ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil kardesim arkadaslarinada bahset benden iyi aksamlar.sorulara en kisa zamanda cevap verilir 12 saat icinde

--------------- Ekleme ---------------

12saat icinde tum sorulara cevap verilir....

kemal21

kemal21

Üye
selam ben iphone alacağımda acaba 3gs de gerçektende cihaz çalışırken aşırı ısınma falan oluyormu
bide sence 4g nin çıkmasını bekleyeyim mi yoksa hemen şimdimi alayım

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
kemal 21kardesm asiri intrnet kllanimi veya oyun oynamalarda (saatlerce)isinma oldugu dogdu birakta olsun anck kndimde kullNiyorum son derece memnunum.4g mhabbwtine gelince haziranin ortlrina dgru ckcagi knsuluyo fyt turkiyede 1800den asagi olmaz.karar senin ancak tabiki 4g 3gsden daha guzel olucaktir.karar senin su an ipohone 3gs fiyati 1500dur saygilar...

muskaracan

Üye
Merhabalar
USA den getirttiğim 3GS iphone umu turkcell de kayıt ettirdim. Sürümü 3.1.3 olduğundan dolayı hatlı kullanmak için sanırım kırılmasını bekliyeceğim. Ama beklerken görüşme yapmak dışındaki özelliklerini kullanmak için jb falan yapmalımıyım ? Neler yapabileceğim konusunda beni bilgilendirirsen çok sevinirim ve sence nezaman 3.1.3 kırılır ?

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
kardsm unlck ckmasini bklicksin hr kes onu bkliyor ne zaman cikacagi belli degil ciktigi zaman sitedwn bulabilirsin

kemal21

kemal21

Üye
evet adoleb haklısın sanırım ben 3gs alayım lys den çıkınca
teşekkür ederim yardımcı olduğun için

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil elimden geldigince

Lacrymosa

Üye
Turkcell'de iPhone cihaz kampanyası var. Almayı düşünüyorum da bir kaç sorum vardı. Cihazın içerisinde Turkcell Teması ya da Turkcell ile ilgili bir bilgi var mı? Yani cihaz normal şekilde alınmış gibi saf halinde mi? Cihaz, alırken belirttiğimiz hatta mı takılmak zorunda? Babamın üzerine alsam bedava dakikaları o konuşsa ben cihazı alsam oluyor mu?

kosovali87

kosovali87

Üye
ben yurt disinda yasadigimdan iphone sim klitli iphone 3gs 32 siyah version 3.1.3 fw 05.12.01 uzerinde sprint cydia yukledim ama unlockt yapmak istiyorum turkiye gelince kullanmak istiyorum telefonumu birde OS 4.0 kirilmis diyorlar 4 os nezaman cikar cikarsa unlockta olurmu yada unlocktun cikmasini beklemeden 3.1.3 icin bir halcaresi varmidir bu sorularimi cevaolarsaniz sevinirim Ayrica sizin email adresinizi alabilirmiyim cok rica etsem teknoloji konusunda dogru duzgun konusmak isterim sizinle ?

mugiman

Üye
iyi geceler . bu konuyu paylaşan arkadaşa bir sorum olacak ben restore yaptım spirit exe yi indirdim ancak çalıştırdığım da hata veriyor. spirit requires itunes 9 fuction. please install a correct version of itunes then run spirit again. yabancı bir siteden spirit fixer diye bir program indirdim ancak o da işe yaramadı.

kosovali87

kosovali87

Üye
bu sorunu halletmen icin itunes 9.1.0.79 buda linki
BU 32 BIT ICIN

BUDA X64 BIT ICIN

ama once tamamen sil itunesini restart yap pcni ondan sonra kur ve oyle dene 100%calisicaktir Garanti veriririm bilgisayarciyim ...

mugiman

Üye
teşekkür ederim deniyorum...

yemedi kanka anlaşılan bi bilene biraz para verip de yaptırcaz biz bu işi. Ama yine de çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
adem. kardeşim evet kampanya var cihazın içerisinde turkcelle ilgili hiç bir şey yoktur.cihaz normal alınmıs gıbı saf haldedır.cihaza istediğiniz hattı takabilirsiniz tek hat zorunlulugu diye bir şey çok eskiden vardı artık yok.cihazı aldıktan sonra hattı istediğin telefona takabilirsin.zorunluluk yoktur cihazı istediğin hattınla rahatca kullanabılırsın.su anki kontratsız fıyat 1500 tl dir.

kardeşim türkiyedeki yurt dısı 3.1.3 ler hala unlock beklemektedır bunun ıcın su an care yok os4 çıkacak onun kırılması daha uzun surebılır.bir çok kişi unlock beklıyor . os4 ne zaman çıkar sorusunu pek yakında diyerek cevaplıyım.msn adresi olayına gelince şimdilik siteden yardımcı olurum.siteyi bırakacagım zaman isteyen arkadaşlara msn adresimi veririm. saygılar....

mugiman arkadaşım sorunun çözmek için 32 bıt yada 64 ıtunes indirmen gerekli forum sitelerinde bulabılırsın.bnm yoklugumdada arkadas sana linki vermis ordan bulabılırsın...

arkadaşlar elimden geldiğince yardım ediyorum sizlere.12 saat içinde her türlü sorunuza cevap verilir. ancak sorulan soruları takıp ederek aynı soruları lütfen sormayınız ve bir teşekkürü çok görmeyiniz.saygılar hepinize..yardmcı olabildiysem ne mutlu

theged

theged

Üye
Bu turkcellin extralarda bir katalogda gördüm iphoneyi şarj eden batarya 1500 mahh 100 tl fiyat biraz pahalı ama internette 35 tlyede falan var. o turkcelldekini kullanma şansınız oldumu nasıl ? telefona herhangi bir zarar verme ihtimali varmı 35 tlliğin saygılar..

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
theged 35tl olnlar tbiki orjnl olmaz ve tabiki iphoneye zarari olacaktir orjnalini almakta fayda var.sana tavsiyem pahaliliga bakmadan ucuza kcmadn alman mlyrlk cihazi riske atmaya degmez.malesef benim kullanm imkanim oadi am internetten arastirarak bulabilirsin. saygilar

elizkundura

elizkundura

Üye
selam adem kardeşim umarım iyisindir kolay gele sana bi şey soracam 3g 8 gb jb yaptım iherşeyi yaptım cok ta güzel oldu fakat anlamadıgım bi şey oldu benim telefon normal kontörlü ve bende kontör yok ayrıca bulundugum yerde wifi yok ama sabahtan beri instalousa girdim cydiaya girdim hatta 100 mb lık oyun bile indirdim bu nasıl oluyo ne hattım faturalı nede bulundugum yerde wifi vardı bunu nasıl acıklayacaksın adem kardeşim

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
elizkundura kardesm mtlaka bir yerdn griyordur baska br acklamasi yok:s bnce bu sorun degil iyi bir sey:D a
ama dikkat et sana kacmasin sonra havadan geldigini tahmin etmiyoru
saygilar..

elizkundura

elizkundura

Üye
önceki sahibi appstore üyeligi varmış ondan olabilirmi acep

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
zannwtmiyorum:s

hostave

Üye
Merhaba

Telefona navigasyon programı olarak İGO My Wy yükledim. ancak bağlantı devamlı kesiliyor. yerimi tespit edemiyor harita da farklı yerler de gösteriyor. sebep ne olabilir.

İphone 3GS 3.1.3 JB.

Üst Alt