ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

seneryoruk

seneryoruk

Üye
Gaza geldim..

Ve kendim yapmaya karar verdim... :)

Ama yinede sürümümü belirttim...

En iyi şekilde anlatılmış konuyu bilen arkadaşlar varsa bağlantıyı paylaşırsa sevinirim...

Bende araştırıyorum...

nwzt

nwzt

Üye
iphone 3g 8gb 3.1.2 sürümlü telefonu jb yaptım PC iphone görmedi 3.1.3 sürümüne yükselttim pc yine görmüyor. farklı USB kablolarını denedim sonuç değişmedi 3.1.3 yüklü başka iphoneyi takıyorum sorun yok PC bilgisayarı göruyor.........................

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
iphone 3g 8gb 3.1.2 sürümlü telefonu jb yaptım PC iphone görmedi 3.1.3 sürümüne yükselttim pc yine görmüyor. farklı USB kablolarını denedim sonuç değişmedi 3.1.3 yüklü başka iphoneyi takıyorum sorun yok PC bilgisayarı göruyor.........................
böle antik kuntik hata verince iphone deli oluyorum bence sen başka bir iphone u pc ye takana kdr elinde ki iphone başka bir pc ye tak orda dene kessinlikle iphone pc yi görmesi lazım görmüyor ise kullandığın pc de ki işletim sistemi xp olan bir bilgisayar bul virüs girmiş ise bazen böle hatalar verebiliyor.genelde pc de virüs olunca çakışmalara yol açıp bağlantıyı kesebiliyor yoksa bu da olmazsa artık ii bir servise götürmekten başka çare yok derim.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
itunes 9 a ücretsiz üyelik varmı varsa anlatırmısın

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Çok tşk ler yaptım arkadaşım

sever1

sever1

Üye
arkadaşlar tahmini olarak aşağıdaki tellerin türkiyedeki fiyatını yazarmısınz..
sıfır
iphone 3gs 8gb=
iphone 3gs 16gb=
iphone 3gs 32gb=
iphone 4g 16gb=
iphone 4g 32gb=
2.ci el
iphone 3gs 8gb=
iphone 3gs 16gb=
iphone 3gs 32gb=
iphone 4g 16gb=
iphone 4g 32gb=

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs 8gb=diye telefon yok
iphone 3gs 16gb=1.500
iphone 3gs 32gb=1.700
iphone 4g 16gb=daha çıkamadı 16 lıgı kontratlı 199 dolar abd de satılcak türkiyeye gediğinde 2000 tlden aşağı olmaz
iphone 4g 32gb=aynı skl kntrtlı su an 299$ satlcak türkiyeye gldiğinde kntrtsnz sklyle thmnm 2 300 filan
2.ci el
iphone 3gs 8gb=yok
iphone 3gs 16gb=800 900 arası ama almanı onermem
iphone 3gs 32gb=1.100 ıle 1.300 arası almanı onermem
iphone 4g 16gb=daha 0 ı ckmadı 2. eli olsn
iphone 4g 32gb=aynı sekıl . çıkncada bnce 1600 den aşağı olmaz 2. elide :)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar dertlerinize derman oldukça bizde mutlu oluyoruz bir teşekkürü ve en iyi 5 uygulamanızı yazmayı cok görmeyin saygılar...

erdoz13

Üye
merhaba benim şöyle bir sorum olacak:

turkcell'den iphone 3gs 16 gb aldım yaklaşık 6 ay önce - onumuzdeki aydan itibaren rusya'da yasamaya baslayacagim ve telefonu yanımda goturup ordan bir hat kullanmak istiyorum. elimdeki cihazla bu mümkün müdür? yoksa unlock vs birşey yapmak gerekir mi?

şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar

poestt

Üye
Arkadaslar ıphone restore ettım ondan snra cydıa yukledım fakat kapandıgında bıda acılmadı ekranda ıtunes ve kablo ısaretlerı var sadece acıl arama yapıo ama bana normal arama gelıoo ve sımkartla ılgılı bısıler cıkıo ekranda yanı kısacası acılmıoo ıphone .. bundan once aynı telı 1 kere daha kırmıstım hıc bı problem cıkmamıstı bu sefer cydıa sılındı tekrar restore ettım acılmadı telfon aynen ıtuens ve kabloda kaldı telefon tr .dır .. acıll yardımlarınzıı beklıorum

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
erdoz13 kardeşim telefon rusyaya gideceği için rus pasaportunla orda kayıt ettrmen gerekir.yoksa orda kullanamzsın .

sever1 3gs 8 gb ile ilgili blgim yok .thmını fiyatı verdim.neden önermem çünkü 2.el ıphone sağlıklı olamaz benden solymesi 3 gs için bnce bir 2 ay daha beklersen fiyat 1 liraya kadar düşebilir benden söylemesi..

poest yanlş sürüm jb ypmş olblrsn daha gcn hftalarda gne restore ypıpı jb ypmayı sormstun .tam olarak sorunu anlamadım .

poestt

Üye
ya jb yaptım sorunsuz sonra cydıa sılındı . . bende tekrar restore ettım ama ıphone acılmadı ekranda ıtunes ısaretı ve kablo var ve sadece acıl arama yapıoo .. ıtunes ıphonu goruo ama ıcıne gırılmıo yada baska bıse yapılmıo ve sımcard hatası verıooo hıc bı turlu bıse yapamıyorum olece kalakaldım

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
telefon yurt içi miydi:S tekrar restore etmeyı dene.belki bir hata yapmşsndr restore ederkn ıphonen su an ıtunese bglayıp etknlştrmn lazm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
adoleb kardeş acil yardımına ihtiyacım var..benim iphone 3gs 16 gb var..elim kırılsın spiriti yükledim telefon açılmaz oldu..firmware 3.12 nasıl kurtaracağım telefonu?

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
nadir kardeşim sprit yükledin telefon hiç mi açlmıyor şarja flan tak hç br tpki alamıyor musun.eğer tpki vrsa tak telefnu ıtunese bgla restore etmeyı dene .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
reset atıp duruyor..itunes de 3.1.3 ü yüklemeye çalışıyor..ona unlock çıkmadı..nasıl 3.1.2 yükleyeceğim?

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
ha senın cihaz yurt dışı o zaman işler değişir . kayıt ettirmediysen eğer o yüzden olabilir. 3.1.2 ye düşürmek için forumlardan araştırman gerekli öyle muhabbetler dönüyordu nasıl düşürürüz gibisinden.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kayıtlı yaa..firmware 3.1.2 indirdim nasıl yüklenir?

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
araştr onun içn ayrı prgrmlar fala var ıphonenın dsylarnın oldgu yrlere grceksn blmiyorum tam

Üst Alt