştirme filan olcakatır.170 liraya filan patlar bu sana . bir daha çok daha dikkatlı olursun.benimde ıphonem var küçük kardeşimle nerdeyse aynı değerde bakıyorum.daha öncede belirtmiştim.lütfen dikkatlı kullanalım hassas dokunmatıge sahip olduğu için özellikle ekranı çok hassas yapılmıştır.denemek isteyen varsa ekrana hafifçe bastırması yeterli olacaktır anında çatlar.applee tabiki bu konuda çk şikayet duyuyoruz.ama yapılacak bir şey yok.diyeceğim şudur ki özellikle ıphonenın ekranına,arka kapagın oldugu kısma en sonda hoperlore başlıca özen göstermemiz gerekek yerlerdir.saygılar...

kemal21

kemal21

Üye
tekrar teşekkürler

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
kemal21 kardeşim ben teşekkür ederim..

erolgh

Üye
Benim iphone Türk Pasaportu ile girdi ve kayıt ettirildi ve kayıt sorgulamada kayıt edilmiş olarak görünüyor. Ama sim kart yok bölümünde kalmıştı..

Şimdi bir telefoncudan geldim o da beklemem gerektiğini söyledi ve bir işlem yaparak telefonu programların bulunduğu ekrana getirdi (Sanırım aktivasyon denen şey) . Şimdi iphone açıldı ama doğal olarak sim kartı görmüyor. Ben herhalde telefon özelliği dışındaki özellikleri kullanabileceğim...

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
erolgh tlfncuda yapamadıysa heralde oyledır.en azındn şimdilik kullanırsın ..

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
her türlü sorularınıza en kısa zamanda cevap verilecektir

Üst Alt